Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Catman
üzenetére
Szia. Nem bonyolult a szétszedése, de vigyázni kell. Ha ez az első akkor főleg vigyázz.
M.2-ben ugye van SATA meg NVME (PCIe), neked az utóbbi kell bele, és a 2280-as méretű. Zsanérnál vigyázz nagyon, ezek ott érzékenyek meg ott törnek a legtöbb esetben.Akksit igen húzd le mindenképpen. a kivett SSd-t tartsd meg, ha mégis gar lenne belőle, azzal küld vissza, és óvatosan szedd szét, mert ha meg fog látaszni a szétszedés nyoma, akkor ugrik a garod is. -
-
-
-
-
válasz
Catman
üzenetére
Igen ez igaz, nyilván hiába olcsó, működjön, ne legyen alaplaphibás. Ellég sok 15s-t eladtam már én is, de különösebben nem voltak velük problémák. Te valami nagyon rossz szériába nyúlhattál bele.
Új gépnél nem is értem, hogy lehet CMOS elem hiba.... ugye elég érdekes. Ezek az elemek évekig bírják használt gépekben is.
-
-
akipapi
tag
válasz
Catman
üzenetére
Szia!
Tudom ez nem vigasztal, 3 hete vettem a lányomnak egy HP 15s-eq1039nh laptopot. Kicsomagolás után az első bekapcsoláskor nem indult, csak a Caps Lock villogott 5/3-at. 3 napon belül voltunk, ezért cserélték alaplaphibával. Az első HP laptopunk és így egy kicsit nehézkesen indult az ismerkedés vele.
-
-
Biqci
aktív tag
válasz
Catman
üzenetére
Megmondom frankón, ez a gép már kiszolgálta az idejét. Már terveztem, hogy lecserélem, de eddig gyakorlatilag hiba nélkül nyomott le nálam 9 évet. Persze ssd került bele, a ram ki lett bővítve amennyire lehet, de csak az akksit kellett kétszer cserélni, pedig kapott rendesen. Amíg megy, addig ok, de ha beadja a kulcsot, ezt elhantolom és megkeresem az utódját
-
Biqci
aktív tag
válasz
Catman
üzenetére
Köszi a segítséget. Megnéztem a táblázatot, de nem tökéletesen értem. Tehát most az van, hogy 5-ször villan, majd kis szünet után újra 5-ször és ezt teszi 5-ször. Tehát 5.5 szerintem. Namost az első táblázatban csak 5.4-ig van. A második, ami nekem inkább passzol, mert jócskán 2015 előtti a gép, valami olyat ír, hogy "a következő táblázatban a villogások következetesek, az egyes szekvenciák között szünet van". Nekem ötször villog, tehát akkor ez a lényeg. Eszerint pedig alaplap gond van. Jól okoskodom?
-
-
Pferi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azért az szép...
Pyttawrx