Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
valóban nincs megállás, végül én is eljutottam az x200-hozmivel a cégtől kaptam egy brutál 17" notit, a t61-em immár kissé feleslegessé vált munkára, (otthon asztali gépet használok) vettem cipelni egy x200-t (7453Y42)
ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.mindenhol 1.6-os procival írják, ebben mégis 1.8 van (SL9400). ez hogyan?
a képernyője affs, ami cfl. minőségben ehhez képest hol van a Led+IPS? még nem láttam olyat. akksi üzemidőben nagy a különbség a ledhez képest?
a system update-el tettem fel mindent. a tablet gombokat mégsem tette fel, arra úgy kellett külön rákeresni
a photoshop sírt, hogy nem tudja használni a gpu-t. lehet, hogy vga driver-t sem jót/jól tette fel? (ezt javasolja javítani) lehet, hogy emiatt esik szét az opera menüsor mögötti háttér is?
amíg nem tettem fel a drivereket, addig 4.5-5+ óra üzemidőt írt ki. most alig megy 4 fölé... inkább 3,5-ről indul. (akksi 100%, 16 ciklus, 8 cell - ennek többet kellene tudnia, nem?)
a T61 billentyűzete kompatibilis az x200-al? mert az legalább magyar. vagy hol lehet jó minőségű matricát venni/rendelni?
tud valaki magyar kézírás felismerő progit? és valami jóféle kézzel jegyzetelős noteszt?
még garis. tud valaki olyat, hogy vista helyett valami akciós win8 járna hozzá? (most win7 pro van rajta)
köszi,
üdW
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- Acer Swift 1 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest