Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcpeter
tag
válasz
McAdam6
üzenetére
Nehéz ezt elmondani, hogy hol púpos
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...
A legegyszerűbb talán így: van egy kis műanyag, amin a hangerő, tv, bekapcsológombok vannak. Itt a ThinkV és az onoff gomb között van egy kis hely. Na ez fölött, a gép szélének műanyaga púpos.
De igazából, nem izgat a dolog. Inkább használom, és nem rágom magam rajta, esztétikai hiba csak (remélem)
Palmrest nekem is szétállt, egészen addig míg memóriabővítés ürügyén le nem vettem, és fel nem raktam újra. Azóta nagyon passzent, semmi szétállás, nyöszörgés.
Ha egyszer lesz szabad délutánom, szétszedem. Láttam a service videót, nem nagy dolog, kíváncsi vagyok a rollcage vázra

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...