Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
isukim
üzenetére
Pusztán annyira szerettelek volna figyelmeztetni, hogy maradj meg az általad is a regisztrációdkor elfogadott Alapelvek keretein belül. Az, hogy valakit letuskózol, csak mert nem "kedves", necces ilyen szempontból, nem (csak) szerintem, hanem hosszú évek tapasztalata alapján a moderátorok szemszögéből is. Ezt teljes mértékben jószándékból írtam és írom Neked.
Ahogy írtam, nem, nem én fogok moderálni (sőt, a modkerbe rohanni sem; pont az ilyen köröket akarom elkerülni), törölni sem szeretnék, még az offot sem. Hogyan is mondjam?... Békéltető/figyelmeztető vagyok legfeljebb, nem rendőr.
Egyébiránt lapozhatunk, természetesen nincs harag, legalábbis az én részemről.

#79712: ha ezt valóban így vetted, az elég gáz, amennyiben az eladó úgy adta el Neked, hogy ezt a hiányt "elfelejtette" megemlíteni.
Gondolom, ez nem személyesen történő vásárlás volt, mert azért ez eléggé feltűnő hiányosság szerintem.
Ez kell Neked oda, szerencsére be lehet utólag is szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő