- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Ej, ezek a frissítések.
Felraktam a laposra a Win7-hez kiadott SP1-et, kínlódások árán, mert nem akart feltelepülni. Sikerült megoldani - jogtiszta OS -. Utána elkezdett szarakodni az egér,bill. páros.
Itthon a laptopot dokkolóban használom - legtöbbször -, az pedig rá van kötve egy Aten KVME Switchre. Ezen van a Logitech Cordless Desktop Wave egér-bill párosom, hogy az asztali gép használata esetén ne kelljen dugdosni a vezetékeket dokkolóból asztaliba, ill. ha kerül hozzám valamilyen 3rd party gép, akkor szintén ne kelljen csak a KVME switch tyúkbelét ráaggatni.
SP1 után azt kezdte csinálni, hogy akadozva mozgott az egér, a bill. leütéseket meg vagy nem érzékelte, vagy duplán, mintha fullra le lenne terhelve a rendszer - nem volt, eszközkezelő sem mutatott terhelést -.
Sikerült kiküszöbölni a hibát a HID eszközök többszöri eltávolításával és a driverek újratelepítésével, bár most sem tökéletes, de most már csak a rendszer teljes felállásáig akad az egér, utána nem.
Ezután jöttek a Lenovo updatek:
- PM frissítés után nem jó. Kézi frissítés után jó lett.
- SP1 telepítése óta nem megy a GPS enabler. Elindítom, kiírja, hogy keresi a sok műhódot, de semmit nem talál, akármennyit várok - rálátás van -.
- láttam, hogy van januári frissítés GPS-hez is. Felraktam. Azóta el sem indul a GPS enabler. Neten való turkálás sem hozott eredményt, amiket javasolnak, nem működik nálam.
- leszedtem, kézzel feltelepítettem a drivereket (GPS és WWAN-t is), de továbbra sem megy.
- viszont ha vezérlőpultban bekapcsolom a tartózkodási hely érzékelő használatát - SP1 telepítése előtt nem volt bekapcsolva, úgy használtam a GPS-t a Lenovo GPS enabler indításával, majd azt követően indítottam a naviprogramot -, akkor a naviprogram megtalálja a műhódakat - szerencsére - , hiába nem indul a GPS enabler. A GPS enabler korábbi verzióját most hirtelen nem találom, így azt nem próbáltam visszarakni és azzal megnézni.
- Airbag cuccnak is volt frissítése, felraktam. Azóta az sem megy. Vissza kellett raknom az előző verziót, csak azzal hajlandó menni.Én nem tudom mi van mostanában, de csak szopok, mint a torkosborz. Mondanom sem kell, hogy az asztali gépre sem akar felmenni a Win 7 SP1, de ott már a hibakód is más. Most elegem lett a sok jóból.
Megyek uborkázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest