- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21989 üzenetére
Több ram engem se izgat, a 45nm-es proci az inkább. azokat nagyon durván le lehet feszelni, viszont ez se rossz
Noteszban ez teljesen jó hőmérséklet. Alulfeszelve akuidő is szépen megnő. Ezt nem szeretem az i3 gépekben, ott már nincs ez a lehetőség
Amúgy az említett t61-ek billje német, szóval már nem ugrálok annyira érte, de ha nem lenne dögmeleg megint átmennék egyért...rábízom a véletlenre, ha még legközelebb is lesz mikor erre járok akkor hozok egyet.
A diskmark tesztet azért megcsinálnád?Azt ismerem, ahhoz tudok viszonyítani.
Selejtezhetnének többet is ebből a gépbőlszerk: Azért filóztam a T61-en, mert lett volna dokkoló is. De csak valami alapverzió, szóval ez már nem ok. Meg kíváncsi vagyok mennyire melegedik az, van otthon egy 45nm-es c2d is. Viszont az elöl levő audio csatik meg a 16:10-es képarány nekem se tetszenek. Meg úgy látom ezeket a gépeket el tudom adni gyorsan, bukta úgyse lenne rajta, de külön ezért nem megyek vissza, majd pár hét múlva ha megint lesz dolgom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Aszta! HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 32/512 Quadro T2000 4GB FHD IPS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest