Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

sziasztok,
    valóban nincs megállás, végül én is eljutottam az x200-hoz

mivel a cégtől kaptam egy brutál 17" notit, a t61-em immár kissé feleslegessé vált munkára, (otthon asztali gépet használok) vettem cipelni egy x200-t (7453Y42)
    ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.

mindenhol 1.6-os procival írják, ebben mégis 1.8 van (SL9400). ez hogyan?

a képernyője affs, ami cfl. minőségben ehhez képest hol van a Led+IPS? még nem láttam olyat. akksi üzemidőben nagy a különbség a ledhez képest?

a system update-el tettem fel mindent. a tablet gombokat mégsem tette fel, arra úgy kellett külön rákeresni

a photoshop sírt, hogy nem tudja használni a gpu-t. lehet, hogy vga driver-t sem jót/jól tette fel? (ezt javasolja javítani) lehet, hogy emiatt esik szét az opera menüsor mögötti háttér is?

amíg nem tettem fel a drivereket, addig 4.5-5+ óra üzemidőt írt ki. most alig megy 4 fölé... inkább 3,5-ről indul. (akksi 100%, 16 ciklus, 8 cell - ennek többet kellene tudnia, nem?)

a T61 billentyűzete kompatibilis az x200-al? mert az legalább magyar. vagy hol lehet jó minőségű matricát venni/rendelni?

tud valaki magyar kézírás felismerő progit? és valami jóféle kézzel jegyzetelős noteszt?

még garis. tud valaki olyat, hogy vista helyett valami akciós win8 járna hozzá? (most win7 pro van rajta)

köszi,
    üdW

Új hozzászólás Aktív témák