- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Kiratheonly #3765 üzenetére
A gariban töltött idő meghosszabítja a garit annyi idővel amennyiben a gariban volt.
Nekem is volt tápcserés GEN8 am pont a lejárat előtt 1 nappal. Majd visszakaptam "új" táppal ami 2 nap után meghallt. Szépen vittem vissza és megcsinálták (kiderűlt nem gyári új tápot ragtak be elsőre...) -
Pelican
őstag
válasz
Kiratheonly #3765 üzenetére
Ezek a spéci alaplapok általában nem javíthatók/cserélhetők gazdaságosan, ha az a baja, akkor kuka.
-
válasz
Kiratheonly #3763 üzenetére
Nem volt szerencsére.
Power gombon sem világít a led? -
Kiratheonly
tag
válasz
Kiratheonly #3759 üzenetére
Nos, úgy tűnik, hogy a táp csere után is ugyanaz a helyzet. Hiába dugom be a konnektorba, nem indul el a gép. Semmilyen LED sem világít. Lassan kezdem feladni. Már a BIOS elemet is kiszedtem egy fél órára, hátha az segít (egyik fórumon megoldotta a problémát). Az összes kábelt átnéztem, se púpos kondi, sem szag nem észlelhető. Valakinek volt már hasonló problémája?
-
kgymac
őstag
válasz
Kiratheonly #3745 üzenetére
-
lbarjak
csendes tag
válasz
Kiratheonly #3505 üzenetére
Debian 9 + ZFS RAID
-
válasz
Kiratheonly #3505 üzenetére
persze.
Windows 10
-
llacee
őstag
válasz
Kiratheonly #3405 üzenetére
Bocsánat valamit benéztem a 16GB 4321-et hozta a telefonom 69-ért.
-
válasz
Kiratheonly #3373 üzenetére
Le van írva. Ne vágd magad alatt az ágat, azaz ha USB-ről bootolsz akkor azt a kontrollert ne add át. Ugyanez igaz SATA kontrollerekre is.
-
itanczos
senior tag
válasz
Kiratheonly #3373 üzenetére
Szerintem ez jó megoldás!
Egyszerűen másik USB kontrollerre kell dugni az ESXi-s pen-t, ha jól értelmezem... -
válasz
Kiratheonly #3370 üzenetére
"Az USB passthrough nem visszavonható, csak újratelepítéssel tehető semmissé, majd erre figyelj. "
Ööö, nem?
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Kiratheonly #3370 üzenetére
Az alábbi képen látszik, hogy jelenleg mi látszik a virtuális gép beállításaiban.
Illetve, hogy az "Add other device"-nál mit lehet hozzáadni. Az eredeti felállásban a besárgított USB device menüben jelent meg a tuner, ami ugye az ESXi-ben látszott. Ezt átadva voltak a problémák. A mostani esetben pedig a két kontroller van átadva, ilyenkor nincs USB eszköz.
Arra elvileg illik vigyázni, hogy olyan eszközt ne adjon át az ember passtrough-ban, ami az ESXi működését közvetlenül érinti, azaz mondjuk olyan kontrollert, ami azt a merevlemezt, SD kártyát, USB drive-ot kezeli, amin az ESXi van. -
pap
senior tag
válasz
Kiratheonly #3235 üzenetére
Semmi extra, jó ez a ram.
-
válasz
Kiratheonly #3219 üzenetére
"Sajnos, azóta nem akar menni a Vsphere client. "
Mert az már nem támogatott, megszűnik. Van helyette a host client https://esxhost/ui linken. -
itanczos
senior tag
válasz
Kiratheonly #3154 üzenetére
Nem javasolt a ZFS virtualizálva!
Pont azért ajánlottam a proxmox-ot, mert az host szinten használja a zfs-t.Esetleg, ha direktben használná az OMV a hdd-ket... De mint tudjuk, nem adja a kis szemétláda ESXi az alaplapi vezérlőt át...
-
Zizi123
senior tag
válasz
Kiratheonly #3130 üzenetére
Azt neztem, hogy a legerosebb proci, ami belemegy, es max 45W az i7-3770T, aminel tenyleg csak minimalissal gyengebb az E3-1265L v2, de gyanitom, hogy mind 2-re a gatyam ra fog menni
Nagyon kosozonom a tanacsot, SSD fix, hogy fog belekerulni, ha vegul szerver lesz belole, de en valoszinuleg virtualizalva raktam volna ra, hogy nem mondod, hogy ne virtualizaljam
A napokban elkezdem tesztelni, hogy mit tudok kihozni igy alapbol belole, utana valoszinuleg kerek majd tovabbi tanacsokat.
-
válasz
Kiratheonly #3115 üzenetére
Sima USB eszközt át lehet adni egy VM-nek, ehhez nem kell PCI passthrough (VT-D).
Kell egy USB controller eszközt hozzáadni a VM-hez és utána ki lehet választani, hogy melyik USB eszközt akarod átadni (persze csak olyant, ami a géphez van csatlakoztatva). -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Kiratheonly #3115 üzenetére
Igen, az van benne (1265l v2). Ezt külön be kellene állítani a passtrough-nál? Valamint át lehet adni direktben 1 USB eszközt,vagy az egész usb vezérlőt át kell adni?
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Kiratheonly #3053 üzenetére
Köszi, ez jó alaposnak tűnik.
Gyakorlatilag én is az ott leírt 2. verziót (RDM diszk hozzáadása) csinálom, ugyanúgy, ahogy ott is le van írva. A probléma az, hogy ennél a résznél
Válaszd Hard Disk.
Válaszd Use an existing virtual disk.
Tallózzuk be az elkészített RDM diszk fájlt majd Next.
nem jelenik meg az elkészített RDM diszk fájl.Pedig, ha a storage részben megnézem, akkor ott látszik is, hogy megvan, a leíró file-t meg is tudom nézni.
Egyelőre a gyári Celeronnal használom, ami nem tud VT-d módot, de ez, ha jól gondolom, csak a 3. verziónál lenne lényeges.
-
Galopp
tag
válasz
Kiratheonly #3053 üzenetére
Ezzel ment nekem is korábban. Szóval +1 ajánlás. :-)
-
blokad
senior tag
válasz
Kiratheonly #2891 üzenetére
Bármit, bármilyen vm-mel próbáltam nekem 30-50 között megállt a sebesség. A driverek cserélgetésével is. Mint látod, a kollégánál ugyan ez a helyzet. Nekem az 5.5 megoldotta a sebesség 97-101 megára állt be. Ezek után én csak ezt ajánlom
(#2890):
HP féle 5.5 image-et.
-
blokad
senior tag
válasz
Kiratheonly #2888 üzenetére
6.5-tel nagyon rossz a disk performance, ha nem használod ki a plusz featureöket, akkor az 5.5 inkább jobb.
(Lecseréltem a 6.5-ös drivereket 5.5-re de 30 mb/sec-rol csak 50ig kuszott fel. 5.5-tel megvan a gigabites sebesseg a halozaton)
-
M3kk
őstag
válasz
Kiratheonly #2886 üzenetére
Szia,
mennyi az Inlet Temperature?
-
godomir
csendes tag
válasz
Kiratheonly #2875 üzenetére
Szia!
Köszi, én kérdeztem!
Már az új előlappal szerelt változatot kaptad emagéktól? (előlap közepén zöld kis négyzet, mint HPE logó) -
kiskakas
senior tag
válasz
Kiratheonly #1441 üzenetére
az Administrator user nem default es torolhetetlen? nemtudom,de vhogy igy emlekszem,enis melle vettem fel egy sima usert,admin jogokkal..
-
cucuska79
tag
válasz
Kiratheonly #1392 üzenetére
igen, úgy tűnik. Bár telepítéskor nem kérdezett semmit külön
De most örülök, hogy végre a 2008r2 működik, szóval az marad.
Csak média, adat és torrentre használom, arra bőven jó. -
ooszi
senior tag
válasz
Kiratheonly #903 üzenetére
igen ipon, de volt az aqua ba is csak hirtelen eltűnt.,
még nem rendeltem meg, mert nem tudom eldönteni hogy teljesítménybe elég e nekem g1610t.
openmediavault - al akarom használni, nekem nagyon bejött, tranmission, smb, plex, adattárolás.
win server nagyon drága arra nincs kess, tört verziót meg nem akarok használni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kiratheonly #903 üzenetére
Lehet csak 1 darab volt belőle, és már megvette (valaki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged