Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Sziasztok!
    Akadt egy kisebb gondom excéges Thinkivel.
    T480s az alany, excéges de alig ~185 ciklussal az akkuban batteryinfo szerint közel 95%-osan gondoltam jó ötlet hazahozni egyetemi gépnek melóhelyről.

Nos mióta reinstall volt szórakozunk egymással... először tök jónak tűnt lazán ment ~4-4,5 órát VisualStudio + VS Code mellett viszont kikapcsolva merült mint a bolond értsétek: este levettem 11-kor a töltőről 100%-al reggelre 0%. (USB Always On etc-t kikapcsolva is)

Kapott Vantage-ből új drivereket, BIOS frissítve lett megoldódott a probléma ~3 napra. Ma megint le volt merülve (szombaton este lett kikapcsolva 100%-on), oké... semmi gond megy a töltőre igen ám de 0%-on csücsül, töltőről üzemel de ha a töltőt kihúzom azonnal megdöglik.

Töltőn meg látni felveszi a feszt de 0%, kikapcsolva is van töltés jelző led a TypeC mellett.

Bármi ötlet? :W Döglött akku vagy valami szórakoztat minket driveresen?
    Mielőtt frissítettem Vantage-ből a drivereket azelőtt terhelés alatt az akku tökéletes volt csak épp kikapcsolva is lemerült de terhelés alatt tényleg jó volt. Most viszont mindenhogy gatya... próbáltam resetelni is az akkut töltőt lehúzva kikapcsolva (30s) de nem segít.

Mit lehetne vele kezdeni?
    1db beépített akkus 480s (8250U-s IGP-s diszkrét kártya nélküli kiadás ha segít), szériaszámot nem tudok fejből mert páromnak hoztam el a cégest mert tetszett neki a mostani E14-em kompakt mérete.

edit.:

Annyi update most sikerült kiszedjem páromból volt ma egy failelt Thunder driver update, esetleg lehet az az oka?

Ha a céges E14-em dokkolójára rákötöm az "megfelelő" lehet mint Tb eszköz a frissítéshez? Vagy a T480s még nem fog rámenni TypeC-n a dokkra? (40AF dokkoló)

Új hozzászólás Aktív témák