- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
zsolti75 #122896 üzenetére
Talán 1x volt opció UK-ben a "szürke" mikor először bejött, és azóta se láttam... Na megnéztem csak G2 óta van, na ezt figyeld.
G2:
PPS / 50% GF (top), PC-ABS / Talc15 + magnesium alloy (keyboard cover), PA / 50% GF (bottom)
Aluminium (top), PC-ABS / Talc15 + magnesium alloy (keyboard cover), PA / 50% GF (bottom)
G3:
Thunder black cover and integrated graphics: PC + 20% CF + 50% GF (top), PPS (bottom)
Thunder black cover and discrete graphics: PC + 20% CF + 50% GF (top), aluminium (bottom) WTF???
Storm grey cover: aluminium (top), PPS (bottom)
G4:
Storm grey models: aluminium (top), PPS (bottom)
Thunder black models: carbon fiber hybrid (top), PPS (bottom)Tetszik, hogy milyen konzisztens a termék leírás...
Lehet hogy a szürkét kevertem a T14s szürkével, ott alul felül alu, de a fekete az alul magnézium...
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest