- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53306 üzenetére
Láttam. Írtam, hogy feltettem itt a kérdést, akkor nem ilyen ajánlás jött, hanem, hogy csomagoljam és vigyem a szervizbe. Rosszul tájékozódtam.
Egyeztettem a HP-val, majd kijön egy szervizes valószínűleg.Kbali: leírtam, preferencia. Preview már elég régóta van egyébként.
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53302 üzenetére
Hát nem tudom, befáradtam ide a problémámmal, kérdeztem, hogy melyik szervizhez érdemes fordulni vele, és az A betűset kaptam ajánlásként, és mivel a munkahelyemtől 5 perc gyalog, nem is keresgéltem tovább.
Mostmár viszont a szerviz a HP rendszerbe is bekönyvelte a véleményét, így már gondolom az on-site is bukó, ha van olyan?! -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53299 üzenetére
Pedig de, rá van írva az átvételi lapukra, a fórumtémában ajánlott szervizről van szó. Egyébként én is fasz voltam, szóval valszeg annak kell lenni hozzá, hogy így végződjön, de a szerviz oldaláról is érthető. Itt leírtam.
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53296 üzenetére
Tőlük inkább nem kérdezek, elég volt belőlük. Azért kiszámlázták a 6350 Ft bevizsgálási díjat, mert szoftverhiba volt csak, amit én okoztam a telepített, nem kompatibilis szoftverrel (Windows 11).
Win11 topikban tanácsolták, hogy nézzem meg, hogy elforgatott kijelzővel is csinálja-e a GUI elem, kipróbáltam, persze, hogy nem csinálja.
Majd most kényszerből használom pár hétig Win10-el (amit természetesen nem telepítettek, hagyták hibás szoftverrel a gépet), meglátom, hogy előjön-e a hiba. -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53293 üzenetére
Aktív, még az onsite support is. A szervizben tudtam beszélni valakivel hosszabban, futnak mégegy kört a géppel.
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53290 üzenetére
Azt milyen oldalon tudom megnézni? Egyébként az gördülékeny volt, hogy sehol nem kértek semmilyen dokumentumot, megnézték a serialt, és annyi. Support assistant nem jelezte, hogy sw oldalról ne lenne támogatott, bármit is jelentsen ez.
Nekem bejön a felület, meg a változatosság is jó, ennyi év után.
-
válasz
SeniorTilla #53285 üzenetére
Mindenbe kapaszkodni fognak… 😂
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53281 üzenetére
Na, úgy tűnik megtaláltam a reprodukciót! Gondolkoztam, hogy mi is volt az irodában más, és hát ott kötöttem először HDMI kimenetre a gépet.
Most itthon is kipróbáltam, és egyből előhozta. "Jó hír".
Azért levideózom nekik, szériaszámmal... -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53271 üzenetére
Köszi! Ja, szívás, én is így gondolom. Na majd elválik, hogy mi lesz vele, hogy később jobb lesz vagy rosszabb! Nem tudom lehetséges-e, hogy driver gond volt, nem hiszem.
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53239 üzenetére
Sziasztok!
Visszatérve a kijelző gondomra... A héten be tudnád vinni a gépet, de azóta 1x sem produkálta, hogy a múltkor lefotóztam. Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenben rutinosak vagytok-e, mert emiatt ki kéne kicserélnem az SSD-t, bevinni, aztán utána elhozni miután 2 napot ültek rajta, és megállapítják, hogy nincs is baja, annyira nem jó buli. -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53244 üzenetére
Hát ha azt nézzük, hogy kéne a gép, hogy tudjak dolgozni, akkor sok. Mázli, hogy még a régi megvan.
Egyébként azt mondták lehet róla szó, ha látják, hogy sok idő az alkatrész, akkor addig visszakapom.Illetve gyári konfigon belül is lehet más alkatrészt (kijelző) beletenni, de súlyos ára van, saccra 80-100k-t írtak. Mondjuk ilyenkor gondolom nem vonják le azt, ami járna, mert azért valszeg annak is durva a "listás" ára.
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #53237 üzenetére
-
motown5l
senior tag
válasz
SeniorTilla #53155 üzenetére
Hello. Egy olyan problémám lenne, hogy nincs meg a wi fi sebessegem. 90. Mbps nel feljebb nem megy. Wi fi közelében sem. Protokolnak Wi-Fi 4 et ír ki. 2.4GHz. Esetleg valami ötleted volna ezzel kapcsolatban? Ma vettem egy új routert is. Hozzá pedig. Ami wi-fi 6 os
-
DerDer
tag
válasz
SeniorTilla #53211 üzenetére
@SeniorTilla @Pyttawrx
Köszi az infót, tetszett az x360-nál hogy fényes, ezért akkor inkább az lesz. -
kovacsit
tag
válasz
SeniorTilla #53204 üzenetére
Nem nyert... De legalább a Te support oldaladon 2 féle driver van, míg az enyémnél 16... :-) Így most már 18 félét próbáltam (mondjuk az enyémnél vannak kártyaolvasók is, ) + az Intel általános driverével... :-(
-
kovacsit
tag
válasz
SeniorTilla #53202 üzenetére
-
kovacsit
tag
válasz
SeniorTilla #53200 üzenetére
Hidd el én is több tucat gépet húztam már újra , ismert a Optane memóriás, illettve 10-11 gen procis gépeknél ez a hiány (mondjuk nem értem, hogy a W10 legfrissebb telepítőjéből is miért hiányzik...) , de ehhez a géphez nem találtam még megfelelő drivert..
Esetleg Te pontosan melyik driverrel szoktad csinálni?
Én ezzel (is) próbáltam:
https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19512/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-10th-and-11th-gen-platforms.html?köszi
-
kovacsit
tag
válasz
SeniorTilla #53198 üzenetére
hát ezt már oda vissza átolvastam .. konkrét drivert se itt sem a hp support oldalán nem talaltam. Serial szerint is lekérdeztem , 16 drivert listáz a tároláshoz, de egyik sem jó..
-
Grande Ale
őstag
válasz
SeniorTilla #53184 üzenetére
Újraindítás után megszűnt, remélem nincs gond.
-
motown5l
senior tag
válasz
Hello. Másnap délelőtt hívtak kész a laptop. Driver probléma volt. A Windows frissítés teszi tönkre a wi fi kártyát. Rossz driverel updatel. Felül írja az eredetit.
-
motown5l
senior tag
válasz
Hello. Vissza vittem ma. 28 napig cseres lett volna. De október 3.an vettem, így ki csúsztam az időből. Ott kellett hagynom. Mondták a boltba hogy holnap lesz a szerelő. Makd ő, meg nézi. De szerintük szoftveres probléma esz. Ha mégse az akkor el küldik szervize. Igazad van. Ennyiért ilyen konfiggal jobbat nem kapok. Minőségil gép. 16gb memóriával. Köszönöm a segítséget. Holnap délután már fogom tudni hogy mi, a baja. Majd jelentkezek. 👍
-
motown5l
senior tag
válasz
SeniorTilla #53153 üzenetére
Próbáltam más driverel is. Ugyan az a gond. Le esik a sebesség, és szét kapcsol. Ugy döntöttem hogy vissza viszem ma. Nézek helyette egy másik típust.Hp oldalon nagyon sokan panaszkodnak rá. Sokaknak ugyan ez a baj vele. Most van belőle egy új generációs procival szerelt. Ryzen 7
5700U procival. De félek tőle. Nem tudom milyen típust nézzek. Esetleg valami tanácsod ilyen ár kategóriába? -
jerry311
nagyúr
válasz
SeniorTilla #53147 üzenetére
19.5 V 65 W minden minőségi tápon ugyanazt jelenti.
Ha ez nem elég (mert mondjuk nem morzéz HP-t minden ezredmásodpercben), akkor ott gyártói szívatás van a dologban, amiért a HP továbbra is bekaphassa.
Ez az én véleményem a témáról. -
Feenyx
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53141 üzenetére
Hát pont ez az, amiért kikötöttem az elitebook szériánál, a minőség miatt. A céges gépem egy elitebook 830 g6, amit szeretek is.
Macbook volt kinézve először, de nem vagyok biztos abban, hogy annyi pénzért meg tudom szokni a MacOS-t. (Tudom tud Windows futtatni, de akkor minek vennék Mac-et, ha Windows-t futtatnék mindig rajta).
Csak így képeken/videókon nézve kívülről tényleg szinte egyforma a Probook és az Elitebook. Mind a kettő ugyanúgy fémházas és kívülről “csak” annyi a különbség, hogy a Probookban nincs Trackpoint? (Vagy nem tudom, hogy hívják a HP-nál a billentyűzett közötti kis pöcköt)
A probookra is helyszíni gari van, mint az elitebookra?
Amúgy a spectre se lenne rossz, de maradi vagyok és nem szeretnék, hajtogatható kijelzőt, tabletnek meg ott az ipad prom. Illetve megnézve az usanotebookot és a mysoftot, ott olcsóbbra jön ki a 840 g8, mint a spectre. -
MadMancs
veterán
válasz
SeniorTilla #53140 üzenetére
Csak rakná. De épp ezaz hogy sikeresen törölve lettek a Recovery particiók. Így kell a média, legalább egyszer míg visszapakol magának mindent. Na ennél akad el 80%.
-
MadMancs
veterán
válasz
SeniorTilla #53137 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Igen saját laptomomon az is történt, felesleges reco és társai.
De ez egy olyan kollégáé akinek egyszerűbb lenne F11 ha elbarmol valamit, mint keresni valakit aki helyrehozza. -
Balage85
tag
válasz
SeniorTilla #53125 üzenetére
Köszi!
Azt kihagytam, hogy 14-es kellene a hordozhatóság miatt. Itt azért már szűkül a kör, nincs választék dedikált vga-kból, stb. Egyedül a ZBook T500-asa van.
-
jerry311
nagyúr
válasz
SeniorTilla #53116 üzenetére
Egy Hama töltő volt, öreg az is. Próbáltam Dell töltővel (szintén 19.5 V, tű plusz, palást mínusz, ugyanaz a méret, akárcsak a HP), de nem töltött. Ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint a Hama töltővel.
Szerzek egy eredeti HP töltőt, de sok reményt nem fűzök hozzá. -
Lalikiraly
addikt
válasz
SeniorTilla #53108 üzenetére
pedig tényleg marhagyors a gép. De úgy látszik megoldódott a dolog.
A Win11 et nulláról újrahúztam és most nem rakom fel külön az AMD driver pakkot. a Win11 mindent felrakott csak AMD kezelőfelület nincs. a Store ból meg kiszedték. De talán most jó. -
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53081 üzenetére
O.K. köszönöm.
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53079 üzenetére
Köszönöm! Akkor valamit nagyon félre értettem egy korábbi válaszodban, hogy a palm fém, a többi minőségi műanyag. A többire nem szeretnél válaszolni?
-
zonusz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53057 üzenetére
Bocsánat, de mintha a hirdetésben a Power G7 teljes fémházzal lenne? Akkor most mi az ami mégis műanyag? Vagy én is elvesztem már az ezer féle kivitel között. Megtennéd, hogy a korábbi azon kérdésre is kitérsz, hogy akkor most hogy néz ki a “sorrend” ezek között? Mondjuk az Elitebook-tól Power G7-ig. Engem inkább az anyaghasználat, kijelző minősége, hosszabb távú hibamentes működés érdekelne. Procit bármekkorát tehetnek ilyen, meg olyan házba is, ha a körítés gagyi, akkor az egész az lesz.
Köszönöm a türelmedet. -
weiss
addikt
válasz
SeniorTilla #53074 üzenetére
FullHD OLED TV-ken is nagyon durva volt a raszter.
-
kbela365
tag
válasz
SeniorTilla #53071 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mik lehetnek, de élőben nagyon zavaró nézni. A homogén fehér háttér nem fehér, hanem pöttyös.
Van nálam egy 4K-s IPS-es HP Spectre, azon nincs ilyen és számtalan FHD notebook van még a környezetemben mindenféle méretben, egyiknél sincs ilyen jelenség. Kicsit egyébként olyan, mintha egy 2, vagy 4K panel lenne, amiből minden második pixelt kikapcsoltak volna. Nagyon furcsa. -
kbela365
tag
válasz
SeniorTilla #53069 üzenetére
-
Sanya46
csendes tag
válasz
SeniorTilla #53062 üzenetére
Létezne, hogy nem ismeri fel egy Kingston A2000 SSD-t.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53057 üzenetére
Bocs, hogy csak így rád írok. Az elmúlt napokban itt vagy másik topikban érdeklődtek HP 255 G8 szériáról, hogy azok milyenek. Tudom nem annyira új széria, de nekünk van viszonylag új beszerzésben 3db 14-es 245 G8. Ryzen 3 és Ryzen 5 procikkal.
Nos összeségében csak annyit mondanék, hogy nagyon cuki kis gépek. Szeretik nagyon a userek és tudom ez a műanyag osztály. De megerősíthetem, hogy abban is minőségi. -
zsoltip
őstag
válasz
SeniorTilla #53044 üzenetére
Szia. Sikerült esetleg megtekintened, megnyomkodnod? Kíváncsi vagyok milyen lehet.
-
ngyjns
tag
válasz
SeniorTilla #53048 üzenetére
Köszi, sajna új gépet nem adnak, visszafizetést ajánlanak, de hiába írok, hívom őket, eddig nem történt annyi sem, hogy a számlaszámomat bekérjék. Gépárak az egekben, felhúznak megyek békéltető testülethez. Ráadásul Lenovo Flip lesz a pénzből, ha karácsonyig visszakapom, csak a Pen miatt ragaszkodtam volna a HP-hez, és eddig bármit vásároltam tőlük nem volt gond, a gariztatás is ment a munkahelyi gépekkel, ha gondjuk akadt. Amúgy HP Pavilion x360 15-er0001nh vagy jobb x360 gépet honnan vennétek árukeresős cégeken kívül?
-
kbela365
tag
válasz
SeniorTilla #53049 üzenetére
A HWINFO annyit mond, hogy Samsung, unknown model: SDC414B és full hd felbontást tud. Szerintem találtak valahol elfekvőben olcsón ilyen kijelzőt és felvásárolták, hogy legyen ilyen opció is.
-
kbela365
tag
válasz
SeniorTilla #52949 üzenetére
Megjött a gép, nekem nagyon úgy tűnik, hogy tényleg fullhd oled panel van benne. Sötét szobában a fekete képernyő tökéletesen fekete.
A kijelző hardware ID-je: SDC414B, erre mondjuk nem találtam semmit. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #53011 üzenetére
Igen, ezért is tekintek szükségmegoldásként erre. Inkább egy eggyel nagyobb SSD és egy külső tároló. Nagyobb sebesség, kevesebb nyűg.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #53000 üzenetére
Tényleg?
Leesett az állam.
Köszi!! -
FeZ...
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52995 üzenetére
Köszönöm szépen, megnézem.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #52996 üzenetére
Köszönöm! Megnézem még egyszer.
Magát a BIOS-t egyébként hol lehet update-elni?
Találtam egy HP Support Assistant című programot, mindenféle hasztalan dologgal, de mintha azt írták volna a lapon, hogy a bios frissítést is ez csekkolja, ha van. Tényleg?
-------------------------------------------------------------------
Még valami, ramot vennék. Nem is a mennyiség, hanem az 1 csatornás ram kezelés miatt.
Gondolkodom, hogy 2x16, vagy csak egy 8-ast vegyek a meglévő mellé.
3200mhz, cl22, 1.2v, ilyen sodimm modulok rogyásig vannak a boltokban, de van esetleg preferált gyártó, amelyik nagyszerű termékével esélyesebb, hogy együtt megy a gyári modullal?
Ez a gyári modul, a slot 1 üres. -
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #52982 üzenetére
A G1 sorozat . A kártya jó ,mert a fényképezőben tökéletes
-
Zolinho1026
tag
válasz
SeniorTilla #52976 üzenetére
Ma jöttem csak, és BP után jutott eszembe
-
kbela365
tag
válasz
SeniorTilla #52945 üzenetére
Köszi a linkeket, így akkor nem értem.
A 13-aw2003nh típusra írják, hogy IPS paneles, fullHD, br. 584.088 forint ( [link] ), a 13-aw2000nh típusra, hogy OLED, fullHD és br. 588.889 forint ( [link] ).
De ha tényleg az OLED 4K-s, akkor az kiesik. A jelenlegi gépem 4K-s IPS paneles, de 4K felbontásban használva botrányosan keveset bír az akkumulátor és nagyon melegszik.Bocs, most látom, hogy eredetileg gago1975 is ugyan ezeket a linkeket küldte. Így viszont nem értem, hogy akkor hogy jönnek ki ezek az árak.
-
Fifi
őstag
válasz
SeniorTilla #52942 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ezért nem találtam róla semmit, de érdekes, hogy nem merült fel sehol kérdésként sem. -
válasz
SeniorTilla #52932 üzenetére
Ezt te jobban tudod, de azért láttam én már csodát
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52914 üzenetére
Köszi szépen.. Érdekes megoldás,de a lényeg,hogy van..
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #52896 üzenetére
65W-os gyári, ezzel megy kb. 1,5 éve. Kiszívta a covid a wattokat?
Estére szerzek egy univerzális tápot, megpróbálom. Ha lehúzom a ventit, ugyanúgy sípol.
19V (az univerzálisokon tipikusan ennyi van) 19,5 helyett (sokat) számít?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
SeniorTilla #52886 üzenetére
tényleg katyvaszra sikerült
próbálom újra.
van 2 dokk, 3 táp, korábban ment 1 táp + 1 dokk felállásban, jelenleg (céges win óta?*) csak 2 táp + 1 dokk setuppal megy. ha korábban ment, most is kéne, tudnia, csak gondolom valami beállítás (BIOS? vezérlőpult?) vagy driver hiányzik, a kérdés az, hogy pontosan mi.
ideálisan lenne itthon és a munkahelyen is 1 dokk 1 táp (a harmadik meg jó utazósnak).B tervnek nyilván ott van a +2 töltő rendelése, de ez egyrészt a céges rendszer miatt 3-4 hónap, másrészt ha a hardver tudja eggyel is, akkor ez csak egy kiló fölösleges elektronikus hulladék.
*kis extra adalék, pl a céges win előtt az universal dokk probléma nélkül vitte a monitorokat, céges win után nem, kellett hozzá temp admin + displaylink driver. simán lehet, hogy hasonló módon csak a "C dokkon jöjjön a kakaó is" driver hiányzik a képletből, már ha van ilyen.
-
Süvi
őstag
válasz
SeniorTilla #52882 üzenetére
Köszönöm azért, hogy foglalkoztál a kérdéssel, próbáltál segíteni, majd beszámolok a fejleményekről!
-
Süvi
őstag
válasz
SeniorTilla #52878 üzenetére
Szerintem nem lett kizárva, elnézést, ha esetleg valahol félreérthetően fogalmaztam.
Nálunk a több mint száz terem, több tucat előadó közül nem nagyon van interaktív tábla -egy 400 fő előadóban nem is látnák annyira a hallgatók- meg a Teams, Zoom-os / hibrid oktatásnál is jobb, ha a laptopra írnak, mert az mehet ki a projektorra és a világhálóra is egyszerre -
Süvi
őstag
válasz
SeniorTilla #52876 üzenetére
Oktatáshoz azért nagyon jó az érintőképernyős normál és hibrid oktatásnál egyaránt. Én már szinte sose írtam táblára COVID előtt se jelenléti óra esetében sem. Mindent Ipadre vagy a Yogára és kivetítem. Amellett hogy egy csomó krétaportól is mentesítsem a tüdőmet, a hallgatók is jobban szeretik.
-
válasz
SeniorTilla #52873 üzenetére
Hiába világítós a bill, ha sokan nem használják, de vannak már olyan matricák is ha jól tudom, aminél ez sem okoz gondot.
-
Süvi
őstag
válasz
SeniorTilla #52869 üzenetére
Azért mondták a három másik gépet, mert azok vannak a DKÜ portálon és igazából onnan kellene választani (hiába drágább onnan a gyengébb gép
)
A Yoga és a Spectre sajnos csak 13", azért nézte a kolléga az Elitebookot.
(Az ideális a Spectre 13,5 (14)-es lenne, csak abból nem nagyon láttam magyar billentyűzetest ) -
pazirezz
tag
válasz
SeniorTilla #52849 üzenetére
Erre így nyilván rákerestem
de a találatok között egyértelmű választ nem találtam.. alza termék linknél pl. oké h google indexeli a terméket, de termékleírásnál a "14-dh" már nincs feltüntetve
ésatöbbinél se, .. így kicsit megkavarodtam
de ha jól értelmezem, a kijelző támogatja.. cool, köszii -
Süvi
őstag
válasz
SeniorTilla #52845 üzenetére
Csak Nálad láttam eddig, de közbeszerzéssel kell beszerezni, mert úgy "olcsóbb"
De mi ennek az oka? Később sem lesz? -
Csápájev
őstag
válasz
SeniorTilla #52777 üzenetére
De visszavitt, hibás gépet miért adnak el újra? Nyilván azt is visszaviszik.
-
akipapi
tag
válasz
SeniorTilla #52777 üzenetére
A mi hibás gépünk is onnan való
Nekünk el is mondták az okospultnál, hogy ha nem tudom ott a helyszínen prezentálni a hibát és kérem a cserét, akkor megy vissza a gép eladásra. Szerencsére bizonyítani tudtam az igazam. -
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52775 üzenetére
MediaMarkt
-
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52773 üzenetére
Szerintem vagy tényleg egy hibás szállítmányba sikerült belenyúlnom, vagy visszaküldött példányokat kaptam... Remélem, javítás után már nem lesz több probléma velük. Ha a 3 év gari alatt más gond nem lesz, akkor elégedett leszek.
-
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52770 üzenetére
A két gép így is félmilló volt. OK, hogy gyenge a műanyag, biztos a kijelző is valami olcsóbb fajta, stb. De azért az ember elvárná, hogy legalább működjön. Ez szerintem nem kellene, hogy árkategóriától függjön...
-
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52761 üzenetére
Magával a gép felépítésével és teljesítményével továbbra is elégedett vagyok, de remélem nem lesz rendszeres a szervizbe küldözgetés...
-
Csápájev
őstag
válasz
SeniorTilla #52745 üzenetére
Próbálok nem beleőrülni ebbe a laptop vásárlásba. Túl sok a variáció -
szalai112
senior tag
válasz
SeniorTilla #52718 üzenetére
Ahh csak 3cellás az akku miért nem 4
-
válasz
Tilla, ez nem 3cellás akksi?
[link] -
szalai112
senior tag
válasz
pill megnézem mi ír az aida64
-
pajav8
tag
válasz
SeniorTilla #52706 üzenetére
Megoldódott. Rufussal újra kellett kreálnom a telepítő pendrive-ot. Gyári microsofttal készítettet nem látta. Majd bootkor fn+esc indítani és ott f9 alatt ki lehetett választani a pendrive telepítőt.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52684 üzenetére
Köszönöm.
Neked nincsen ilyen eladó esetleg ? -
Hínár929
tag
válasz
SeniorTilla #52688 üzenetére
Szerintem az ügy szempontjából lényegtelen mi a hiba.
Pár fórumban már rákérdeztem de nem tudta senki a megoldást. Erre lenne a szakavatott garanciális szerviz.
Nekem kétszer behalt a bios frissítés, hálózatról, feltöltött akksival. Erről tudnak a HP-nál is, találkoztak már ilyennel. Tehát az a kérdés. A HP-nál van lehetőség észrevételt tenni az ügykezelésre és van-e értelme?
Nem hiszem, hogy gép cserével jól járnék. -
Hínár929
tag
válasz
SeniorTilla #52683 üzenetére
Ugyanazzal a hibával már négyszer volt szervizben a gép és még mindig nem lett jó, ez az alap felállás.
Illetve már kétszer behalt a HP oldaláról letöltött bios frissítés közben. Tehát minden okom meglenne az agybajhoz, de ennek ellenére roppant türelmes és megértő és jó fej vagyok, pedig nem ilyen az alaptermészetem, visszafogom magam.1, Szerettem volna távsegítséget ha van, annyira helyreállítani a gépet, hogy lementsek róla dolgokat és úgy adjam be ötödszörre egy reménytelen körre. Amit ajánlottak megoldás az nem sikerült, de megígérték utána néznek egy másik lehetőségnek és keresnek ezzel kapcsolatban, nem kerestek. Ne ígérjék meg, ha meg nincs megoldás akkor mondják meg, kapjak visszajelzést erről, ne várjak feleslegesen.
2, Lemondtam a helyreállításról, de megkértem őket egyeztessenek a szervizzel, hogy mi lesz a megoldás a fő hibára. Értesítsenek az egyeztetés eredményről. Szokás szerint, roppant előzékenyen, udvarisan megígértek mindent és majd jelentkeznek. Nem kerestek. Tehát volt jópár felesleges telefonos ügyintézés, nagyon úgy érzem hülyének néznek és lepattintanak.
Nekem ne jópofizzanak, ne rabolják feleskegesen az időmet. Javítsák meg a gépet vagy mondják azt, hogy nem javítható. Nem akarom feleslegesen küldözgetni. Vagy adajnak kontaktot a szervizhez ha ők nem akarnak foglalkozni a dologgal.Kb. ennyi.
-
lambysv
újonc
válasz
SeniorTilla #52677 üzenetére
Ennek örülök.En is a ZBook fele huztam,de egy hozzaertö megerösitesere volt meg szüksegem.Kösz szepen!
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #52646 üzenetére
Prémium gépeknek (spectre, envy, omen) más az elbírálása mint a "sima" gépeké.
De ha panaszolja az ügyfél a sérülést karcot akkor általába kiajánlják, és ha elfogadod akkor kicserélik -
nyepi
tag
válasz
SeniorTilla #52619 üzenetére
Azt nemrég frissítettem.
Szerintem azóta nincs frissebb.
-
Bossi
őstag
válasz
SeniorTilla #52616 üzenetére
köszönöm.
-
MATEO6600
őstag
válasz
SeniorTilla #52608 üzenetére
Céges vásárlás volt bizony, és remélem ez a 3 nap EU-s törvény mert nem Magyarországon lakom.
-
Pano
addikt
válasz
SeniorTilla #52608 üzenetére
Nekünk eddig minden gond nélkül cserélték 3 napon belül a céges vásárlást, ha hibás volt. Még az idei, új szabályok mellett is. Szerintem ritka szemét boltnak kell lennie ahhoz, hogy ha ilyen esetben nem cserél (jogszerűség ide vagy oda). Meg hát, a jóhírét sem éppen növeli, ami céges vásárlók körében azért még fontosabb.
-
MATEO6600
őstag
válasz
SeniorTilla #52603 üzenetére
A szervíz javítani akarja, én pedig komplett cserét. Jogomban áll ilyenkor azt kérni?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SeniorTilla #52593 üzenetére
A billentyűzetről?
Amúgy meglett az í, altgr+J, a nagy Í pedig altgr+I.
Raktam rá magyar matricát este. Így már kezd használhatóvá válni.
Viszont a billentyűzet világítás még most sem működik.Egyébként erről a notebook-ról van szó, csak 8GB ddr3, és 240GB SSD vel.
-
Land
veterán
válasz
SeniorTilla #52589 üzenetére
Köszi!
-
válasz
SeniorTilla #52587 üzenetére
Azt látod, hogy ez nem rendelhető sehol...
-
Land
veterán
válasz
SeniorTilla #52585 üzenetére
Igen, de egy szerszámboltban T10-től indulnak a készletek, ami már túl nagy.
-
Catman
aktív tag
válasz
SeniorTilla #52573 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, küldik majd érte a futárt.
-
válasz
SeniorTilla #52558 üzenetére
Dehogyis eszem ágába sincs.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52558 üzenetére
Már szét vsn szedve a gép. Ki is vsn cserélve.
-
Remekelek28
őstag
válasz
SeniorTilla #52554 üzenetére
Igen gyárilag. Magyarul az új ssd vel is látni fogja? Amugy f9 cel bootol be? A telepités meg f2?
-
RootRulez
félisten
válasz
SeniorTilla #52541 üzenetére
Teljealsítményre ugyanolyan. Szemre a csatlakozó is. Tuti az a baj?
-
válasz
SeniorTilla #52530 üzenetére
Bios háttértárra vonatkozó beállítások. Vagy az usb-t nem látja?
-
válasz
SeniorTilla #52527 üzenetére
Mikori az iso telepítőd? Lehet írtad.
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #52527 üzenetére
Gépek driverei között szokott lenni. Itt a doksi [link]
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #52525 üzenetére
Szóval a trükk az alábbi.
Windows telepítőnél mikor eljutsz a meghajtókig ott rákattintasz a Load Driver-re, és a géphez tartozó Storage drivert betöltöd oda, és onnantól már látszódni fog.
Egyre több ilyen géppel találkozzom én is, ez mindig segít. -
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #52522 üzenetére
Régebben valaki szólt hogy most vett egy FreeDOS-os gépet, és nem láttja a windows telepítő az SSD-t, és te is jelezted hogy neked is van ilyen géped. Ezek az új 11. genesek ?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #52515 üzenetére
Látszik, hogy már kinőtték a garázst, amiről még 2012-ben itt írtam.
[link]
-
ClioRS
őstag
válasz
SeniorTilla #52486 üzenetére
És mennyi számít?
-
tiszavirág
tag
válasz
SeniorTilla #52472 üzenetére
Ilyenekre gondoltam, hogy :
- meghibásodási hajlam
-összeszerelés minősége
-szerelhetőség, bővíthetőség -
Hínár929
tag
válasz
SeniorTilla #52463 üzenetére
Köszönöm, neked is Pyttawrx!
Bios frissítés volt már párszor, ddr4 van benne, csak annyit tudok, hogy alaplap lett cserélve.Mivel még garis én rábíznám a HP-re.
Szerintetek van rá esély, hogy meg tudják javítani, elvárhatok tőlük ilyet? Hogyan fussak neki a szervízzel a dolgoknak? Nekem úgy rtűnik, hogy őlet nem zavarja, hogy többször kell küldözgetni a gépet és nincs meoldás.
-
sssirius
tag
válasz
SeniorTilla #52466 üzenetére
Valóban eléggé patkolós megoldásnak tűnt nekem is
kissd nevű kolléga is jelezte, hogy ugyan ilyen problémája van zbookokkal. Ő nem fedezett fel összefüggést a teljesítményleadással. Nekem nincs meg a gép még túl régóta, szóval mondhatni még tesztelem, de az már biztos, hogy fennt áll a probléma és zavaró.
Keresgéltem a neten is, de nem találtam releváns infót, ha bárki előre tud mozdítani valamilyen irányba, hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest