Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Akadt egy kisebb gondom excéges Thinkivel.
T480s az alany, excéges de alig ~185 ciklussal az akkuban batteryinfo szerint közel 95%-osan gondoltam jó ötlet hazahozni egyetemi gépnek melóhelyről.Nos mióta reinstall volt szórakozunk egymással... először tök jónak tűnt lazán ment ~4-4,5 órát VisualStudio + VS Code mellett viszont kikapcsolva merült mint a bolond értsétek: este levettem 11-kor a töltőről 100%-al reggelre 0%. (USB Always On etc-t kikapcsolva is)
Kapott Vantage-ből új drivereket, BIOS frissítve lett megoldódott a probléma ~3 napra. Ma megint le volt merülve (szombaton este lett kikapcsolva 100%-on), oké... semmi gond megy a töltőre igen ám de 0%-on csücsül, töltőről üzemel de ha a töltőt kihúzom azonnal megdöglik.
Töltőn meg látni felveszi a feszt de 0%, kikapcsolva is van töltés jelző led a TypeC mellett.
Bármi ötlet?
Döglött akku vagy valami szórakoztat minket driveresen?
Mielőtt frissítettem Vantage-ből a drivereket azelőtt terhelés alatt az akku tökéletes volt csak épp kikapcsolva is lemerült de terhelés alatt tényleg jó volt. Most viszont mindenhogy gatya... próbáltam resetelni is az akkut töltőt lehúzva kikapcsolva (30s) de nem segít.Mit lehetne vele kezdeni?
1db beépített akkus 480s (8250U-s IGP-s diszkrét kártya nélküli kiadás ha segít), szériaszámot nem tudok fejből mert páromnak hoztam el a cégest mert tetszett neki a mostani E14-em kompakt mérete.edit.:
Annyi update most sikerült kiszedjem páromból volt ma egy failelt Thunder driver update, esetleg lehet az az oka?
Ha a céges E14-em dokkolójára rákötöm az "megfelelő" lehet mint Tb eszköz a frissítéshez? Vagy a T480s még nem fog rámenni TypeC-n a dokkra? (40AF dokkoló)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest