Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Nálam most erre frissült a Bip inernational version:
- Mi Fit: 3.3.1
- óra firmware: 0.1.1.14Semmi béta, az Mi Fit is a Play verziós.
-
petipetya
nagyúr
A Bip csak szinkronizálás után állítja át az órát, ha valakinek szintén nem lógna állandóan a telón.
-
petipetya
nagyúr
Az első zuhanyzásnál elázott.
-
petipetya
nagyúr
Lehet valahogy félkövérre módositani ezeket a karaktereket?
Original Samsung mod -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #1761 üzenetére
Paraméterek (lehet már írtátok): 41,5 x 35 x 10 mm, tokfülek közötti távolság 47 mm, szíj vastagsága 19 mm ám 20 mm széles hely van neki (ha valaki NATO vagy egyéb szíjat szeretne rá).
A szíjat a legkülső lyukba csatolva kb. 22,5 cm, míg a legbelső lyukba csatolva kb. 14,5 cm jön ki. Egy zsineggel le lehet mérni a csuklót, és akkor kiderül, jó lesz-e a gyereknek vagy egy Bud Spencer (R.I.P.) típusú személynek.
-
petipetya
nagyúr
Ma átvettem, angol (international verzió), rendben lefrissült, wathface-t cseréltem, már-már unalmas kezdésnek mondanám. Mi Fit (Play-ből) 3.2.9, Bip V0.1.0.86, Notify 5.2.2-es.
-
petipetya
nagyúr
2,5 hét alatt megérkezett a gearbest-es Bip, holland regisztrálttal rendeltem, mert emlékeim szerint az volt 0 Ft.
Jobban mondva az értesítő fogadott a postaládában, így majd csak hétfőn lesz nálam a cucc.
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok,
A gyorsulásmérő okán elérhető benne súlyzó tréning program?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest