Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz HSM #75904 üzenetére

Ezt a vonalat szerintem nem kéne egy szakmai topikban erőltetni.

FYI, nem véletlenül volt ott a szmájli, pont bíztam benne, hogy ennek megfelelően nem fogod halálosan komolyan venni a fricskát (mert az, semmi több, nem is érdemes ennél többet keresned benne/mögötte). :)

De ha sértő, elnézést, nem állt szándékomban megsérteni vele; hülye egy humorom van, na. :R

Énszerintem az X220 azoknak ideális, akiknek fontosabb a mobilitás, és a kis méret, mint a jobb használhatóságot biztosító nagyobb kijelző. Nem gond, ha nem értesz egyet velem, de én így gondolom.

Nem kell, hogy egyetértsek, de ez már korrekt megfogalmazás (végre ki van írva egy "szerintem" is :) ), innen meg már a preferenciákon múlik. Nekem mások, mint a tieid és láttam már persze komoly munkára - banki rendszerek tesztelése, menedzselése stb. - használt subnotikat.

Figyeltem arra az apróságra, de én NEM arra reagáltam, hanem amit előtte írtál, hogy szerinted "végül is megéri", szerintem meg nem.

Jogos, én szimplán a bővítések árai alapján vezettem le, hogy miért érheti meg a konkrét T410, ahogy korábban ki is fejtettem.

Új hozzászólás Aktív témák