Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

válasz audi100td #31364 üzenetére

hát lásd kivel van dolgod nekifutottam a win + corestore témának. csak emiatt leszedtem + kikarcoltam egy 32bit win7sp1 enterspájzot --> üres vinyó berak --> usb-s dvd-ről boot --> win telepítő jajdeszépháttér --> load driver --> usb kulcson driver be --> látja corestore-t --> jajnemjó file system --> ntfs-re átformázom --> szája sír, hogy biza arra nem telepszik mert nem bootolható --> oké, akkor hdd-re jelölöm ki a telepítést (majd átmásolom esetleg install után) --> corestoréhoz hozzá se nyúlok --> két partíciót csinál a hdd-n --> telepít --> aszongya nagyonsokszor fog újraindulni --> kuncogok rajta jókat --> restartol --> ennyi.

szóval még mindig nem sikerült odáig eljutni, hogy ne kelljen meztelenre szedni a gépet ha windowst akarsz installálni. mondom, simán, formázott hdd-re telepítés történt (majdnem), ráadásul ismerte a corestore-t már hisz be lett neki mutatva a driver (le is formáztam én állat emiatt. úgy látom nem véletlen hogy meguntam ezt a rendszert az elmúlt 15 év alatt. ez még mindig ugyanaz pepitában.

Új hozzászólás Aktív témák