- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
LonGleY
veterán
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Prof01 #25920 üzenetére
Nem véletlenül, az már felsőkategória.
Nincsen sok különbség, csak használt esetében a garanciában, valamint a magyar billentyűzet is számít annak, aki nem akar matricázni, vagy szívni az esetlegesen angol billentyűzetkiosztásból hiányzó "í"-betűvel.
A ProBooknak príma a hűtése, néha szinte hűvös levegő áramlott ki belőle.
-
deathtania
senior tag
válasz
Prof01 #25914 üzenetére
ez érdekes, mivel a kis dv6om elég hűvös. elvileg most van a szobában olyan 27-28fok, amellett kb 50-52 fokos a procc+gpu. igaz, egy könyvvel meg van emelve, és az akksija sincs bent, ami még bónuszba melegíthetne, de azt kell mondjam, hogy ölbe véve sem vészes a történet, simán jó. hamarosan én is akarok egy ssd-t rakni a gépbe, így üzemidőt is nyerek, valamint melegedést is, mivel a hdd nem fogja melegíteni a noti többi részét.
-
deathtania
senior tag
válasz
Prof01 #25912 üzenetére
igen. sajnos a notiknál ez általános, hogy alig lehet valamit állítani. ezt tapasztaltam mind a dell inspironoknál és az olcsóbb kategóriás asus-oknál is. drágább téren nem tudom, hogy mi a helyzet, probook-okról és a többi üzleti modellről a kolléga urak tudnának nyilatkozni, akik ilyeneket használnak.
-
deathtania
senior tag
válasz
Prof01 #25909 üzenetére
igen, szerintem azon van. de ha biztosra akarsz menni, akkor írj be egy üzit a hd sentinel fórumba is, és a fejlesztő holnap válaszolni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest