- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
köszi a tippet
win alatt megint szar a kamera, vagy a driver vacakol vagy BIOS frissítésnél történt valami amiért megbolondult (volt már erre több példa, csak megoldást nem találtam még rá, lenovo support meg b@szik válaszolni a saját fórumába), esetleg hardver hiba
^Clown: köszi neked is
nyomatom majd memtest-et (igazából éjjel szerettem volna futni hagyni, de közbe bealudtam), csak előbb még a kamerára szeretnék rájönni, ez jobban aggaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / 1920 1200 IPS / Garancia
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/512 FHD+
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nyomatom majd memtest-et (igazából éjjel szerettem volna futni hagyni, de közbe bealudtam), csak előbb még a kamerára szeretnék rájönni, ez jobban aggaszt.