Hirdetés
- iPhone topik
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga

- 

Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

raczger
őstag
válasz

Tikakukac

üzenetére
						Az a baj erre nem tudok biztosan válaszolni, ismerősé a gép, én telepítettem újra neki a gépet tavaly. Nem szoktam úgy gépet odaadni valakinek, hogy ezeket ne próbáljam ki és ne működjön, így szinte biztos vagyok benne, hogy ez korábban működött. Mióta nála van, biztosan nem volt kijelzőcsere.
Az újratelepítés akkor azért kellett, mert az ssd tönkrement benne, cseréltük. Ő azt állítja, mielőtt tönkrement az ssd, működött a fényerőállítás. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Linux kezdőknek
 - iPhone topik
 - ASUS RT-AC68U
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Google Pixel topik
 - Kedvenc zene a mai napra
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - További aktív témák...

- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
 - Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
 - Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest