- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Thunderzolee #55038 üzenetére
Egy triviális opció: Windows eszközkezelőben letiltod a video adaptert.
De igen, új Windows-okban be tudod állítani alkalmazásonként, hogy melyik GPU-t használja.
Ha két évet állt, megérheti frissíteni a driver-eket is az opcionális windows frissítések alatt (lehet, hogy a pl. a webböngésző frissült automatikusan, és nem szereti a régi driver-t). -
adika4444
addikt
válasz
Thunderzolee #40914 üzenetére
nm
.
Én még most is aktívan használom valahányszor gép reinstallra kerül a sor. Asus, HP, Acer... Ennek mind1, szépen feldriverezi...
Majd a Slim drivers-t is megnézem.
Ja a DRP kb. 3 napig fizetős volt, csak gondolom sokan hőzöngtek és ezért visszatették ingyenessé. Kár lett volna érte, tényleg nagyon jó... -
Viktor77
titán
válasz
Thunderzolee #40914 üzenetére
A SlimDriverst is megnézheted, ezt is a DirtyWindowson találtam, használom is, nekem bejött.
-
adika4444
addikt
válasz
Thunderzolee #40898 üzenetére
Sinaptics tapipad driver fennvan?
(#40901) Thunderzolee:
Nekem ez a driver cucc nagyon megragadt amikor Laptopsystem-ben próbáltam a próbaverziós Win-nel a 2570P-t, és ott mondta tán az eladó de már nem emlékszem, lehet h pont alfa volt, hogy driver nélkül nem megy. Azóta mindig települ a tapipad driver, akár megy akár nem. Egyébként tudom javasolni a DriverPack Solution nevű ofline programot, tényleg nagyon jól dolgozik csak oda kell figyelni h driverek települjenek, de ha be van kattintva a rádiógomb utána tényleg egy katt és mindent felrak, nagyon precíz és pontos, wi-fi driver sokkal testreszabhatóbb mint a gyári. Amióta ismerem a progit gyári driverekkel nem is idegesítem magam. -
válasz
Thunderzolee #40898 üzenetére
2570-en sem, de win 10 alatt megy. Nem értem miért...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Thunderzolee #39838 üzenetére
hát jó azt tudni hogy nem vagyok vele egyedül, akkor marad így ahogy van...
nem erőltetem
de nektek köszönök minden segítséget és/vagy infót -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Thunderzolee #39827 üzenetére
de jó, akkor a procinak esélye sincs a cserére
a ram pedig ez volt
DDR3 8Gb SO-DIMM memória (1333 MHz)
KVR1333D3S9/8G (1.5v)
beleraktam, igen az egy slottba amiből kivettem a benne lévő 4 GB-ost és nem indult, csak mint írtam is, villogott a caps lockon a kék led... -
kutga
félisten
válasz
Thunderzolee #22419 üzenetére
Most ki van kapcsolva, de volt már olyan játékom ami nem futott így.
Syl
Marad akkor így ahogy van, majd ha sír vmelyik program visszakapcsolom. -
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22401 üzenetére
Értem, és nagyon köszönöm!
Talán árkülönbségben sem mutatkozik akkora eltérés ma már az AMD javára, hogy érdemes lenne az Intel helyett választani.
-
apuc
őstag
válasz
Thunderzolee #22402 üzenetére
Köszi!
Már mindegy..de remélem mielőbb megjavítják. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #22268 üzenetére
megvan az átalakító + hdmi kábel, amit leírtál, azt követtem, hang egyből megy, tökéletes!!!
köszönöm mindenkinek a tippeket és a segítséget
-
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22372 üzenetére
A mobil oldal egészen más.
Régen örültem volna a Core 2 Duonak is, erre itt van az új processzorcsalád.
Igen, az erősebb CPU+GPU miatt lassan kiterjedt az érdeklődésem más gyártmányú laptopokra is, mobil gép céljára azonban még "tartalékba" teszem a HP Pavilion dm4-et.
-
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22365 üzenetére
Nagyon köszönöm az összehasonlítást és a részletes magyarázatot.
Bár asztali gép tekintetében az AMD-nosztalgia él bennem, de mindenképpen az i5 látszik jobb választásnak. Utánanézek egy picivel jobb videokártyának, de ezzel is megteszi, mert ilyen jó gépem eddig még sosem volt.
Duliee
Neked is nagyon köszönöm! -
Dhampir
félisten
válasz
Thunderzolee #22357 üzenetére
Köszönöm az értékes hozzászólást!
Fontos lenne, hogy multimédiában is megállja a helyét. Mindkettő vonzó a maga módján, az egyik a hordozhatósága miatt, a másik pedig a nagyobb kijelző miatt, ha mégis az asztali használat mellett döntenék.
-
sziku69
őstag
válasz
Thunderzolee #22342 üzenetére
Nem tudom. De egy win7 usb telepítő volt rajta. Azt töröltem le róla. Lehet hogy rosszul. Fat-ra simán formázza. Ntfs-re nem. Azt írja ki, hogy a windows nem tudta befejezni a formázást.
Tudom így is használni, de nagy file-okat nem tudok másolni rá. Több gigásra gondolok.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Nekem egy napig nem volt hajlandó a hangot az erősítőre küldeni hdmi-n, a noti hangszórói szóltak, miközben a kép a tv-n volt. Aztán megjavult, most meg én se tudom reprodukálni a jelenséget.
-
Syl
nagyúr
válasz
FN + megfelelő gomb
Vagy Win+P
-
rmartin94
aktív tag
válasz
Thunderzolee #22218 üzenetére
Köszi hogy belinkelted, de az Intel oldalán lévőt nem engedi felrakni, azt írja ki:ez az illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez... tehát szívás sajna, jólenne megtudnám valahogy buherálni hogy engedje.
-
válasz
Thunderzolee #22190 üzenetére
Nálam sajnos nem megy tökéletesen, pedig amúgy tényleg jó!
Bár nálam az is furcsa, hogy proci hőmérsékletnél 56 után 66°C jön, nincs köztes érték. Ez normális? -
válasz
Thunderzolee #22123 üzenetére
NHC?
Nekem NC4400-nál segített, de néha olyan, mintha nem működne. Akkor a progi megnyit, szabályozásnál pipa ki - pipa be, azt megint lehalkul... és XP van rajta. -
1nsan1ty
tag
válasz
hát érdekes nekem halál csendes a gép ezzel nincs bajom. Driverei rendesen felmentek chipset, vga stb. ?
-
válasz
Pár ezerért lehet venni gamepad-ot, nem tudom mondjuk, hogy nfsWorld-öt lehet-e azzal nyomni, én most rendelek egy olcsóbb gamepad-ot, legalább minimálisan használom a laptop billentyűzetét
-
ktommy91
addikt
válasz
HP CoolSense-t próbáltad? Nem tudom hogy működik-e probook-kal, csak egy tipp.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Thunderzolee #22118 üzenetére
Próbálj ki több bios verziót. Ha jól emlékszem Spyducknál olvastam régen, hogy általában két féle biossal adják ki a gépeiket a hp-nál, az egyik teljesítményre van optimalizálva a másik inkább a csendes működésre.
A 4330s pedig mikor megjelent nekem nagyon bejött, de előtte pár hónappal vettem egy használt 6930p-t, amiben az általad említett P8600 van. 70-90k körül már kapsz ilyet használtan, akár dedikált vga-val is (persze nem egy mai darab.. az sem..)
-
1nsan1ty
tag
válasz
Thunderzolee #22118 üzenetére
a bios ban van valami olyasmi hogy "fan always on while on AC Power" ha be van pipálva akkor szedd ki. és csekkold hogy mi a helyzet. üdv
-
pumukli23
senior tag
válasz
Thunderzolee #22109 üzenetére
Hwinfo-ban akkor tudsz venti fordulatszámot állítani, ha látod a listában az RPM-et. Ha nincs fordulatszám jeled, akkor nem tudod állítani.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Thunderzolee #22109 üzenetére
Próbálkozz BIOS cserékkel.
-
Dominiator
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14705 üzenetére
köszi a választ
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Thunderzolee #14661 üzenetére
Rendben, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest