- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
-
Etzel
aktív tag
válasz
fcriss
üzenetére
Egyszerűen nem értem...
Vissza "tekertem" kicsit és volt itt vki aki ilyen problémával szenvedett, de neki letörölték, vagy letörölte azt a partíciót amin ezen driverek,stb... van/volt.
Neki akkor az Intel Bluetooth enabler software-t is ajánlották. Feltettem, jött is win7 indításkor a kék halál
Most leszedtem működik minden megint.Tehát mikor világos kéken/fehéren világít az F12 gombom, akkor ezt látom mind az eszközkezelőben, mind a connection manager-ben. Ráadásul vmi Microsoft Visual Wifi miniport adapter vagy mi a bánat is települt valahonnan és ha letörlöm, újból megtalálja, sárgával megjelöli de 2 pillanat múlva hozzá telelepít valamit és ott marad a Hálózati kapcsolatokban a Broadcom és a Realtek között

Miután az F12 gombal kikapcsolom akkor pedig ezt látom.
Hiába nyomok rá mikor be van kapcsolva az új hardver keresőre semmit nem talál
Próbáltam innen letölteni a megfelelő Bluetooth drivert de semmi

Innen[ (Driver - Network)/L] meg fogalmam sincs melyiket kellene

Az amerikai HP oldalán a Broadcom 2070-es drivert ajánlották, feltelepítettem de láthatóan semmi változás, a WiFi menne ha lenne itt vidéken
jel, de az a fránya Bluetooth b@szik elindulni... már komolyan mondom nem tudom mit telepítsek fel -
Etzel
aktív tag
válasz
fcriss
üzenetére
Tehát biztosak vagytok benne Duliee-val hogy ez a GDDR5-ös.
Nem lehet, hogy 6700/6600M-en belül is van GDDR5 és DDR3 és azokra írhatták...

Annyira bizonytalan, vagyok mert két DV6-ost "foglalok"
Mind2 garis,számlás, viszont egyik i5ös proci 2GB VGA, másik i3as proci 1 GB VGA
Köztük meg 20e Ft a különbség.Van értelme az i5nek és 2GB VRAM-nak 190ért?
Vagy maradjon az i3 1 GB Vrammal... de az biztos hogy annyi

Francba de nehéz dönteni ill kockáztatni

-
Etzel
aktív tag
válasz
fcriss
üzenetére
Ez egy külföldi ismeretlen széria itthon.
HP Pavilion dv6-6101eg
Performance Specifications-nál lehet látni, hogy teljesen más a GDDR5-ös verzio sebesége
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem működik, köszi. Eddig azt hittem valami hiba miatt tűnt el párszor, de valószínű csak véletlen kinyomtam. 

Most leszedtem működik minden megint.
jel, de az a fránya Bluetooth b@szik elindulni... már komolyan mondom nem tudom mit telepítsek fel

Pyttawrx