Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Tim82 #65577 üzenetére

Nagyjából hasonló utat járok be egy 15", 4:3-os R61-gyel, igaz, itt SXGA+-os IPS került bele. Persze, itt ilyen váratlan dolgok nehezítik meg a történetet, mint hogy kiderült, hogy ezekbe az R61-ekbe Merom-only alaplap került bele, a legfrissebb BIOS 2009-es, az ebből készült Middleton-féle BIOS-szal sem mennek a Penryn procik (itt várja egy T9300-as, hogy valahogy áthidaljam a problémát), de elvileg rá lehet flashelni widescreen R61-hez készült modBIOS-t is -> ettől érthetően fázok, de valószínűleg nekiugrok a héten.

Neki is ugrottam, egyelőre okénak tűnik a történet.

Az itteni utolsó hozzászólásban említett 2.24-1.08-at lehet valóban flashelni egy 15", 4:3-os R61-re.

Nekem valamilyen oknál fogva Win 7 x64 alatt (T500-ban SSD-t cseréltem, a régi SSD-t a rajta lévő rendszerrel betoltam az R61-be, hogy majd így megoldom a BIOS-frissítést) a Winphlash64 nem volt hajlandó elindítani a flashelést, a CD-ről boot-olás sem volt sikeres.

Így végül Hiren's Boot CD -> Mini XP -> Winphlash32 bizonyult a nyerő megoldásnak.

Szóval most van egy IPS 1400*1050-es felbontású kijelzős R61-em, amiben egy T9300 van jelenleg 5 GB RAM mellett.

Új hozzászólás Aktív témák