- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_16
tag
válasz
godomir #4877 üzenetére
Végigmentem a leírtakon a switch on-ra van kapcsolva (gépház oldalán leírás alapján nálam is az egyes volt). F8 megnyomása után 1502 hibakód ami alapján 2 lehetőség vagy a switch off ezt kizártam vagy a Setup Uitilyt jelzi még hogy engedélyezi kell a funkciót , f10 esetén belépek inteligent provisioning menüpont alatt látom az ilo configuration menüpontot. Itt a global settings alatt mindent engedélyezek. Apply után undefined hiba üzenet fogad
Hiába van definiálva a b120i alól a 2 db tömböm és hogy melyik legyen a primary boot így sem bootol mert ha bootolna nem érdekelne a ilo
Vagy nem is függ össze és rossz helyen tapogatózok? Új nekem a hp-s rendszer így buta vagyok hozzá sajnos -
scansat
tag
válasz
godomir #3852 üzenetére
Ugye hogy ugye.....?
Kiderült, hogy a drágább a rosszabb vétel. Nekem is ajánlgatták a 1265-öt, de majd egy 10 ezressel drágább, ugyanakkor gyengébb mint a 1230. A Gen8-at nem néztem, hogy egyáltalán indítható-e a proc GPU, de a Plex oldalán nem a legjobbakat írnak a Proc GPU-s transzkódolásról.
Szóval előretekintve egyenlőre marad a 1230 magában...aztán ha később elterjed a 4K, és indokolttá válik, kap majd társnak videokártyát. Nem lesz csere 1230-ról 1265-re csak fogyasztás miatt.
Az a gyári hűtő meg azért viszonylagos. Részben a környezeti hőmérséklet miatt...részben azért mert ugye ki mennyit hajszolja. Egyenlőre nálam is a gyári van rajt, de kis helyiségben nyaranta határon van, ezért cserélni akarom. (esetleg valakinek ötlet, hogy milyent vegyek rá? ) -
válasz
godomir #3848 üzenetére
Tuti hogy tudja használni a CPU-ba integrált videot akár csak transzkodolásra is a gép?
Csak mert nagyon úgy tűnik hogy teljesen le van tiltva a CPU IGP része. Nem látszik eszközkezelőben, nincs rá semmi opció biosban, drivert se lehet hozzá telepíteni.
G2020t van nekem benne, amiben van IGP, mégsem látszik sehol.As the Gen8 utilizes a C204 chipset motherboard that lacks support for processor graphics...
-
gerokrisz
tag
válasz
godomir #2879 üzenetére
Ha erre gondolsz ami itt van a kis képen, akkor elég érdekes a spec alatta. Mivel még mindig ezt írja "A wide choice of dual core and quad core Intel Pentium and Xeon® E3-1200 processors" viszont "Up to 64 GB of DDR4 ECC memory to handle a variety of workload demands" ezzel.
Eléggé mixelték a gen10-el. De, ha ez tényleg valid, és innentől ilyeneket fognak küldözgetni akkor elgondolkodom a frissítésen.
A gen10 nem kell az AMD miatt + ILO hiány, de egy frissített gen 8 még jöhet
(de ha az ára annyi amennyi ide van írva (~180) akkor felejtős
)
-
envagyok
veterán
válasz
godomir #2178 üzenetére
Beszéltem több szakemberrel, ők lebeszéltek a szinuszosról. Azt mondták hogy ha nem megy, inkább cseréljük tápot, ráadásul szinuszosból erősebbet kell venni, illetve sokkal jobban használja az akkut. A 850-es kvázi szinuszost bf-en vettem 15-ért, a microservert 45-ért, azért fura lenne ehhez 100 felett venni szünetmentest.
-
Egon
nagyúr
válasz
godomir #2155 üzenetére
Ha mondjuk XPenology-t rakok fel egy pendrive-ra, és arról indítom a rendszert. akkor mire célszerű állítanom a bios-ban a lemezkezelést a két 4 TB-os vinyó vonatkozásában? Nem szeretném raid-ben használni őket, mert kell a hely (szimplán két külön diszkként funkcionálnának).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged