- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
pumukli23 #20322 üzenetére
nem igazan a szinprofillal van a gond mert szerintem egy eros atlagot kepvisel a kategoriaajaban hanem en hasonlitom tul komoly panelhez. szo mi szo par honap alatt nagyon hozzaszoktam az rgb ledhez a szinte tokeletes feketejevel es elenk szineivel igy ezt a gepet nezni huzamosabb ideig nagyobb visszalepest jelentett mint amire elsore szamitottam. meg jo hogy sokadik gepnek volt betervezve igy kb azt kaptam amire szamitottam de ha nem lenne ott a masik 1-2 gep lehet visszavittem volna. fogepnek nem biztos hogy ajanlom nalunk is elsosorban asszony fogja utazasok alatt hasznalni
-
rybank
senior tag
válasz
pumukli23 #20318 üzenetére
; Azt hiszem a legolcsóbb és egyben legjobb megoldás az enyém ( az ár nálam kulcsfontosságú volt);
94 rongyot adtam a gépért, "15,4 vadi új
játékra alkalmas videokártya; egyetlen hátránya az egy magos CPU (, persze nekem nem gáz)
meg ugye nem fizettem előtelepített windowst ( linux volt rajta) -
-
neduddki
nagyúr
válasz
pumukli23 #19527 üzenetére
HI!
nekem kedvenc docens nenim arebrakta a kijelzoje folott fogva, ~1,5cm-es savon setitedett el, lett is belole kifelzo csere /na ha azt kicsereltuk, akkor mar ak-val megcsinaltattuk a fedlapot is, ami veletlen muve hogy meggdoglott nem kntrukcijos:- )))/
az elozo nx5k-snal meg felugrott a vendegeke fogadva mi nem lett volna gond, a nincs az oleben a leptop, ami rovid roppajaja utan a szembelevo fotelkarfan landolt, igazi abtrakt muremeket csinalva az panelbol:- )))udv
neduddki
-
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19529 üzenetére
Sztem egy 6930p-re se, én nem kicsi ocsó' kínai vagyok vazze, 100kg-t is elbír a 6930?
Saint_: PackardB
Teljesen korrekt, hát még az ára amiért vettem. Probookról várom a teszteket, külsőre nagyon bejön, de jó lenne látni a szerelhetőséget, kijelzőről valami infot, akuidőt..meg az akuk árát, mert a 4520-asokhoz 10k-ért dobálnak akut, de az ugye ehhez már nem jó. 4530 akut meg még nem is találtam. Aztán jó lenne a 4330-ról is valami, bár lehet egy 15-ös noti meg egy tablet lesz nekem az igazi, de azokból is csak most jönnek amik emberi áron vannak.
-
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19524 üzenetére
Én se
Most épp egy PB-van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, kivéve hogy nem matt kijelzős és nincs rajta ujjlenyomatolvasó. A 6910p-ről valahogy mindig lemaradok, tegnap volt egy megint de már át is passzolta másnak a tag, 50k-ért elég jó konfig, csak az aku 10 perces, de most már nem kell keresnem hozzá...Ki akarom már próbálni, lehet adom is tovább, de a kíváncsiság ugye
Lattitude egyelőre parkolópályán szintén aku miatt, valami kib@szott horror ára van a lattitude akuknak
4530s-ről semmi teszt, anélkül nem vágok bele, 1ébként meg lefele tendálok, 12-14". Itthon a jó kis monitorom, ha néha menni kell vele akkor meg könnyű és kicsi. Rájöttem hiába vagyok batár darab, csak nem jó hurcolni 15-ös gépet.
szerk: BluEyes: sztem az AHCI mód ki/bekapcsolására gondolt, csak nem "szakmain" fogalmazta meg
-
pumukli23
senior tag
válasz
pumukli23 #19519 üzenetére
viszont ha jól értettem, ez az oldal szerint ezekkel a kóduakkal kompatibilis:
HSTNN-105C
HSTNN-C12C
HSTNN-I12C
HSTNN-IB05
HSTNN-IB08 -
-
-
Geller72
veterán
válasz
pumukli23 #19474 üzenetére
Kínai oldalon 5.90-USD, plusz a shipping. Most éppen olyat keresek, ami free shipping, mert az eddigi többe kerül, mint a cucc maga..
. (7.90-USD)
Ilyen kellene. -
plus44
veterán
válasz
pumukli23 #19469 üzenetére
Sajnos egy Win7 van itthon, meg egy MacOSX Snow leopard, de ez nincs is fenn, meg nem is hiszem, hogy azzal okosabbak lennénk, warez win7-tel nem próbálkozok, így meg vagyok lőve. Akkor valószínűleg újra rakom a win7-et, csak fáj a szívem, mert mire mindent visszapakolok (driverek, c-n lévő progik, nem sok de akkor is), elmegy vele a délutánom, de ha ez kell, hát ez kell. (ui: egy jó és ingyenes partícionáló progit tudsz mondani?)
-
plus44
veterán
válasz
pumukli23 #19465 üzenetére
Szia!
Ezeket a bios-ban való kutakodás és a memóriateszt efuttatása kivételével mind megcsináltam, az eredmény ugyanaz. Kéri, hogy a változások érvénybe lépéséhez indítsam újra a gépet, ez megtörténik, majd a bootolás után az első dolog, amit feldob az az ablak lesz, amit te is mondtál hogy nyissak meg...
-
-
-
qwertly
addikt
válasz
pumukli23 #19321 üzenetére
Köszi.
Más:akinek 6910p notija van nem tapasztalt olyat,hogy a firefox sokkal sűrűben kifagy.Nálam rendszeresen előfordul,hogy egyszerűen megfagy a firefox főként ha videót nézek.Csak az segít ha a feladat kezelővel kilövöm.Pedig a legújabb programok vannak fent + flash player van fent. -
qwertly
addikt
válasz
pumukli23 #19314 üzenetére
Szia!Köszi a választ,én is arra gondoltam,hogy tele van szemetelve,le gyalultam ami nem kellet,de úgy látszik így is maradt van benne bőségesen.Jövő hónapban tudok egy új hdd venni bele majd akkor újra rakok mindent és egy szűz vistát és ubuntut teszek fe.Én is próbáltam az aidának ezt a funkcióját,fel is raktam a BiosAgent Plus de csak felajánlotta a biost frissítést amúgy 30$ kerül a progi
.Így mard a fórumozás,hátha valakinek van ötlete,de már párszor ráfaragtam az ilyen programokra,mert egy időben próbálkoztam velük amelyek leszedték a legújabb drivereket volt,hogy letöltött teljesen régi drivert vagy nem is jót.Így maradtok a manuális letöltéseknél.
-
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19186 üzenetére
Az i3 2310-es verzió 142k..ezért is kérdeztem vajon jó-e a 4520 akuja ebbe, mert az qrva olcsó. De mint mondtátok nem
4530s akut még nem találtam, nem tudom mennyi lehet. Egy 6 cellással azért 5-6 órát sztem elkaristolnak ezek.
szerk: Dictator^: Ilyet kérdezni HP topikban?
160GB? Az biztos nem flashdrive.
-
Dictator^
veterán
válasz
pumukli23 #19205 üzenetére
Kb 10 fajta XP-t használtam, Külső DVDíróról, és Pendriveról telepitve.
PgMagic van amikor le tudta , volt amikor kiírta, hogy error, de amikor jó volt, akkor unallocated space lett belőle.
Ráadásul minden xp telepités után volt egy hiba, első hal.dll, aztán a többi.Érdekes, letöltöttem 3 fajta xp-t, meg volt 4 cd-m, egyik sem jó.
-
b3Ro
senior tag
válasz
pumukli23 #19190 üzenetére
Ertem, de azert ahogy nezegetm van meg valasztek a hp kinalatbol
ami meg nekem tetszik az a pavilon dv3-4, dv6-3, a 4320s, 4525s.
Ezek kozul melyik lenne a legjobb valasztas, ha figyelembe vesszuk az akumlatort, es a, h mennyire keszultek fembol ?
A masik kerdesem, h erdemes amd alapu gepet venni, mert ahogy neztem van olyan amd proci ami 10 wattal kevessebet fogyaszt mint a core i, es az amd melle viszonylag jo vga is tarasul ?
A harmadik kerdesem
, h erdemes most venni e laptopot, vagy inkabb a Llano kivarasa a tuti ?
Bocs a sok kerdesert, de szeretek biztosra menni .
-
carbon2
csendes tag
válasz
pumukli23 #19184 üzenetére
hát ami szóba jött nekem az a presario a g62 meg a 625
a g62ről olvastam, hogy melegszik, a presarioról igazából jókat hallottam, a 625-ről meg azt hittem csak egymagos, de találtam 2magosat is
gagyi a hangszórója a 625-nek?
nem tudom amúgy mi számít gagyi hangzásnak, nekem egy asus f5rl-em volt ezelőtt... -
b3Ro
senior tag
válasz
pumukli23 #19186 üzenetére
Nem nez ki rosszul a 4530 s , de a Intel HD Graphics 3000 gpu az jo e, es miert ne g62 ? tudom, netezest irtam, meg film nezest, de azert csak kivancsi vagyok, h hogy teljesit
Meg ahogy elnezem csak a proci jobb benne, ami sztem alltalanos hasznalathoz nem per donto, mert az i3 is jo ahhoz, az aksija viszont h birja ?
-
törölt tag
válasz
pumukli23 #19177 üzenetére
szia
köszi, végül is a hirenst tettem be, de azzal sem működik
valószínű, hogy az usb port sem jó, mert az optikai egér ha ráteszem, a kis ledje bekapcsol, majd pár mp múlva kialszik, tehát nincs kapcsolata
próbaképpen rátettem a telefonom, az sem tudott kapcsolódni hozzá, meg sem nyikkant a telefonon semmi, amíg le nem vettem az usb-ről -
kmegyd13
csendes tag
válasz
pumukli23 #19156 üzenetére
Helló! kösz az infót a szétszedéssel már régóta nincs gond
. Azt a szmart securitit hogy kell kikapcsolni? És az mi lenne? mert arról fogalmam sincs!
2db 512-es memória van az egyikhez lehet kivülről hozzáférni de szétszedve mind2-höz. és csrélgetem jobbra-balra, volt h csak 1-et hagytam benne. Ezenkívül már mindent kiszedtem elöle és megtisztítva visszaraktam(proci stb-t)
Ebbe Intel 915-ös videókari van.
Köszöntem a válaszod!
Üdv.: K.D. -
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19050 üzenetére
Azóta még képbe jött az aku, lattitude-öknél elég borsosan mérik, vostronál ellenben nem, 15k-ért van 9 cellás a 3500-öshöz, gondolom az jó a 3550-hez is. Azzal 10 óra fölött el kéne mennie. 5520-nál sehol nem láttam feltüntetve trackpointot, mégis aki vett annak rajta van. Backlit bill a lényeg meg ujjlenyomatolvasó, úgyis külső egérrel használom a gépeket, trackpoint jó ha van, de nem feltétel. Hdd-t úgyis cserélem majd ssd-re 1x, az nekem mind1, usb3 rackben van 1 terás, annak a fele is elég. Ha vostroból jönne W7 nélkül akkor biztos azt venném. Vonzó a 4530 is, de ennyi pénzért már backlites kell.
-
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19048 üzenetére
E5520 a kiszemelt, aprókban megláttam egy E6500-öst, nagyon megtetszett,az már régebbi eresztés de vannak garos darabok, viszont ahogy számolgatom garbővítéssel majdnem ott vagyok mintha megvenném ezt. Elvileg van rajta trackpoint és több soros egér meg ujjlenyomatolvasó, egyik tag vett egy fHD-sat, azon biztos van, beszéltem ismerős boltos sráccal, úgy emlékszik hogy gyengébb modellen is volt, de sehol nem látok róla említést, pedig úgy már tényleg fasza lenne
Vostro van még képben, az is backlites és arányaiban olcsóbb is. Lattitude-ről ezt írják:
"Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: Tri-MetalTM borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok, magnéziumötvözetből készült belső váz és cinkötvözetből készült retesz jellemzi. A Latitude E5520 ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést. "Ha minden igaz jövő 7en megtapizok egyet -
DiXoN008
tag
válasz
pumukli23 #18989 üzenetére
Egyébként valaki valami alternatívát nem tud erre (OSD részre), vagy az OSD konfigurálására? Mert idegesít kicsit hogy teljes képernyős alkalmazásoknál kidobál az OSD megjelenése miatt a windowsba ha hangerőt állítok.
Régi gépemen volt egy analóg potméter hangerő állításra, az nagyon hiányzik, kár hogy nem terjedt el általánosan, pedig az volt a legjobb/leggyorsabb megoldás szerintem -
morfondőr
addikt
válasz
pumukli23 #18981 üzenetére
Üdv!
Nekem 8530p-m van, ami sokban hasonlít hardverileg a tiédhez.
ROM: F.13 (2010.12.15.)
A furcsa az, hogy az előző Bios-al is csinálta ezt.
Nem hiszem egyébként, hogy a vinyó kivétele változtatna bármit. Mivel kikapcsolt állapotban a vinyó sem megy, ezért max. azt tudom elképzelni, hogy a windóz leállításkor a biosba "ír" egy parancsot, hogy ébressze a gépet xy időben.
Másik ötlet: te felraktál minden kiegészítő szoftvert, meg windows fixet stb., amit találtál a HP oldalán a gépedhez? Mert én igen és arra gondoltam lehet, hogy azok közül valamelyik hülyítette be a rendszert. -
morfondőr
addikt
válasz
pumukli23 #18954 üzenetére
Akkor látom nem egyedi a problémám! Eddig nem sikerült rájönnöm, hogy mi okozhatja. Valószínű, hogy BIOS-gond lesz, mert szoftveresen semmi nincs beállítva. Direkt oda szoktam figyelni, hogy ne legyen semmi ütemezve, mindent kézzel indítok, ha szükség van rá. Neked milyen típusú a géped, melyik verziójú BIOS van fent?
-
pumukli23
senior tag
válasz
pumukli23 #18951 üzenetére
Hozzaszolas storno... Atvaltottam reggel 6-ra h ha akar akkor vmi rendes idoben kapcsoljon be es az osszes napot disabledre allitottam. Eddig is igy volt csak ejfelre allitva. Ennek ellenere ma reggel megint bekapcsolt.. Probakepp atallitottam 10-re es a vasarnapot engedelyeztem... Igy nem kapcsolt be, szoval lehet h fel van cserelve egy boolean.. 1elore jonak tunik..
-
Z86
őstag
válasz
pumukli23 #18926 üzenetére
Végül is az a fél volt még határon belül van, mindegyikkel ugyan úgy működni fog.
(#18927) m0rd0k:
A Hard Disk Sentinelt ajánlom -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest