- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Tudja valaki, hogy a T430 ventijéből jövő fehér színű, lecsupaszított végű vezeték mire szolgál? A hűtő oldalára van ragasztva a vége eredetileg. Talán statikus töltés levezetés?
Kitakarítottam már a gépen ventijét, mert kezdett hamar bemelegedni terhelés alatt a 4 magos proci, volt is oka. A dupla lamellés ventillátort ki kellett mosnom (házból kivéve persze), mert az ecset sem tudta teljesen megtisztítani. Gyárilag sincs olajozva, szóval nem para, csak szépen ki kell szárítani. A t61-es ventiknél szilikonspével is beújtam őket, mert száraz és csúszós felüetet adnak, de most nincs itthon.

Ilyenkor persze le kell bontani a ragasztót, amit már soha többé nem lehet ugyanúgy visszatenni. Ezért ebayről vettem kapton tapet és öntapadós fémszalagot. A kapton a kábelrendezésen kívül a műanyag burkolat stabilan tartásában is részt vesz. Gyárilag a két csavar és köztük a beakasztó nem tartja elég szorosan és hajlamos rezonálni a műanyagház peremével a fém hátlap. Így inkább leragasztom pluszban.
Ja és egyébként ismertek megbízható helyet ventivásárlásra? A fenti kép az ebay-es laptop-fan 168 -tól van, 16 usd nála, tőle vettem anno t61 ventiket is, azokra nem volt sosem panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő