- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
csubuka
üzenetére
Úgy rémlik, valami első generációs Samsung SLC SSD-t kaptak főleg, ami valóban nem tud trimet.
Én mondjuk háttértár nélkül vettem (akarom mondani hito kolléga megvette nekem anno, én meg kifizettem neki
), de nekem volt elfekvő trim-képes Toshiba micro SATA SSD-m. Intel G2-ből is volt micro SATA, az is jó bele és trim-képes.A kijelzővel tényleg annyi a gond, hogy ha nem teljesen szemből nézed, már érezhetően torzulnak a színek. Ebben a méretben akkor nem volt más panel (a Macbook Air másfajta kijelzőt használt). Utólag bele lehet elvileg nagyon nehezen mókolni IPS panelt, valami Fujitsu tabletét, de ez ritka és nem épp triviális megoldás, ellentétben mondjuk egy X200 AFFS konverzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de nekem volt elfekvő trim-képes Toshiba micro SATA SSD-m. Intel G2-ből is volt micro SATA, az is jó bele és trim-képes.