- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz
Yuden.Yari #23588 üzenetére
Igen, becslés ami lehet teljes baromság is. Pl. az én gépemre amit külföldről vettem 2011 júliusában és 2 év gari van rá, az ellenőrző 2011 márciusától 2012 áprilisáig írja a garit.
-
ktommy91
addikt
válasz
Yuden.Yari #23586 üzenetére
Számlával igazolod a vásárlás dátumát, onnantól él a garancia.
gfefe: A hpshop-nál érdeklődj a kiterjesztésről.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Yuden.Yari #23554 üzenetére
Azért ne feledjük, hogy ezekben gyárilag 4 cellás akku van s a vinyójuk 7200-as fordulatú alapból. Nekem nem az alap vinyóm van, hanem egy külön vásárolt 1 év garis wd scorpio blue
Az akku 2:30 percet bir, tapipad hibátlan. Gari pedig mondom, fél év van a gépen -
dh66e
veterán
válasz
Yuden.Yari #23422 üzenetére
Bocsánat elfelejtettem írni hogy megnéztem az eszközkezelőt természetesen és futtattam egy hardverváltozásokat is benne hátha kiderül,de sehol egy x vagy !-jel.Lefuttattam a Müveletközpontban lévő hibaelhárítót is minden opción de csak fel jön.Délután kezdte el csinálni.Lehet valami win7 frissítés csinálja bár nem látom hogy érkezett volna.
Az Avastnak jött csak ma egy program frissítése,ha az csinálja megeszem a kalapom.
-
Centrumpc
csendes tag
válasz
Yuden.Yari #23414 üzenetére
rendeltem már tőlük, a magyar bill. rendelt noti meg is érkezett 4! azaz 4 hét múlva orosz billenttyűzettel.Mikor érdeklődtem egy hét elteltével hogy ugyan hol a 72 órán belül ígért noti majdnemhogy elhajtottak legyek türelemmel.Nem ajánlom őket.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
Én épp szopok ezzel a világ garival. Először honosítani kell a gépet a hp-nál pár adatrgadásával hogy a magyar rendszerben is benne legyen. Ez betelik egy kis időbe. Aztán lehet garit érvényesíteni. (svéd elitebookom van)
-
Z86
őstag
válasz
Szerintem érdemes lenne erről megkérdezni a hivatalos magyarországi HP képviseletet. Valami olyan szöveggel, hogy pl. "Kimegyek Németországba egy félévet tanulni és veszek ott egy xy típusú gépet. Később itthon is tudom érvényesíteni a garanciáját?" (mert a szürke import emlegetésére esetleg elhajtanának
)
-
kutga
félisten
válasz
Radiumot nem nagyon szokták ajánlani mert külföldről származó gépeket árulnak.
Ha átmatricázzák akkor legalább tudod, de ha nem akkor nem lehet tudni a gép előéletét, én nem vennék tőlük.
Akkor már néznék egy renew HP laptopot.
-
csabiks
senior tag
válasz
Yuden.Yari #23393 üzenetére
Hát én régebbi játékokkal nem nagyon játszottam, de hibákat eddig én nem fedeztem fel vele. Ezelőtt egy i7 + nvidia páros notim volt, lehet hogy ez sokkal gyengébb nyers erőben, viszont az biztos hogy magát a rendszert sokkal gördülékenyebbnek érzem, pl játszok és nyomok egy alt+tab-ot, semmi gondolkodás semmi szöszmötölés azonnal reagál. Az ssd-vel kapcsolatban nem tudok semmilyen információval szolgálni, de szerintem semmi gondja nem lehet vele (esetleg keress rá google-ba az alaplapra és az ssd szóra, hátha kidob valamit). A garancia meg nem veszik el ha szakszerűen van cserélve.
-
csabiks
senior tag
válasz
Yuden.Yari #23390 üzenetére
Van lehetőség egyesével állítani, hogy melyik programot (pontosabban melyik .exe -t melyik GPU-val futtassa. (Jobb klikk az asztalon és "váltható grafikus rendszer konfigurálása" menüpont.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest