Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gondwana

addikt

válasz fi:zi'k #28687 üzenetére

Ez alapján van két féle flatkábel R500-hoz, ez alapján pedig a három féle felbontáshoz egy féle kábelt (FRU 44C5385) használnak T/W500-ban.
    A FRU 93P4551 a WSXGA+ panelekhez való, kábel, amit 42T0423 WSXGA+ panelbe dugnak, ami egyaránt előfordul T500-ban is és R500-ban is, tehát lábkiosztásban kompatibilis a két előforduló WUXGA panellel. Ezzel biztosan működne az upgrade (inverterestől)
    Viszont a 93P4547 flatkábel nekem azért gyanús, mert LED backlight panelekkel is szerelik, meg CCFL-esekkel is, ráadásul a CCFL-ek közül többnél egyezik a FRU a T500-zal, ami alapján ezzel a kábellel is működnie kellene a WUXGA kijelzőknek, de a LED daughterboardot (amin a visszajelző LED-ek vannak LED-háttérvilágításos panelnél) mindenképpen le kell cserélni inverterre. 41W1482 és 41W1484 biztosan megfelelő inverter (R500-ban másmilyen elvileg nincs is).
    (Röviden: ha LED-es R500, nagy valószínűséggel csak inverter kell bele és működni fog, ha pedig CCFL, akkor 99% hogy csak a panelt kell lecserélni WUXGA-ra és megy.)

lapa: Amilyen ütemben döglenek a Lenovo feature-k, egyre több telepítő csak ebből a gyülemlésből lesz elérhető.

A sessions tartalmának törlésével van valami tökölés, hogy melyik foldereket kell neki meghagyni, de én inkább azt tanáscolnám, hogy
    1.) System Update letölt.
    2.) Jelenlegi System Update uninstallal lepucol
    3.) Ez után Program Files/Lenovo/Sytem Update folder manuálisan törölendő (a sessionssal együtt)
    4.) System Update újratelepít. (Majd visszarakja magának a fonos XML-jeit újra)

Szerk.: kicsit továbbgondolva a kijelző kábelezését előfordulhat, hogy a WXGA R500-hoz való 93P4547 kábel nem viszi át az EDID ROM tartalmát, mert gyakorlatilag nincs rá szüksége a gépnek, azaz hardjumperelt, mint a T43-ig az össz gép, akkor viszont panelcsere után a kép a panel felső negyedén jelenik csak meg, valószínűleg foltosan.

Új hozzászólás Aktív témák