Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz petipetya #1993 üzenetére
Jaja, ez másik megoldás
MÁS: úgy néz ki elindult UK-ból ma az óra, egy Mi Band 2-őt vált, amit a Mi Fit 3.3.0. hajt egy Mi Band Tools van mellé vásárolva.
Ez elég lesz így ahhoz, hogy az óra kezelje az ékezetes karaktereket, és néhány kiválasztott app jelzéseit kezelje? (SMS, Messenger, 2 banki app pld.)
Pót, extra szíjat honnan érdemes vásárolni, van bevált eladó? (ebay, ali stb.)
Láttam vannak ilyen "custom" kinézetek, azoknak van valami gyűjtő oldala ahol meg lehet tekinteni hogyan festenek az órán, vagy 1-2 gif-ben ? Előre is köszi....
.:. bl4ze .:.
-
Tiger.
nagyúr
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nekem elég lesz az az 1 is, én max ebayről tudok vásárolni, illetve ismerősöm, amúgy a bipnek üveg a kijelzője?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Upo
addikt
Fogalmam nincs mit árulnak az aprón, de 400-ért ad 2 db fóliát? A gearbestes linken legörgetsz akkor az értékelések közt vannak képek, kis négyzetes barna papírtokban vannak a fóliák, nekem is olyan jött mindkét alkalommal amikor rendeltem. Körben kb. 1 millivel kisebb mint a kijelző, de a görbületen lemegy. A 3D az egy univerzális varázsszó, vevőcsalogató, semmit nem jelent, nem kell felülni minden idióta kínai trükknek.
Szerk: rákerestem az aprón, olyan a papírtokja mint az enyémnek, csak a gearbestesben 2db fólia van, az aprós ha jól nézem 1 db.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Tiger.
nagyúr
Nem biztos, hogy segit, bár volt akinek igen, szedje le a gadget bridge, a mifitett szedje le, csatlakoztassa össze az órát a gadgettal, utána mehet a mifitt, majd le gadget és elvileg jó lesz.
-
Tiger.
nagyúr
Az amit itt árulnak az aprón 400ft? Amit linkeltem azt írja 3d vagy is elvileg teljes kijelzőt fedi, vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
Kollégám frissítette 3hónap után a MiFit-et, ami pedig az órát...
Azóta az óra a párosításnál áll :-(
Telefon elküldi, az óra vagy nem kapja meg a párosítási kérelmet, vagy feljön a piros x és zöld pipa, de nem érzékeli a kattintást... Ötlet? -
Tiger.
nagyúr
Ilyen van valakinek?
-
ErEszke
csendes tag
Sziasztok!
IOS telefonra a módosított Mi Fit app milyen módon érhető el, vagy csak Androidon működik???
Köszönöm előre is!
Szabolcs
-
Tiger.
nagyúr
Ezzel a hajszál karcokkal mit lehet tenni?
Ennyut a nanoshinrol, próbáltam eltuntetni a foltokat, de sajnos osszekaristoltam, ha rá vetül a fény akkor látszik.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szpali
addikt
válasz HUNited #1974 üzenetére
Korábban már leírtam a sztorit.
2 hét utál levél csatáztam velük, mert nem volt nekik raktáron a választott színből, a másikat pedig már nem akciós áron akarták küldeni (+20$), de ezen sikerült túllendülnünk.
A kapott tracking alapján már17 elindult a csomagom.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
HUNited
őstag
Sziasztok, van itt valaki Gödöllőről vagy Nagykanizsáról, aki megmutatná nekem élőben ezt a kicsikét?
-
GuruZone
őstag
sziasztok, Gearbestről megrendeltem a feketét, EU Express-szel 59.55 euró lett a vége. Mi Band 2-őt vált.
Köszi mindenkinek a sok hasznos hozzászólást, átnyálaztam jópárat az elmúlt napokban.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
detroitrw
addikt
3.3.2.2 (0.1.1.05) nálam maradt angol (már egy napja)
-
Tiger.
nagyúr
válasz Grisa bácsi #1962 üzenetére
Nincs rajta folia, arra gondolok, hogy az üvegen beül van valami.
-
Tiger.
nagyúr
válasz RAMbo_3 #1960 üzenetére
Nem mindig látszik, ha át törlöm akkor nem látom. Nem tudom mi ez nem pixel hiba annyi szent olyan, mintha belül lenne.
-
Tiger.
nagyúr
Egy ideje látok egy pici foltot az órán, nincs rajta sérülés, nagyítóval megnéztem, de letörolni nem tudom, mi lehet ez?
A km felett ott a pötty.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használja ezt az órát itt valaki iPhone-nal? Mennyire működnek vele az értesítések? Jelenleg egy miband-em van, de pár hónapja a xiaomi kivette belőle az értesítések jelzését és csak a hívást jelzi.
-
balu1977
senior tag
Egy új fordításom.
[link][ Szerkesztve ]
-
kissati66
tag
válasz Grisa bácsi #1949 üzenetére
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Yack
csendes tag
válasz pusihusi #1950 üzenetére
A bip könyvtárat előre feltettem, és a fájlkezelő is már fent volt. Ez gond lehet?
Android 8.0 van a telefonomon.
Most működik de úgy néz ki mint a képeken. Próbáltam előröl az egészet, de már a Mifit sem frissít csak gps-t.
A gadgetbridge meg a Mili_chaohu_0.1.0.89_hu.fw telepítés közben mindig leáll írási hibát jelezve. Próbáltam másik fw-ét is felrakni a gadgettel és ugyanaz az írási hiba.
Mili_chaohu_hu.res telepítés szintén hiba és ez a kép: [kép]
Mili_chaohu.gps települ.
Mili_chaohu_uni.ft települ.Köszi a segítséget, de mára elég volt a szívásból. Örülök hogy működik, majd holnap újra megpróbálom.
-
pusihusi
addikt
A magyarítást így csinálod szórol szóra?
"hibával leáll."-Mert valahol elkúródott a magyarítás. Addig csináld a magyarítást mig nem sikerül. mert hard reset itt nincs! S nyugodtan-olvasd át újra meg újra!!!!!!!!!!!Töltsd le a gépedre ezt a fájlt: http://miui.hu/files/amazfit/bip/0.1.0.89_magyar.zip
- Csomagold ki
- Töröld a párosítást a meglévő Mi Fit appban
- Törölj minden Bip appot a telefonról (Mi fit, Bandage, stb.)
- Tedd fel a kicsomagolt Mi fit appot
- Párosítsd az órával és hagyd, hogy felfrissítse
- Töröld a párosítást és utána az appot
- Tedd fel a kicsomagolt Gadgetbridge appot
- Másold a telefonodra egy "bip" könyvtárba a .fw .res .gps .ft fájlt
- Indítsd el a Gadegbridge appot és párosítsd az órával
- Töltsd le Play áruházból az ESF Explorer fájlkezelőt
- Keresd meg vele a "bip" mappát és bökj a .fw fájlra
- Töltsd fel az órába a Gadgebridge appal
- Tégy így sorban a többi fájllal
- A pontos sorrend: FW - RES - GPS - FT
- Visszatehetsz minden appot, amit eddig használtál. (Mi Fit csak újat!)
[link] Ha nem sikerült a zipet tőltds le újra+meg újra! A sorrendiség fontos. Én Windows 10 alatt csináltam. A telefonomon Oreo 8.1 van.[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Yack
csendes tag
Ez a spanyolos dolog sem működik. Gps-t frissít, fontot frissít, de fw-t nem akar, hibával leáll.
Ha valakinek van még ötlete szívesen fogadom. -
pusihusi
addikt
[link] Szia itt kérdezd meg! Szerintem valamit nem jól csinálsz a magyarításnál!
Az apkmiror oldalról letöltesz egy régebbi mi fit verziót (3.2.7.2) telepítés után a telefon nyelvét spanyolra kell állítani... Fw frissítés... Majd ismét a választott nyelv... Ennyi nagyjából..-Ott olvastam![ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Yack
csendes tag
válasz Grisa bácsi #1943 üzenetére
Azt is próbáltam. Azért köszi.
-
Yack
csendes tag
A playböl letöltött mifit nem frissiti az fw.-t. Jó lenne legalább az eredeti angol állapotot visszaállítani.
Van valakinek ötlete? Honnan tudok leszedni egy jó angol fw.-t ?
-
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom magyarítani az órát. Mindent a leírás szerint csinálok, de a Mili_chaohu_0.1.0.89_hu.fw telepitésekkor firmware írási problémát jelez a gadgetbridge.
A Mili_chaohu_hu.res telepitése után pedig ez:[kép]
Többször is próbáltam a magyar fw-ét de elakadtam.Tud valaki megoldást?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Nemzetközi verzió.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Nem ért volna csalódás, ha beleolvasol vásárlás előtt a topic-ba.
Ezeket már hónapokkal ezelőtt leírtuk."- GPS pontos"
Térképen szépen elhelyez, de szintet konkrétan nem rajzol.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Xbs
csendes újonc
Sziasztok Bip kütyüsök!
Kb. egy hónapja használom a kis Bip kütyüt, mint amatőr sportoló.
Sok videót megnéztem, mert a specifikáció leírása alapján, minden igényemet kielégít. Sajnos nem. Hatalmasat csalódtam.
- A pulzusmérés is csak vicc.
Szinte nyugalmi állapotban lévő 68bpm-et mutat, mikor rég
146bpm-nél jár a szív, jóval kevesebb, főként kerékpározáskor
nagyok a külömbségek.
Ha csak az asztalon van az óra, elindítod mondjuk - a futást,
akkor a pulzust úgy méri, mintha a csuklódon lenne.
Ha még ide-oda is mozgatod imitálva a kemény edzést,
a pulzus emelkedik, igazából úgy, hogy a csuklónkon sincs.
Sosem valós a pulzus, semmi köze a szívritmushoz.
Közelség érzékelő szenzor lehet csak, amivel a csuklót érzékeli.
(Pulzusmérő szenzor nem lencsés kinézetű, hanem egy sík,6 lábbal ellátott
négyzet formájú smd ic.
(Van egy komoly, profi csukló pulzusmérőm viszonyításnak.))
A gyro szenzorokkal és a GPS-el kalkulálgat,
egy körülbelöli pulzusszámot. Így gondolom.
- A kalória fogyasztást sem sikerül kitalálnia egyszer sem,
tehát az a funkció is semmisnek számolható.
- Vízállóság besorolása is kétséges.
Ip68-nak írja a gyártó.
Viszont ez sem fedi a valóságot.
Fórumon olvastam, hogy ne próbáljuk
vízbe vinni, ha szeretnénk használni továbra is a Bip kütyüt.
(én sem mertem, pedig, úszni is szoktam)
- Egyik app sem a Bip kütyüre optimalizált teljesen.
Legalább három féle app-ból kell kihozni a Bip kütyü tudásának összes
lehetőségeit. (Mind más alvásmonitorozást mutat!)Ennek ellenére is nagyon tetszik,:
- váltogatom az óralapokat
- GPS pontos
- lépésszámot jól méri
- kijelzője tökéletes
- bő információ, mobil nélkül is
- memóriába több nap tárolódik
- fogyasztására sincs kivetnivaló
- gyorsan feltöltődik
- légnyomás mérés hibátlan
- pille könnyű súly
- kicsi, izlésesen szolíd kivitelEzek a tapasztalataim, tehát amatőr sportolásra sem alkalmas.
Sétikálgatásra, csavargásra, megnézed merre jártál, mennyit mentél.
Óraként használni, kütyüzgetni jó.
Viszont óralapokat szívesen terveznék, többféle stílust. -
RAMbo_3
csendes tag
Valakinek erre valami ötlete?
Vagy találkoztatok már ezzel a problémával?
[link] -
Dr.NX
addikt
Az angol eredetiben ez a szöveg vonatkozik az időtartamra (úgy látom maga az IEC 60529 v2.2 szabvány dokumentuma fizetős, pedig most már kíváncsi vagyok rá):
Test duration: Agreement with Manufacturer
Depth specified by manufacturer, generally up to 3 m
The test depth and duration is expected to be greater than the requirements for IPx7, and other environmental effects may be added, such as temperature cycling before immersion.
Tehát ebben az esetben a minimumot, 30 percet ad meg a gyártó.
Még egyszer, úszáshoz 5 ATM nyomásállóság ajánlott, ez tud 0,15 ATM-t.
De én igazán nem akarok semmi jónak elrontója lenni, mindenki azt csinál, amit akar, szóval irány a klóros medence!
Legalább lesznek tapasztalatok.
Azt el tudom képzelni a számok alapján, hogy nem túl klóros vízben, nyugdíjas mellúszásban valószínűleg nem lesz baja. Gyorsúszásban 1 óráig vagy pl. Balatonban labdázva lehet, hogy lesz baja.Elfogadom a sütiket.
-
Vagany
őstag
Ezt a hozzászólást olvastam korábban, akkor sem értettem. A 1,5 méter még OK (1 és 3 méter közötti mélység), de az a 30 perc mit keres ott? Az IP68-ban a 8-as vonatkozik a vízre és ott nincs időkorlát, az a 30 perc az a 7-esnél van:
"7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
8: Víz alatt folyamatosan használható (a gyártó által meghatározott, 1 és 3 méter közötti mélységben)"
Kicsit keverik a dolgokat, de azt megértem, hogy nem ugyanaz másfél méter mélyen a vízben nyugalomban működni, mint erős vízsugárral nyomatni illetve nem statikusan hanem dinamikusan a vízben lenni vele (hirtelen a nyomás is nő), azt is megértem, hogy a szaunában, vagy gőzben nem ajánlatos használni, de azért egy sima fürdést bírnia kell , sőt szerintem a strandolás is belefér még az IP68-ba.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Madoc
veterán
Ez baromság. Az ip besorolás egyértelműen megadja milyen követelményeknek kell megfelelnie. Csak ugy nem lehet ráirni semmire. Tudnia kell, ha nem tudja akkor selejt és cserélniük kellene. Valamelyik sony telefonnal is volt ilyen hülyeség hogy ip 68 de ne tedd vizbe mert beázik.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Dr.NX
addikt
Olvass vissza kicsit, pl. ezt:
https://prohardver.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_1809-1809.html
Ahogy a karóráknál sem szabad szó szerint értelmezni a ráírtat, sima úszáshoz is minimum 50 méter (!) vízállóság a legkevesebb.Elfogadom a sütiket.
-
Vagany
őstag
Ez nem teljesen világos nekem. Mindenhol IP68 védelmet írnak, a miband2-nek pedig IP67-et. Én a miband2vel is fürödtem strandoltam, nyilván búvárkodni nem vittem, és nem egész nap a vizbe voltam. Az IP 68 szerint
6: Teljes mértékben védett por ellen
8: Víz alatt folyamatosan használható (a gyártó által meghatározott, 1 és 3 méter közötti mélységben
Wiki
Mindenkinek van egy kis lyuk a felső élen?#1915 CHIPman
"...fél év után elkezdhet fakulni a kijelző..."
Ez a kijelző technológiájából fakad, van erről egyéb infód forrásod?[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
kissati66
tag
Sziasztok, innen rendelt már valaki? Vajon mennyire megbízható a GeekBuying?
(#1915) CHIPman
Hol lehet megkapni 13-15k-ért?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
Yack
csendes tag
Végre megjött! Belga postával vám nélkül GB-röl.
Teló csatlakoztat, frissül, újra frissül, spanyol lett.
Újraindit és fissit. GPS frisitt. Kb 40perc szrakodás után végre müküdik.LASSAN JÖTT, MACERÁS VOLT BEÜZEMELNI DE VÉGRE ITT VAN A KEZEMEN!
-
CHIPman
nagyúr
válasz BrandonXXV #1914 üzenetére
Elvileg elromlani nem tud, fél év után elkezdhet fakulni a kijelző. De 13-15k-ért fél év használat (úgy hogy nem romlik el, csak esztétikailag) szerintem nem olyan rossz.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz BrandonXXV #1911 üzenetére
Érdemes egy androidos eszközről magyarítani, vagy legalább egy ékezetes karakterkészletet rávarázsolni, hogy az ékezetes karakterek helyett ne kérdőjelek jelenjenek meg.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Dr.NX
addikt
válasz BrandonXXV #1911 üzenetére
Mérsékelten vízálló, nem javasolt fürdeni benne.
Elfogadom a sütiket.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen kis cucc rendelését. Mennyire vízálló? Fürdeni, úszni, Balatonban pancsolni mennyire alkalmas?!
Buta iPhone mellé lenne... ott mennyire használható az értesítés és egyéb funkciók?! -
janiksl
csendes tag
Sziasztok!
Végre megjött. Int. verziós. Meg is vettem a notify&fittness appot hozzá. A miband2 bel nagyon profin működött. Ezen viszont a viber értesítések nem jelennek meg. Gmail, messanger, sms, hívás ok. Mifittel frissítettem és le is szedtem utánna az appot.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
bl4ze
veterán
Még jó, hogy 86 USD-ért nem vettem meg, GB akció van :
📣Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite Version Smart Watch - INTERNATIONAL VERSION BLACK ! 📣
✔️Kupon: MARCODE18
💰Ár: 49.99$
http://gearb.es/3iuyaA kupon jó, én most "zsákoltam" be egyet, EU Express-szel - biztosítással együtt 16 Ezer Ft volt.
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
szpali
addikt
Product size (L x W x H): 24.00 x 2.50 x 1.30 cm / 9.45 x 0.98 x 0.51 inches
Product weight: 0.0320 kg
Az enyém még úton van, ezért gondolom kiterített szíjjal, tehát az óra feltehetőleg 2,5x2,5 cm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest