Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    a nagy érdeklődésre való tekintettel engedjétek meg, hogy bérakjam ide a szedett-vedett személyes hangvételű irományom x200 affs upgrade részirűl. senki ne próbálja ki otthon, csak demonstrációs céllal írtam le:

    keresztfejű kell csak, csipesz nem árt. én tűvel szedtem fel a csavarkupakokat. találj szerintem valamit, amire a kupakokat felragasztod, én megfeledkeztem róluk és egy azóta sincs meg. ragadnak, mint állat.

    én másik gépen kinyitottam a manuált (...ez a hardware maintenance manual, le tudod tölteni, rajzokkal illusztrált, fontos hogy értsd mit csinálsz - a szerk) , de az azt írja, hogy bontsam le a fél gépet a szalagkábelért. hát én nem tettem. leírom én mit csináltam, de tudod a te felelősséged, én tagadni fogok mindent a bíróságon.

    a káva manuál szerinti leszedése után kicsavartam, lehúztam (asszem) meg kikaptam a kamerát (kamera kábel honnanlehúzását memorizáld).

    következőnek a zsanéron is lazítottam, hogy a dekni is lötyögjön a zsanérhoz képest.

    akkor már hozzáfértem a panel fényes oldalsó két keretét tartó csavarokhoz.

    az oldalsó két fényes lecsavarozása után a panelt már csak a szalagkábel tartja, azt ügyeskedve le lehet húzni, előtte óvatosan fel lehet feszíteni a ragszalagokat.

    a csatit lefelé kell húzni, nem a szalagkábellel. panelt közben nem rossz helyen "DO NOT TOUCH" megfogni. ha megnézed az új panel csatiját látni fogod. nem vészes, nincs olyan erősen bepattanva. esetleg kis csavarhúzóval el lehet indítani a szétjövést.

    visszafelé ugyanez, az oldalsó fémek csavarjaihoz némi türelem, meg az említett csipesz kellhet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák