- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
David888
tag
Vannak mendemondák, hogy igazolnod kell számlával, de én néhány éve számla nélkül adtam le egy 840 G5-t. Közvetlen a HP-val kell felvenned a kapcsolatot, ha probléma adódna az eszközzel.
#55428 Pyttawrx: Elitebookról és Probookról tudok nyilatkozni, hogy nem jár gari vesztéssel. HP szervízestől kérdeztem a munkahelyemen. -
-
-
Ezt nem tudom pontosan hogy érted, de az Envy pl. tudja a fizikailag lekapcsolható webkamerát. Mit agyalnak ezen ennyit? Azt mondtad, hogy lebeszélted őket az x360-ról. Amúgy semmi értelme, hacsaknem tabletezni is akar rajta. Ágyban fekve nagyon hasznos, prezentálásnál is, egyébként semmi szükség rá. Notebooknak kicsi, tabletnek túl nagy. Ezért van nekünk külön notebook és tablet, mert másra használjuk, más célra kell, más gép kell rá. A 2-in-1 gépek sok éve nagyon népszerűek, de amikor megkérdezem a tulajt a köv. gép vásárlásánál, hogy használta-e az x360 funkciót, a legtöbben nemet mondanak. Az tetszik nekik, hogy marha jól néz ki a cucc, és a yutubot tudják a haverokkal az asztalra állított gépről nézni. Egy frankó kis ultrabook sokkal jobb. De mondjuk ez az árszegmens ahol ti nézelődtök, ez erősen a belépő szint, én most komolyabb gépekről beszélek.
Nem lehet könnyű dolgod
főleg ennyi büdzsével. Mutass nekik 1-2 árukereső oldalt, vagy küldd el a médiába, hogy nézzék meg mit kapni mennyiért.
-
A Vivobookot felejtsd el, olcsó kommersz kategória. A Probook középkategóriás irodai modell, alacsonyabb kategória mint a spectre vagy elitebook. Nem értem, miért venne valaki ilyet, ha megveheti a felső kategóirás modelleket is.
A Spectre teljes fém házas masszív gép, az Elitebook már nem teljesen fém. Én megmondom őszintén, ha választanom kellene, Spectre-t vennék, nem Elitebookot. Az elitebook mellett a billentyűzet szól, ha ezen még a hagyományos kiosztás van, tehát í balra lent, nem jobbra. A Spectre-n jobb oldalt van.
A Thinkpad nehezebb, bumszlibb, vastagabb gép, de strapabíróságban ott van a toppon. Ha nem számít a design, akkor a Yoga is ott van a mezőnyben simán.
-
-
kbela365
tag
Egy valamire mindenképpen érdemes figyelni: 4K kijelzőt ne kérj semmiképpen! Én annak idején kértem és valóban gyönyörű a képe, de 4K felbontásban pont a négyszeresét fogyasztja egy FullHD kijelzőnek és 4K felbontás mellett ha bármilyen intenzívebb videókártya használat van, akkor melegszik is a gép elég rendesen. 4K-s kijelző FullHD felbontáson érdekes módon tök jól műmödik, hozza az 5-9 órás akkumulátor időket. Így viszont nem volt értelme a 4K felárnak...
-
szalai112
senior tag
Szia nekem az a fajta notim van
IPS FHD felbontás, szép a megjelenítő
általános használat mellet kinek mi !
Akkumulátor típus3 cellás, 41 Wh-s lítiumion óránként 8Wh-s zabál a gép az 5 óra kb egyhuzamban.
[HP Pavilion x360 - 14-dh1002nh termékspecifikáció][HP Spectre x360 15-eb0001nc 1N7P9EA Notebook] arukereső
[HP specifikáció angól]
az akksi 6-cellás, 72.9 Wh Li-ion polymer az kb ha az is 8Wh-s zabál óránként kb 9óra durván
De ha többet eszik mint 8Wh-s akkor kevesebb az üzem idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged