- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Az elitebookok (konkrétan egy 6930p) csodálatos kijelzőfedél zárját valahogy lehet javítani? Elég sokszor elengedi már a kijelzőt és kezd bosszantani.
-
rbence
senior tag
válasz
BigBlackDog #29630 üzenetére
Köszönöm,ez segített
-
rbence
senior tag
Sziasztok!
Elitebook 6930p-n használ valaki ubuntut? 12.10-es verzió van fent és a wifi led felváltva villog sárgán és kéken,de tökéletesen működik.Ez valami karácsonyi easter egg vagy valami baja van? -
rbence
senior tag
válasz
fordosgyula #29473 üzenetére
Elvesz a gép ram-jából.
-
rbence
senior tag
Tudja valaki,hogy Elitebook 6930P-re melyik synaptics drivert kell feltenni a kétujjas nagyításhoz? A gyártó oldaláról a legutolsót töltöttem le,ezzel fantasztikusan lehet 2 ujjal scrollozni,3 ujjal lapozni a képek között,de a nagyítás nincs a repertoárban :/
-
rbence
senior tag
válasz
germinator66 #29456 üzenetére
Ha jól értem,akkor a carepack különböző szinteken működik [link]
Ez alapján tudod megnézni,hogy a Tiéd hova tartozik,de elvileg házhoz jönnek,mint a toshiba háztól-házig garanciájánál pl -
rbence
senior tag
Szétkaptam a gépet közben és csak előkészítés van hsdpa modemhez,ezt csúnyán benéztem
Csak gondoltam egy gépben,ami anno elég komoly árban volt,ezt beletehették volna -
rbence
senior tag
Szépséges szép Elitebook 6930p-m érintőfelületének (hangerőszabályzó,wifi,satöbbi) szalagkábelét tartó kis pöcök kitört a csatlakozójából,tákolni nem nagyon szeretném,Szerintetek van rá esély,hogy ki lehessen cseréltetni azt az egy kis vackot vagy sose lesz már "karácsonyfás" a gépem?
-
rbence
senior tag
Köszi,ezeket próbáltam,az eszközkezelőben egy "agere systems hda modem" van,sim kártya bent (volt),biosban engedélyezve van,a billentyűzet alatt van egy anatel delphi d40-es modul,én erre tippeltem,hogy ez a modem,de a connection manager csak a wifit és a bluetooth-t látja,úgyhogy tanácstalan vagyok,majd holnap megnézem,hogy ott van-e a modem,de csak ott kell lennie
-
rbence
senior tag
Valaki próbálta már Elitebook 6930P alatt életre kelteni a gsm modult? Vagy csak előkészítés van benne?
-
rbence
senior tag
Sziasztok!
Lehet,hogy volt már itt téma,de hiába keresgéltem,nem találtam rá megoldást :/
Ma vettem egy Elitebook 6930P-t,a legtöbb dolog működik rajta,viszont az ujjlenyomatolvasót sehogy nem tudom működésre bírni...Fél óra szenvedés után kiderült,hogy le volt tiltva a biosban,ezután az eszközkezelőben már látszott,de a HP ProtecTools még mindig azt mondja,hogy "There is no fingerprint sensor in the system."
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged