- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
merqree #4370 üzenetére
Valami ilyesmi bajom volt vele nekem is. Mondjuk a mobil mindig nálam van, akkor minek az óra? Az értesítések tetszettek, az tényleg jó volt, de méretre és a kijelző minősége is egy gyerek órára hajazott. Én amúgy egy hét alatt rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Gondolkodtam indokokon, hogy ugyan miért tartsam meg, de nagyon nem találtam, ha még alapból trackelte volna, hogy merre megyek akkor azt mondom oké, de az MiFit app edzésprogramját elindítom a telefonon, ugyanott tartottam, mert ugye az órán ugyanez volt a metódus. Stratoson gondolkodtam, de azt meg túlárazottnak tűnik. Az ötlet jó, de az árak egyenlőre a földtől elrugaszkodnak tűnnek, ezért inkább kivárok.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
nylontacsko #4130 üzenetére
De van egy lyuk, a tokozás felső részén, a szíjjal egy vonalban. Ott nem megy be a víz?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Fóliát a kijelzőre milyet ajánlanátok?
-
Petyka3
aktív tag
Az óratok felső részén, majdnem a szíj takarásában az a kis luk mi célt szolgál? Tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest