- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
adnoctum18 #10325 üzenetére
Semmi negatívat nem tapasztaltam a T41 -hez képest.
Azaz 1-et igen: rossz helyre világít a billentyűzet megvilágító lámpa.. lehet lehetne orvosolni, majd ha sok időm lesz rákérdezek egy Lenovo márkaszervízben..Egyébként teljesen masszív, billentyűzet is tökéletes, jól össze van rakva, bírja a strapát, vettem bele HSDPA modemet, az is nagyon király, szóval nekem semmi negatívum.
Pl. a T41 -hez képest a zsanérjai jóval erősebbek, nem "lötyög" a kijelző nyitott állapotban. Bár az is igaz, hogy új korában a T41 -é sem lötyögött, csak az már közel 6 éves gép, és nem volt kímélve..
Mindenkinel jószívvel ajánlom!
Felesleges és értelmetlen pánikkeltésnek tartom az új szériás LENOVO gépekkel szembeni félelmeket.. nem csökkent a minőség a T400 -ban a T41 -hez képest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest