Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dorika87

őstag

Sziasztok!
    Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat az Edigital garanciális ügyintézésével kapcsolatban.
    Tavaly augusztusban vettem a Bip-et, tehát idén augusztusban járt le a garanciaideje.
    Idén júniusban úgy jártam, hogy a Balatonban beázott. Lehet kicsit tovább is tartózkodtam bent a vízben illetve nyomkodhattam az oldalsó gombot és feltételezem emiatt történt meg a beázás.
    Sajnos a beázás azt tette az órával, hogy az oldalsó gomb nem működött egyáltalán, a világítást sem tudtam bekapcsolni rajta illetve az érintőkijelző sem volt hajlandó működni. Viszont az óra működött tovább teljesen jól, megérkeztek az értesítések, szépen mutatta az időt, csak éppen használni nem lehetett sem az érintőkijelzőt, sem a gombot, így lényegében használhatatlanná vált, vagyis csak sima óraként funkcionált.
    Tudtam, hogy mindez beázás miatt történt, de mégis gondoltam teszek egy próbát az Edigitalnál garanciális javítás ügyben, mivel még pont garanciaidőn belül voltam. (Azért is mentem inkább hozzájuk, mert oda bármikor vissza vihettem az órát, akár hétvégén is, és számomra ez fontos volt a munkaidőm miatt.)
    Besétáltam az üzletbe és elmondtam a garanciális ügyintézésnél, hogy az a hiba jelenség, hogy: nem működik az órám érintőkijelzője.
    Az ügyintéző nem kérdezett semmit, nem mondott semmit. Felvette garanciális ügyintézésre az órát, és azt mondta, hogy majd jelentkezni fognak. Igaz ha a Xiaomiba (Wayteq) vittem volna rövidebb lett volna az ügyintézési idő, de lehetetlenség volt odaérnem hétköznap 5 óráig, mert fél 5-ig dolgozom hétköznap. Így bevállaltam az Edigital-nál a maximum 30 napos ügyintézési időt. Augusztus 16-án vittem be az órát, és szeptember 11-én érkezett az sms, hogy fáradjak be az üzletbe ahol a leadott termékem rendezésre kerül. Már eleve csodálkoztam ezen az üzeneten, hogy ez vajon mit takarhat :) Hát csupán azt jelentette, hogy az üzletben visszakaptam a termék árát. Nem mondták, hogy miért döntöttek így, és hogy miért nem adtak inkább helyette egy új Bip-et, de én meg nem kérdeztem, mert örültem neki, hogy lényegében majdnem 1 évig tulajdonképpen volt egy ingyen órám. :)
    Örülök, hogy 10 hónapig a Bip-esek táborát erősíthettem, de így volt lehetőségem eldönteni azt, hogy kipróbálnék egy másik órát is hasonló árkategóriában, és tulajdonképpen szinte ugyanabból a pénzből amit visszakaptam vásároltam is egyet.
    Szóval mától belépek a Xiaomi Amazfit Verge Lite okosórát használókhoz. Bízom benne ez az eszköz (ahogy a Bip) sem fog csalódást okozni.

Ui: a pozitív kiementelű garanciális ügyintézés miatt úgy éreztem érdemes leírnom ezt a rövidke történetet.

• dorika87

őstag

Én is nagyobb fontot keresek. Jelenleg ezt használom: Mili_chaohu_ft_BIG_v3(all).zip

Ha van ennél nagyobb amiben az ékezetek is benne vannak kérlek ne tartsátok magatokban.
    Ha nincs ékezet benne, de nagy a betűméret az is jöhet. Fontosabb, hogy nagyobb legyen.
    Köszi

• dorika87

őstag

válasz dorika87 #5453 üzenetére

közben sikerült úgy, hogy a saját fájlokba mentettem le. Telepítettem, és mindjárt kiderül, hogy sikerült-e a magyar ékezet.

Továbbá érdeklődnék még, hogy nagyobb betűméretet lehet állítani?

• dorika87

őstag

válasz somez #5333 üzenetére

Letöltöttem magyar fontot és az AmazToolsban az eszközöknél van egy olyan, hogy saját fájl telepítése, és google drive-ból próbálom telepíteni, de szürkének mutatja, tehát nem kijelölhetőnek és ezért nem tudom betallózni, és így nem sikerül a telepítés. Van valami ötlet, hogy tudom megoldani IOS-en? Köszi

• dorika87

őstag

válasz VMatteo #5293 üzenetére

Neked hogy működik tökéletes IOS-en? Hívó fél nevét kiírja magyarul? Magyar nyelvre van állítva a telefon?

Segítsetek abban, hogy mit és hogyan telepítsek az AmazToolson belül, hogy ne ?-t írjon az ékezetes betűk helyett.
    Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák