- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25660 üzenetére
rendben, köszönöm szépen, úgy látszik van még mit tanulnom, hiszen eszembe se jutott volna beirni googleba azt a számot amit ott kiirt én a gép tipusához tartozó win 7 alatti drivert prbáltam keresni ott, sikertelenül, szerencsére mosmár minden pöpecül megy rajta, majd a biosbba áskálódom meg próbálkozom megcsinálni hogy jólegyen az fn is, és nagyon szépen köszönöm mégegyszer a segítséged! Szép napot!
-
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25654 üzenetére
CSÚÚÚÚÚÚÚCS vagy
Nahvégre
Ezzel már működik ! KÖszi szépen
Akkor annyit sugj már meg nekem a további hülye kérdéseim elkerülése végett, hogy hogy találtál rá, mert nem hazduok feltettem legalább 4-5 ilyen szoftvert aminek a végén azt irta ki amit már belinkeltem, és nem értem pedig a saját tipusomhoz tartozot kerestem, win 7 64 bit alá...
A netbookomhoz tartozo driverek feltalálási helyét belinklnéd ahonnan letudom szedni az összes szoftvert meg progit egy helyről a gépemhez?
HP Pavilion dm1-4110ez ( svájci eredetű gép, gondolom azéris nehezebb kicsit megtalálni hozzá a dolgokat? Kimentegetem öket szépen egy mappába, rá penrive-ra legyen meg aztán már a későbbiekben nem kell minden hülyeségért fárasztanom titeketMég annyi hogy az fn nem müködik de ha az f1-2-3-4-6-7-8-9-ö10-11-12-t lenyomom fn nélkül mükdöik, nem lehet beállitani hogy csak fn -el egyszerre lenyomva müködjenek?
-
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25657 üzenetére
http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-001&h_lang=en&h_cc=us&h_product=4011354&h_client=S-A-R163-1&h_page=hpcom&lang=en&cc=us&jumpid=hpr_r1002_usen
itt kellene megtalálnom az enyémet, és sajnos nincs köztük..
-
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25651 üzenetére
éppen ez az, hogy már mindenféle drivert tettem fel ésa telepités végén felhozta ezt a képet, és ott már csak a telepités megszakitására tudtam menni, mivel nem érzékelte a telefonom a gépet meg semmi nem látta vagy én nem tudom hogy pontosan mit is akar jelenteni a telepités végén ez hogy kapcsoljam be a bluetoothomat a folytatáshoz, mikor azt sesm tudom hol kell bekapcsolni...
( HP Pavilion dm1-4110ez tipushoz már leszedtem win 7 64 bites rendszer alatt futo drivert de egyik se volt jo, a legjobb is ez volt amivel eddig eljutottam, de hogy hol kell bekapcsolni a bt-t fogalmam sincs, wifinek van gyorsgombja, hangerönek, fényerönek, medianak, de bt-nak nincs -
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25631 üzenetére
fogalmam sincs, hogy engedélyezve van e biosban és sajnos nem is tudom hogyan kell engedélyezni, de próbálkozom vele eszközkezelőben ezt látom.
-
Caaabi
senior tag
Még egy valami lenne ami kicsit zavaró, mégpedig hogy a gépembe van bluetooth, és nem tudom bekapcsolni..egyszerüen nem használható, letöltöttem már hozzá minden nyavaját, de egyszerüen semmi... ( hp pavilion dm1 4110ez ) win7 x64 Bármit letöltök hozzá , telepités végénél ezt irja telon bekapcsolom a bluetooth.-t és nem látja a gépet az meg nem csinál semmit :S
-
Caaabi
senior tag
Akkor ha van valami kulturált matrica is rá amitöl nem tünik majd bovlinak akkor érdemes lehet beszerezni, megnézem elöszörezt a papiriroszeres dolgot, aztán a gyári hp-sat ehhez a tipushoz hol találok? hp oldalán pavilion dm1 4110ez tipushoz semmi kiegészitöt nem találok
-
Caaabi
senior tag
Lehet hülye kérdés, de netbookon billentyűzet átszitáztatása megoldható németről magyar nyelvüre? Ha igen hol és milyen áron ? ( Hp pavilion dm1 4110ez )
-
Caaabi
senior tag
válasz
deathtania #25555 üzenetére
Igazad van, fn nélkül veszi a fényerőt, hangot mindent..
végülis igy is jó, magamtol sok idő lett volna rájönni !
Köszönöm a segítséged. A feltelepített driverek között ottvan a bluetooth is azt viszont nem tudom F gombbal felkapcsolni mert csak fény, media,hang meg wifi van, nem is találom sehol a bluetootht, de gondolom ez pl jo arra is ha van vezeték nélküli egere akor nem kell hozzá bluetooth adapter hanem elég ha párositom a gép bt-ával és már müködik is ?! hol találom meg a feltelepitett bluetootht ? vagy attol hogy van fent drivere kell valami progi is hozzá ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
ktommy91 #25552 üzenetére
köszönöm, mindjárt leis töltöm és felteszem
bluetooth-t i külön lekell szedni és nem elég hozzá a Realtek Local Area Network (LAN) Driver kell az alatta lévö atheros is ami külön a bluetootht kezelni? csak azért kérdem mert már belekavarodtam kicsit h mi mihez kell és miaz ami ugyan arra jo mint a másikcsak más a neve stb stb :S
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, a minap vettem egy HP Pavilion dm1-4110ez tipusu netbookot, sikerült külső dvd olvasoval win 7 ultimate 64 bites rendszert rávarázsolni, valamint a driver-eket itt találtam meg egy mi jo hozzá de ez sem konkrétan a 4110ez hez van..az fn gombokat kezelő driver melyik lesz ezek közül? Nem valami hotkeynek kéne lenni vagy hasonló? Egész nap keresgetem és nincs találat.. tud valaki segíteni nekem hogy hogy tudom müködésre birni az fn billentyüket ?? elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest