Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser
üzenetére
azért várj még azzal, Gondwanának van rajta egy mattos réteg a wacom miatt ha jól sejtem. a "gyári" nem mattos affs megint más tészta, az olcsóbbikon csak egy tükröződés-gátló réteg van, de mattítás nincs. nekem az jobban bejön.
és bár megpróbáltak már meggyőzni, hogy nem láthatom zavarónak a mattító réteget, én igenis látom a kis amorf szemcsés felületet a többi panelen. fényes affs rulez, pláne ha rásült a nap még jobbabb is.
nyilván látni meg használni kell (így hiába mondom hogy nem tükröződik), de én nem cserélném el mattosra az tuti. még jó hogy nem egy árban vannak, egyébként sosem lyukadok ki ennél. cserébe sokkal érzékenyebb a karcokra meg tapizásra, ami azért egy általános felhasználásnál annyira nem téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- LEGO klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi