- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
SeniorTilla #52593 üzenetére
A billentyűzetről?
Amúgy meglett az í, altgr+J, a nagy Í pedig altgr+I.
Raktam rá magyar matricát este. Így már kezd használhatóvá válni.
Viszont a billentyűzet világítás még most sem működik.Egyébként erről a notebook-ról van szó, csak 8GB ddr3, és 240GB SSD vel.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. HP Zbook g2 notebookon nem működik a billentyűzetvilágitás gomb. A többi hotkey megy szépen.
Öteleteket varok.
Még valami. í betűt hol találom meg a kérdőjelet -
tzsolesz
nagyúr
Akkor okés. Azért értetlenkedek, mert 1333Mhz ddr3-al reklámozták a boltok, és a HP is. Gondolom csak felkészítették magasabb fsb-s procikra is. Dehát ez tiszta pazarlás.
Köszi nektek.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Pyttawrx #48726 üzenetére
Ez eddig okés. De ez alapesetben nem jelenti azt asztali fronton, hogy ne lehetne más osztással magasabb memória órajelet belőni. Egy notebook-nál automatikusan olyan nehéz lenne belőnie? Azért erre felkészíthették volna nem?
A bios-t azert a hétvégén megpróbálom resetelni elem kivétellel. A hp power gombot hosszan nyomós urasításai nem működnek.
Hátha a bios kergült csak meg. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Pyttawrx #48718 üzenetére
Ezért tettem fel itt az első kérdésemet. Mert nem megy 1333Mhz-en, csak 800Mhz-en (400Mhz).
A memória sebessége tudtommal nem változhat, mert azt fixen kezeli a bios, a cpu FSB-ből.Nekem az a gyanúm, hogy ez az Elpida nem támogatott memória a HP620 esetében.
Ha lesz rá módom, majd kipróbálom másik típusú rammal is.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Van egy HP620 laptop. Elég öreg már igen.
De memóriabővítést végeztem rajta. 2GB-ról 4Gb-ra.
Elpida 2Rx8 PC3 10600S-9-10-F1 van benne eredetileg. Na már most ragaszkodtam hozzá hogy ugyan ilyen memória kerüljön bele 2-iknak. Ilyen is lett. Minden, még a kisebb sorozatszámok is majdnem hogy megegyeznek a 2 memórián.
Ennek ugye 1333Mhz-en kellene indulnia dual-chanelben. A DC megvan, csak a sebesség nincs. A lehető legkisebb sebességen indul a rendszer, 800Mhz-en (400Mhz), CL6-os időzítés mellett. Miközben szerintem CL9-ben kéne neki, 1333Mhz (666).
Memória diagnosztika megvolt, az passed, BIOS default volt, és a modulok felcserélése is megtörtént. Ezzel ugye ennél a laptop-nál nagyjából ki is merült a tudomány, mert a BIOS-ban csak a dátumot lehet beállítani, meg a komponenseket (bluetotth, hangkari stb...) ki/be kapcsolni.....
Ötlet? Hagyjam rá? Gyújtsam fel? -
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Van egy HP 355 G2 notim. A8 6410 APU van benne. Memóriát bővítettem, minden paraméter megegyezik a gyártón kívül. 12800s 1600Mhz CL11 1Rx8, kétoldalas kiszerelés, single rank stb... Még sem megy dual chanel-ben.Azóta utánajártam, és ezt találtam. Én ebből azt szűröm le, hogy csak 1 csatornás a memóriavezérlője, és 2 slot tartozik hozzá ehhez az egycsatornás vezérlőhöz. Jól gondolom?
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Tudja valaki mire jó ma egy HP 8510p noti?
Alap filmnézésre, videózásra lenne használva. ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest