- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #27899 üzenetére
azért várj még azzal, Gondwanának van rajta egy mattos réteg a wacom miatt ha jól sejtem. a "gyári" nem mattos affs megint más tészta, az olcsóbbikon csak egy tükröződés-gátló réteg van, de mattítás nincs. nekem az jobban bejön.
és bár megpróbáltak már meggyőzni, hogy nem láthatom zavarónak a mattító réteget, én igenis látom a kis amorf szemcsés felületet a többi panelen. fényes affs rulez, pláne ha rásült a nap még jobbabb is.
nyilván látni meg használni kell (így hiába mondom hogy nem tükröződik), de én nem cserélném el mattosra az tuti. még jó hogy nem egy árban vannak, egyébként sosem lyukadok ki ennél. cserébe sokkal érzékenyebb a karcokra meg tapizásra, ami azért egy általános felhasználásnál annyira nem téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dobozos // GARANCIÁLIS // MSI BRAVO 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4050
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Latitude 7410 27% ÁFA ,14" ,i5-10310U ,16GB ,256GB ,1 év garancia
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest