- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Catman #54654 üzenetére
Szia. Nem bonyolult a szétszedése, de vigyázni kell. Ha ez az első akkor főleg vigyázz.
M.2-ben ugye van SATA meg NVME (PCIe), neked az utóbbi kell bele, és a 2280-as méretű. Zsanérnál vigyázz nagyon, ezek ott érzékenyek meg ott törnek a legtöbb esetben.Akksit igen húzd le mindenképpen. a kivett SSd-t tartsd meg, ha mégis gar lenne belőle, azzal küld vissza, és óvatosan szedd szét, mert ha meg fog látaszni a szétszedés nyoma, akkor ugrik a garod is. -
-
-
-
-
válasz
Catman #52771 üzenetére
Igen ez igaz, nyilván hiába olcsó, működjön, ne legyen alaplaphibás. Ellég sok 15s-t eladtam már én is, de különösebben nem voltak velük problémák. Te valami nagyon rossz szériába nyúlhattál bele.
Új gépnél nem is értem, hogy lehet CMOS elem hiba.... ugye elég érdekes. Ezek az elemek évekig bírják használt gépekben is.
-
-
akipapi
tag
válasz
Catman #52767 üzenetére
Szia!
Tudom ez nem vigasztal, 3 hete vettem a lányomnak egy HP 15s-eq1039nh laptopot. Kicsomagolás után az első bekapcsoláskor nem indult, csak a Caps Lock villogott 5/3-at. 3 napon belül voltunk, ezért cserélték alaplaphibával. Az első HP laptopunk és így egy kicsit nehézkesen indult az ismerkedés vele.
-
-
Biqci
aktív tag
válasz
Catman #52630 üzenetére
Megmondom frankón, ez a gép már kiszolgálta az idejét. Már terveztem, hogy lecserélem, de eddig gyakorlatilag hiba nélkül nyomott le nálam 9 évet. Persze ssd került bele, a ram ki lett bővítve amennyire lehet, de csak az akksit kellett kétszer cserélni, pedig kapott rendesen. Amíg megy, addig ok, de ha beadja a kulcsot, ezt elhantolom és megkeresem az utódját
-
Biqci
aktív tag
válasz
Catman #52626 üzenetére
Köszi a segítséget. Megnéztem a táblázatot, de nem tökéletesen értem. Tehát most az van, hogy 5-ször villan, majd kis szünet után újra 5-ször és ezt teszi 5-ször. Tehát 5.5 szerintem. Namost az első táblázatban csak 5.4-ig van. A második, ami nekem inkább passzol, mert jócskán 2015 előtti a gép, valami olyat ír, hogy "a következő táblázatban a villogások következetesek, az egyes szekvenciák között szünet van". Nekem ötször villog, tehát akkor ez a lényeg. Eszerint pedig alaplap gond van. Jól okoskodom?
-
-
Pferi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest