Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #27899 üzenetére
azért várj még azzal, Gondwanának van rajta egy mattos réteg a wacom miatt ha jól sejtem. a "gyári" nem mattos affs megint más tészta, az olcsóbbikon csak egy tükröződés-gátló réteg van, de mattítás nincs. nekem az jobban bejön.
és bár megpróbáltak már meggyőzni, hogy nem láthatom zavarónak a mattító réteget, én igenis látom a kis amorf szemcsés felületet a többi panelen. fényes affs rulez, pláne ha rásült a nap még jobbabb is.
nyilván látni meg használni kell (így hiába mondom hogy nem tükröződik), de én nem cserélném el mattosra az tuti. még jó hogy nem egy árban vannak, egyébként sosem lyukadok ki ennél. cserébe sokkal érzékenyebb a karcokra meg tapizásra, ami azért egy általános felhasználásnál annyira nem téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest