- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
-
lbarjak
csendes tag
válasz
kammler #1603 üzenetére
Kicsit régebbi a kérdés de talán még aktuális a válasz:
"Kérdés: meg tudom csinálni úgy az összeállítást, hogy az elején csak 1db SSD-m van (Raid0) (de tervben van egy második beszerése is) majhd a későbbiekben ha megvan a második SSD-is, akkor pedig átkovertáknám a formátumot Raid1 -be adatvesztés nélkül? (ezeken futnának a VM-ek)"
Egyértelműen igen. ZFS fájlrendszert érdemes manapság használni, de a FreeNAS nekem nem jött be mert kissé bugos ugyanakkor nagyon korlátoz, egy Dropboxot sem tudok rá telepíteni, igaz, azt a FreeBSD-re sem.
Maradt tehát a Debian + ZFS on Linux egy kisebb grafikus környezettel, az LXDE-vel.
Így kell utólag RAID1-nek megfelelő ZFS tükrözést készíteni:http://docs.oracle.com/cd/E19253-01/819-5461/gkdep/index.html
-
andrew-msi
aktív tag
Ez megoldva, köszönöm.
A neve BlueIris, de már megy.
Amit írtál az volt a gond!
Viszont úgy érzem egy csomó olyan dolgot tud ez az op rendszer amit soha nem fogok használni.
Sajnos most sok a meló, így sehova nem haladok, de a két ünnep között ha otthon leszek végre rendberakom az új HP-t.
Találtam egy videót, amibe bemutatják, hogyan kell Win 8.1-t felrakni lépésről lépésre, azt hiszem ezt kifogom próbálni.
[link] -
andrew-msi
aktív tag
Nos. A Win Server 2012 simán felment az intelligent provision-nal. Valóban nagyon egyszerű volt.
Viszont sajna a kamera programot nem támogatja.
Így megpróbáltam felrakni a win 7 és a win 8.1-t is, de sajnos nem engedi.
Amikor kiválasztom az ISO-t beolvassa de nem jelenik meg a tovább, csak a WS2012-nél.
Nem értem. -
andrew-msi
aktív tag
Sajnos a vissza kell adnom a kölcsön monitort (cégnél vagyok, itt próbáltam csinálni).
De este otthon megpróbálom.Akkor nem kell Boot USB-nek lennie?
Ez szuper.
Gondolom a lan is legyen rádugva?
A fix helyén még megy a régi gép, csak ha ez beáll azután akarom, lecserélni.
Köszönöm a segítséged. -
urban racer
senior tag
Nem tudom mennyit segít, de:
Én win8-at raktam fel, a vinyós résznél nem ismerte fel a raides vinyókat. Én a HP oldaláról leszedtem a win2012 server drivereket. Googleba beírod, hogy cp022624 és ott az első. Extractolsz egy üres usb pendrivere, és a legfelső drivert kiválaszod, és hopp máris látszódnak a vinyók. Innentől már semmi más dolgom nem volt mint hátradőlni, és várni pár percet, míg elkészült a telepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest