Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #21043 üzenetére
erre gondoltam. nem biztos, hogy minden modult betöltött már a telepítéskor. de ezt kezeld tippként, annyira nem vagyok penge. nekem usb-s video digizőnél meg a dvb-nél is restart kell telepítés után.
ne ugyanazt a wint told fel szerintem, ha előtte nem ment. lehet, hogy a lemez a rossz. nemtom a mostani winekben van-e telepítőlemez check, vagy az még 10 év mire implementálják, mint a ram tesztelősdit.
meg most hirtelen nem vágom mit írt pár napja Gondwana a kevert ramokról, mintha ott valamit nem szeretne a zintel. de nem emlékszem pontosan.
esetleg régebbi wineken volt ilyen "halottnak a csók" jelleggel sfc /scannow.
de ez csak a rendszerfájlok épségét nézi hash alapján, az okádék regeditet ugye nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest