- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
hankpoke #16066 üzenetére
Nekem csak egy kép jön be, ezen nem látni külön töltőt és bőrtokot. Örök érvényű igazság, hogy minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Egyébként nagyon sok mindentől függ, hogy mennyi lehet a jelenlegi piaci értke: Mennyi idős, meddig és milyen gari van rá, milyen felszereltségű, milyen általános állapotban van maga a készülék, stb.
Igaz, hogy nekem "csak" egy sima X200-am van, de fél éve teljesen újonnan vettem 195k-ért úgy, hogy kaptam a gépet (szerk: 3 év helyszíni garival), dokkolót, külső, usb-s Lenovo dvd-írót - dokkolóban nem volt -, valamint két töltőt, a gyári 65w-osat, ill. egy mobil 90w-osat, amit lehet autóban, repülőben is használni, valamint egy Lenovo táskát is.
Őszintén szólva én elsőre - a részletek ismerete nélkül is - sokallom a 200k-t.
Ja, az akku állapotát everesttel is meg tudod nézni, de azt, hogy hány ciklus van benne, azt csak a Lenovo Power Manager fogja megmondani, ha telepítve van a gépre.
Szerk 2: Nézd meg az 1. hsz-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Brave
- Airsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest