Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
A Te gépedben ha jól látom PCMCIA kártya megy. Olyan átalakító is van ebayen, de elsőre nem találtam olyat, ami teljes egészében eltűnik a slotban, mint az enyém.
Hogy ki tudom-e majd használni az usb 3 sebességét, az majd kiderül, nem tudom, hogy az expresscard milyen módon csatlakozik az alaplapra. De ha gyorsabb lesz, mint az usb 2.0, akkor nekem már megérte.
Egy kis kiegészítés az általam vásárolt kártyával kapcsolatban: Ubuntu nem képes alvó módba kapcsolni, ha a kártya be van dugva, dmesg szerint nem tudja felfüggeszteni a kártyát. Nem néztem a mélyére, hogy kézzel tudok-e valamit kezdeni vele, de ha kiveszem a slotból a kártyát, akkor rendesen működik a sleep. Windows alatt elfelejtettem megnézni ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest