- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
-
deathtania
senior tag
milyen böngészővel próbáltad használni a "retek facebook"-ot? operával pl történetesen nem megy rendesen a facebook, ie, ff és chrome rendesen viszi. milyen vírusirtót tettél fel? nekem az Avast pl folyamatosan kilőtt pár oldalt, egyszerűen letiltotta őket böngészés közben. amint leszedtem jó lett. szerintem is egy közel 10 éves oprendszert ma már el kellene felejteni, mivel egyre kevesebb rá a driver, és ráadásul lassabb is, mint a w7...
(#26196) pethYeti a seagate megvette a samsung hdd gyártó üzletágát. gondolom valamilyen átmeneti korszakból származó hdd lehet, vagy a gyárban rosszul címkézték fel. de gratulálok, hogy ha így simán kicserélték egy jobbra és egy akksit is kaptál.
jótanács az akksihoz, hogy ha nem akarod használni, akkor is 1. töltsd fel teljesen, majd merítsd le 50-60% környékére, majd vedd ki, és rakd el egy hűvös száraz helyre. kb 2-3 hetenként érdemes ezt megismételni, mert akkor sokáig jó marad az akksi. ha csak szimplán berakod a fiókba, akkor lassan lemerül teljesen, és az meg kinyírja a lithium akksikat rövid távon. folyamatosan feltöltve használni szintén nem tesz jót nekik, az is hamar tönkre vágja (barátnőm csak hálózatról használta a notiját akksival, és 8 hónap alatt 3 óra üzemidőről 1,5 órára esett vissza az akksi emiatt...)
-
kutga
félisten
Nem lehurrogni akart csak tanácsot adni, mert az új hardverekhez már nem nagyon jelenik meg XP driver.
Amúgy tényleg érdemes lenne hetest telepíteni, és inkább a böngészőt cserélni mondjuk Chrome-ra, kizárt hogy ne menjen pont a facebook (én sem használom amúgy
).
Hetes alatt pedig van virtuális XP mód, a könyvelő programomat én is onnan használom mert nem megy hetesen.
MOD
Elvileg ezek az XP-hez való driverek: -
ktommy91
addikt
Egy MSDN-es képből telepített, legfrissebb driverekkel, directx-szel ellátott windows-on nem megy a böngészés? Semmilyen böngészővel?
Visszaolvastam, de ahelyett hogy egy őskövület OS-sel próbálkozol nem lenne egyszerűbb azzal próbálkozni hogy menjen W7-en?Nincs és nem is lesz facebookom, de köszi az ajánlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest