- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
arin
csendes tag
Sziasztok,
Van esetleg itt olyan aki próbálkozott 10Gb hálózati kártyával Gen8 -ban?
Ha igen, érdekelne, hogy milyen kártyával sikerült, és milyen OP rendszerrel.Egyébként nem a full 10Gb elérése a lényeg, valószínű az nem fog menni, inkább csak egy megoldás LACP helyett.
üdv,
arin -
arin
csendes tag
Sziasztok!
Használ esetleg valaki Gen8 hoz TPM modult? Ha igen le tudná írni a pontos HP-s cikkszámát?
Tapasztalatokat is szívesen várok, nehéz-e beüzemelni, stb.Üdv,
Arin -
arin
csendes tag
Hát sajnálom ezt a linuxos dolgot... de mondjuk tényleg nem vészes a hangja. A kedvemet még nem vette el
Az az érdekes amúgy, hogy ha bármit csináltam rajta, vagy ha békén hagytam akkor is 14% volt.
Megpróbálom esetleg Prime95 el, bár szerintem a célzott terhelés biztos felhúzza.@lajos75:
Valószínű ki fogom próbálni más rendszerekkel is.
Üdv!
-
arin
csendes tag
Amúgy nekem 14% -on megy a venti, Debian linux van fent, SSD ről bootolva, az ODD helyén, RAID 0 -ban, B120 vezérlővel.
A CPU egy i3 3220T, tehát az újra pasztázás megoldva (a gyári Celeron is rendesen volt pasztázva).
(diszkek még nem kerültek bele)
BIOS és az iLO a legfrissebbek.Akármit csinálok, ez mindig 14% -on pörög. Lehet ezt esetleg lejjebb vinni? Nem hangos, de olvastam 6% ról is...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged