Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAM kérdéshez annyit hozzátennék, hogy most volt nálam egy T400, amit kicsit feltuningoltam. A diszket kicseréltem egy nagyobbra, és a 2 GB-os memóriát is kicseréltem (volna) egy 4 GB-osra. Direkt egy darabot akartam, nehogy gond legyen abból, hogy két különböző 2 GB-os modul van benne. Ilyet sikerült vennem: 4GB 1333MHz DDR3 Notebook RAM Kingston (KVR13S9S8/4) CL9.
Sajnos be sem kapcsolt a gép! Kicseréltettem egy másik ugyanilyenre, azzal sem! Tehát ilyet senki se vegyen szerintem T400-ba. Sikerült egy haver gépéből szereznem egy használt 2 GB-os Kingmaxot, azzal hibátlanul megy! Most két különböző 2 GB-os RAM van benne, de a memtest 24 óra alatt sem hibázott.
Tuti nem a mérettel volt a gond, vagy az időzítéssel, mert próbából beleraktam egy pont ugyanilyen paraméterekkel bíró 4 GB-os Kingmaxot (a saját céges DELL-emből), és azzal gond nélkül ment. Csalódtam a Kingstonban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Update 12.15. 18:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest