- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r
üzenetére
Ha ua a billzet van benne mint 8560-ban sztem felejtsd el
Amilyen jó volt a 40-ben, annyira béna az utódokban. Azon a nyomoronc kurzor gombokon és a "nagy" enteren nem tudtam sírjak vagy nevessek, extraként szigetes is...40-esen sokkal jobb gépelni. A pilács se ér az utódokon semmit, de semmit.Tim82: 15.6" HD samuk pl kifejezetten ocsmányak
Onnan tudom az ég és föld különbséget T500 samu vs LG terén, hogy olyanoknak esett le az álla akik egyébként nem grafikáznak, nem értenek hozzá, de egymás mellett nézve a két panelt nem gondolkodtak melyiket kell megvenni, LG felár ide vagy oda
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / 1920 1200 IPS / Garancia
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amilyen jó volt a 40-ben, annyira béna az utódokban. Azon a nyomoronc kurzor gombokon és a "nagy" enteren nem tudtam sírjak vagy nevessek, extraként szigetes is...40-esen sokkal jobb gépelni. A pilács se ér az utódokon semmit, de semmit.
Onnan tudom az ég és föld különbséget T500 samu vs LG terén, hogy olyanoknak esett le az álla akik egyébként nem grafikáznak, nem értenek hozzá, de egymás mellett nézve a két panelt nem gondolkodtak melyiket kell megvenni, LG felár ide vagy oda