Hirdetés
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Az normális, hogy egyik nap 1% a másik nap4%-ot merül?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
fzoli86
tag
köszönöm mindenkinek, valóban...
-
-
-
Viper26
nagyúr
Notify mellé kell a MiFit?
Pulzust bontott bt kapcsolat mellett is sync-eli az óra mondjuk reggel?
egyébként Notify tetszik eddig, csak nem tudom még honnan veszi az adatokat, direktben az óráról?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
werthzui
csendes tag
Helló!
A múltkori fagyáson segített a frissités már viszi iOS en is magyar nyelvvel ahogy előtte.Viszont megválnék az órámtól, +2 szíj (sport fekete-zöld és fém)+ 2 keret(fekete,ezüst) van hozzá.Akit érdekel vagy tudtok olyat aki venni akar, nemzetközi(fehér dobozos)novemberi a kicsike.Hibátlan, karcmentes fóliázott a kijelző.
köszi -
bferenc
tag
Gadgetbridgenél esetleg valaki nem tudja, hogy kell beírni az időjárás location? Annyi van írva (CM/Los)
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
Tiger.
nagyúr
Nem kell hozzá mifit sem notify.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
rehotom
csendes tag
Sziasztok,
A font feltöltéssel próbálkoznék de a GadgetBridge nem éri el az órát. Csak csatlakozás van és onnan sehova tovább. Fent van a MiFit és a Notify&Fitness is, lehet ezek kavarnak be?
A legújabb firmware van az órán, (0.1.0.86) sajnos az utóbbi 3 napot én is angol telóval töltöttem, hogy ne csak a csatlakozós képernyőt nézzem a vekkeren.
-
fzoli86
tag
-
Upo
addikt
válasz fzoli86 #1383 üzenetére
De akkor az értesítések között is van egy olyan sor nem? Márpedig akkor jogos hogy kiküldi, mert az app ikonja van előtte, jogosan gondolja hogy az az app küldte.
Az meg hogy mi kerül oda, szerintem nem nagyon állítható note4-en mostanában elég sokszor változik pont a mailek értesítési formája, és más global romon, developeren, illetve van hogy egyik hétről másikra átalakul.
Nekem most miuihu rom van fent, itt pont annyi értesítés van mint ahány üzenet. De volt régebben hogy 1-el többet rakott be, volt hogy az összesről volt egy, stb.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
De azok megint fejlesztői verziók. Talán érdemes kivárni mások tapasztalatát, azokban simán lehet benne olyan nagyobb baki mint ami a múltkori playesnél becsúszott, mert a fejlesztői változat pont arra való. Nem véletlen hogy nem adják ki őket, a mi app store-ban sem ezek a verziók vannak hanem az is három számjegy verziószámos. Csak a google fit stb. helyett belsős kínai szolgáltatásokkal, mint ahogy a 4 számjegyű fejlesztői változatokban, csak abból a stabil változat. [link]
Érdemes megvárni a nemzetközi tapasztalatokat, a FB csoportban sokan vannak akik azonnal teszik fel a kísérleti beta-kat. Én megvárnám az eredményeket, ha hajlandó lennék a kínait használni, de már maradok a play-nél, az legalább a google fit-be tudja tolni az adatokat.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
fzoli86
tag
valaki tapasztalt olyat, h minden uzenet, email duplán jelenik meg? factory reset nyujthat megoldast?
-
rasky
senior tag
apkmirror-on van új mifit, frissíti a BIP-et is...kíváncsi leszek.
-
szebe
addikt
válasz fzoli86 #1371 üzenetére
Egyébként abból, hogy folyamatosan megnyomod, arra következtetek, hogy nagyon "lent" hordod. Picit feljebb kényelmetlen, vagy mindenhol nyomja?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
gyemipapa
senior tag
válasz fzoli86 #1368 üzenetére
Ha picit utánaolvasnál, tudnád, mára már a populáció 10-15%-a balkezes, vagyis nagyjából minden 9.-10. ember balkezes. Pedagógusként ezt tapasztalom is, látom, hányan írnak balkézzel.
De tényleg nem értem, miért nem teszed át az órát a jobb kezedre, és akkor belülre esne a gomb?
A 180 fokos forgathatóságot pedig javaslom, add be újításnak. De tényleg, lehet, kaszálhatnál is vele rendesen, pláne ha le is védeted.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
szebe
addikt
válasz fzoli86 #1368 üzenetére
"a klasszikus karoraknal sem ertem az elrendezest"
Próbálj meg dátumot állítani, órát felhúzni, bármit csinálni a koronával, ha "belül" van
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
fzoli86
tag
válasz gyemipapa #1367 üzenetére
balkezen hordom. a klasszikus karoraknal sem ertem az elrendezest...azert mert igy szoktak az kozel sem jelenti, azt h igy logikus. esetleg levenni a feliratot az elolaprol es 180 fokos forgathatosagot beiktatva mindenki jol jar...
az "egyre tobb" balkezes a populacio elenyeszo szazaleka.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz fzoli86 #1359 üzenetére
"Egyébként" lehet a másik karon is hordani, és akkor belülre esik.
A sok (és egyre több) balkezesnek így pont megfelel, elég baj így is, hogy (kivéve egy-két speciális boltot,( minden eszközt, szerszámot jobbkezesekre alakítanak ki és forgalmaznak.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
szebe
addikt
válasz CHIPman #1365 üzenetére
Bip nálam az üzemidő miatt jött be nagyon, viszont a Pace belső memória+bt eszközkezelése nagyon vonzó.
Külsőre a Stratos jön be a legjobban, de árban nem ér meg közel $50 pluszt (a Pace-hez képest), mert ahogy néztem az egy Pace más külsőben.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Az a font fájl annyira olasz, hogy az űŰőŐ-t én rajzoltam bele, és egy török srác fejleszti. Amúgy van tool a saját fonthoz, pl az ö betűn és a nagy ékezeteseken lenne mit javítani, csak nekem már lényegtelen mert most kipróbáltam az Android Weart.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
szebe
addikt
válasz fzoli86 #1359 üzenetére
Nálam maximum akkor nyomódik be, ha nagyon lecsúszik.
Egyébként egy "mezei" karórán is jobboldalon van a korona, gondolom ezt vették alapul. Oké, hogy a gombot be tudod nyomni a másik oldalon is, de a koronával próbálj meg nagyjából bármit csinálni, ha "belül" van...
-
fzoli86
tag
Egyebkent a gombot pont a masik oldalara kellene rakni, hiszen balkezen hordva, csuklót behajlítva folyton megnyomódik.
-
Viper26
nagyúr
Flight mode bekapcsolható valahogy az órán?
Éjjel nem kell, hogy menjen a bt nekem.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Tiger.
nagyúr
Aki használja ezt a notifyt, árulja már el hogy kell azt meg csinálni, hogy ha letelik az idő ne zavarj modbol, akkor utána pl a világítás kezmozgasra működjön. Mert 22-tol 7-ig valóban némít, de utána, értesítések már mennék, csak a világítás nem.
-
bferenc
tag
Sziasztok,
Sajnos az én kínai verziós órámon se segített az új elvileg javított frissítés, nekem kínai volt a nyelv. Jelenleg gadgetbridge tudom használni az órát angol nyelven.
Mifiten már eleve angolul tettem fel, órával kapcsolódott és angol lett. Mifit párosítás törlés,utána alkalmazás törlése. gadgetbridge csatlakozás és azóta megy nekem.
Reménykedeh, hogy előbb utóbb jó lesz mifittel is.
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
SzaboZE
addikt
válasz szabi__memo #1348 üzenetére
Nem hiszem. A nem internationalt nem nemzetközi eladásra szánják, így nem fogja érinteni őket ez a probléma, max több internationalt tudnak eladni drágábban.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
fzoli86
tag
srácok, nekem néhány üzenetet és emailt, duplán jelez az óra... international verzio és csak mifit van, nincs masik app...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Az US piacnak mindegy igen, az viszont nagyon nem mindegy, hogy az EU-ban, ahol zomeben viszonteladokon keresztul ertekesitenek (Gearbest, Geekbuying, etc...) Szinte csak a kozel félarban levo kinai kiadast vettek, a tobbezer legyartott nemzetkozi meg a nyakukon maradt...
Ez ellen tettek ezt. US ban hivatalosan lehet kapni Bip-et, nem kellenek viszonteladok, ott igy mindegy is, hogy kinait, vagy internationalt arulnak. (a regio ket lenyeges nyelvet, angol/spanyol mind a ketto tudja)
(#1348) szabi__memo: Igazabol megint az van, mint mar sokszor a Xiaomi-nal... lehet oket szidni ez miatt is, de soha, egy szoval sem igertek, hogy a kinai verzio gond nelkul menni fog! Sot! Amikor megjelent, az osszes viszontelado felhivta a figyelmet a kinai nyelvre. Aki internationalt akart, az vegyen azt! Ja hogy dragabb?? hat ez van... .
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz vampire17 #1347 üzenetére
De akkor angolra állított telefon nyelvvel se kéne mennie! De úgy megy! Akkor ennek mi értelme? Tehát az angol/amerikai piacnak tökmindegy hogy mi a helyzet, mert náluk angolul megy a kínai bip is! És mivel spanyol is van már az órában, spanyolnál meg spanyol. Tehát a kínai-angol-usa-spanyol nyelvű piac kivételével szopatnak mindenkit, aminek nem sok füle-farka van. Ez már a cn újév előtti bódultság lesz, majd feb. 26 után kijózanodnak és megcsinálják.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
sax1
csendes újonc
Sziasztok! International verzió esetén simán Mi Fit frissítéssel (3.2.9) minden ok. Teló magyar, óra angol.
3.2.9 Fw-1.0.86 - Több órája minden ok. Szinkronizálás, bluetooth bontás, teló újraindítás után is. -
Elek_tron
csendes tag
hogyan lehet a mi fit apk-t kicsomagolni?... és vegyem ki belőle az ft fájlt?... és csak azt tegyem föl az órára?... A legfrissebb mi fit (3.3.0.1 van fent...
Poco F4 mobiltelefonról
-
rasky
senior tag
válasz darthsmoke #1336 üzenetére
https://play.google.com/apps/testing/hu.tiborsosdevs.mibandage
-
Elek_tron
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni, hogy BIP-re telepített ékezetes betűkészletet hogyan lehet eltávolítani, felülírni???
A kendvenc appom (Bandage ) nem működik megfelelően miatta...
Poco F4 mobiltelefonról
-
ro3000
tag
Jó volt ez a Mi Fit baki. De ténylegesen mi is változott? Mert én semmit nem vettem észre.
-
Boresz
tag
Sziasztok!
A Mi Bandage app béta verzió elérhető (2.4.1)
Itt kell regisztrálni: https://play.google.com/apps/testing/hu ... .mibandage- új Mi Fit firmware támogatása (Bip angol nyelv probléma javítása) - tyúkláb 3.2.9 Mi fit-el
- egyedi font firmware karakterek megjelenítése - ékezetes font fimware támogatása, aki feltöltötte egyedileg (ki kell kapcsolni: Beállítások/Szöveges ikon/Karakterek átalakítása)
- leggyakoribb hangulatjelek megjelenítése - emodzsi ikonok átkódolása karakteres verzióra
- Kínai nyelv támogatása -
Upo
addikt
válasz Viper26 #1333 üzenetére
Ugyanúgy mint a .res és .fw-t, a gadgetbridge simán felteszi.
Innen letöltöd a "this file" linket (nézem hogy elég gyakran frissítik, már újabb mint amit én felraktam). Ez egy .ft fájl lesz. A többi már nem kell hozzá, mert azóta a sima gadgetbridge is tudja frissíteni a fontot.
A play-ről a 3.2.7 mifit-ben levő 1.0.70 firmware támogat fontokat, a 3.2.6-ban levő még nem!
Tehát .ft fájlt fel kell rakni és ennyi, onnantól kockák helyett ékezetek lesznek.
Szerencse hogy a 3.2.7-nél még nem kezdték a baromkodást, mert az eggyel régebbit nem lehet ékezetesíteni, az eggyel (kettővel) újabb meg kínaira teszi az órát.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
xedos
addikt
Szóval...
Mindent próbáltam, emmi nem segített :-(
Végül a Notifiynél rámentem a latest firmwarre, kiválasztottam a 3.2.6-os Mifittet (ekkor ő kiszedi belőle a megfelelő fájlokat) és megkérdezi, hogy mit frissítsen: Res- firmware vagy GPS.
Idáig hiába választottam a RES-t vagy firmwaret, semmi nem változott. Most a GPS-t választva lefrissítette és megjelent a számlap! Közben a Mifit 3.2.9 fent volt és az óra is 1.8.6-os firmwaret mutat. -
Upo
addikt
válasz vampire17 #1330 üzenetére
Én bizony most visszadobtam a play 3.2.7 mi fit-ből az 1.0.70 firmware-t, play-en mifit frissítés letiltva, 3.2.7 telepítve. Befrissítette az agps-t, tökéletesen működik magyar telefonnal angol az óra. Rátoltam az olaszok font fájlját is, ékezetek is jók most. Nekem visszaállt az ideális állapot, mi fit-el működik ami nekem kell.
A buborékos fóliáért én kérek elnézést. Poros helyen felperdült, tiszta por lett a fólia alatt. Leszedtem, elmostam, visszaraktam, de buborékos maradt (elsőre tök jó volt). Amíg nem ér ide a másik addig ez marad.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vampire17
addikt
válasz mucsgyver70 #1328 üzenetére
Nalam most tartja magat, nem vallt at kinaira mar kb 2 oraja.
pusihusi : Igen egyutt hasznalom, a Notify-t ertesitesekre+zenevezerles, a Mi fit minden masra. (szinkronizalas, stb)
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Gadgetbridge Changelog
Version 0.24.4
Amazfit Bip: Fix language setting on new firmwaresBlogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kicsizee
aktív tag
válasz Grisa bácsi #1319 üzenetére
nekem soha sem volt kínai írásjelem, csak az ékezetes karaktereket nem tudja kezelni. köszi a választ
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
retesz147
addikt
válasz vampire17 #1317 üzenetére
Akkor nálam ezért nem volt soha kínai. (int-et vettem)
Első bekapcsoláskor ugye rögtön frissített angolra, aztán 3.2.8-al jött a csatlakozós képernyő. (vagy 6x flesselgettem a millchaout, de sose lett jó, ha elvesztette a BT-t visszajött a csatlakozós képernyő), tegnap pedig megcsináltam a módosított 3.2.8-at és most tökéletes.
3.2.9 még nem tettem fel, de nem is tudom, mert play azt írja az van fent, pedig nem. Újratelepíteni most nem fogom.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
kicsizee
aktív tag
hali, a 3.2.9-es frissítés az csak az update képernyő problémára magyar nyelvű teló esetén adott megoldást? aki feltette annak hiba nélkül műxik a band?
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
eddie17
addikt
Nekem az előzővel is csak a nyelv probléma volt de a mai frissítés ezt nem oldotta meg... Marad az angol telefon.
-
fzoli86
tag
válasz darthsmoke #1313 üzenetére
detto....
viszont face lite ertesítését nem jelzi...pedig be van lőve...[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem most az a legújabb, hogy csak negyedik-ötödik próbálkozásra megy végig a frissítés. Play Store-os MiFit. Nem tudom, miért csinálja.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
fzoli86
tag
nalam is müxik csak 4* kellett csatlakoztatni
mondjuk a pulzust nem tölti le az órából a mifit...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Akinek kinai maradt a telo:Mi Fit app-ot torolni teljesen. telefon nyelvet allitsatok angolra, telefon restart, aztan a Playbol rakjatok ujra a Mi Fit-et.Fontos, hogy a Mi fit telepitesekor a bejelentkezesi kepernyonel "united states" legyen!Ha folraktatok, mehet vissza magyarra a telo, az ora angol marad.elsiettem.... ugyanugy visszaall kinaira elso BT elvesztes utan.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Én felraktam az általad linkelt 3.2.8-as eng-et....nekem helyrerakta a számlapot és nem lett kínai (nekem sose volt kínai szerencsére).
Most viszont nem jelez frissítést....Kikeresem play-en a Mifitet és ott azt írja, hogy verzió 3.2.9 és hogy telepítve van,nem dob frissítsét, pedig a 3.2.8 eng van telepítve...[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Viper26
nagyúr
Flight mode van az órán?
Értesítést hogyan lehet törölni, mindig végig kell lapozni az összeset?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
vampire17
addikt
válasz PapírVilla #1304 üzenetére
igen? nem lesz kinai az ora, ha szinkronizalsz Mi Fit-ben?
-
PapírVilla
tag
Az új hivatalos Mi Fit-el visszaállt az eredeti állapot, most már jó (magyar nyelvű telefon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek