- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
deathtania
senior tag
milyen böngészővel próbáltad használni a "retek facebook"-ot? operával pl történetesen nem megy rendesen a facebook, ie, ff és chrome rendesen viszi. milyen vírusirtót tettél fel? nekem az Avast pl folyamatosan kilőtt pár oldalt, egyszerűen letiltotta őket böngészés közben. amint leszedtem jó lett. szerintem is egy közel 10 éves oprendszert ma már el kellene felejteni, mivel egyre kevesebb rá a driver, és ráadásul lassabb is, mint a w7...
(#26196) pethYeti a seagate megvette a samsung hdd gyártó üzletágát. gondolom valamilyen átmeneti korszakból származó hdd lehet, vagy a gyárban rosszul címkézték fel. de gratulálok, hogy ha így simán kicserélték egy jobbra és egy akksit is kaptál.
jótanács az akksihoz, hogy ha nem akarod használni, akkor is 1. töltsd fel teljesen, majd merítsd le 50-60% környékére, majd vedd ki, és rakd el egy hűvös száraz helyre. kb 2-3 hetenként érdemes ezt megismételni, mert akkor sokáig jó marad az akksi. ha csak szimplán berakod a fiókba, akkor lassan lemerül teljesen, és az meg kinyírja a lithium akksikat rövid távon. folyamatosan feltöltve használni szintén nem tesz jót nekik, az is hamar tönkre vágja (barátnőm csak hálózatról használta a notiját akksival, és 8 hónap alatt 3 óra üzemidőről 1,5 órára esett vissza az akksi emiatt...)
-
kutga
félisten
Nem lehurrogni akart csak tanácsot adni, mert az új hardverekhez már nem nagyon jelenik meg XP driver.
Amúgy tényleg érdemes lenne hetest telepíteni, és inkább a böngészőt cserélni mondjuk Chrome-ra, kizárt hogy ne menjen pont a facebook (én sem használom amúgy
).
Hetes alatt pedig van virtuális XP mód, a könyvelő programomat én is onnan használom mert nem megy hetesen.
MOD
Elvileg ezek az XP-hez való driverek: -
ktommy91
addikt
Egy MSDN-es képből telepített, legfrissebb driverekkel, directx-szel ellátott windows-on nem megy a böngészés? Semmilyen böngészővel?
Visszaolvastam, de ahelyett hogy egy őskövület OS-sel próbálkozol nem lenne egyszerűbb azzal próbálkozni hogy menjen W7-en?Nincs és nem is lesz facebookom, de köszi az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest