- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
a nagy érdeklődésre való tekintettel engedjétek meg, hogy bérakjam ide a szedett-vedett személyes hangvételű irományom x200 affs upgrade részirűl. senki ne próbálja ki otthon, csak demonstrációs céllal írtam le:
keresztfejű kell csak, csipesz nem árt. én tűvel szedtem fel a csavarkupakokat. találj szerintem valamit, amire a kupakokat felragasztod, én megfeledkeztem róluk és egy azóta sincs meg. ragadnak, mint állat.
én másik gépen kinyitottam a manuált (...ez a hardware maintenance manual, le tudod tölteni, rajzokkal illusztrált, fontos hogy értsd mit csinálsz - a szerk) , de az azt írja, hogy bontsam le a fél gépet a szalagkábelért. hát én nem tettem. leírom én mit csináltam, de tudod a te felelősséged, én tagadni fogok mindent a bíróságon.
a káva manuál szerinti leszedése után kicsavartam, lehúztam (asszem) meg kikaptam a kamerát (kamera kábel honnanlehúzását memorizáld).
következőnek a zsanéron is lazítottam, hogy a dekni is lötyögjön a zsanérhoz képest.
akkor már hozzáfértem a panel fényes oldalsó két keretét tartó csavarokhoz.
az oldalsó két fényes lecsavarozása után a panelt már csak a szalagkábel tartja, azt ügyeskedve le lehet húzni, előtte óvatosan fel lehet feszíteni a ragszalagokat.
a csatit lefelé kell húzni, nem a szalagkábellel. panelt közben nem rossz helyen "DO NOT TOUCH" megfogni. ha megnézed az új panel csatiját látni fogod. nem vészes, nincs olyan erősen bepattanva. esetleg kis csavarhúzóval el lehet indítani a szétjövést.
visszafelé ugyanez, az oldalsó fémek csavarjaihoz némi türelem, meg az említett csipesz kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged