- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #7173 üzenetére
HI!
Hat kedves ex-HIttarsaim* a hp business classban, szoval ha szondom a multkori gyonyoru allapotu volt, akkor az egyik kedvenc tanto nenim nc6000ese maga volt a gyari csomagolasbol kiszedett joszag, nem lattam mar sok-sok eve /ezt keretik komojjan venni, kb install utan mikro osszeallt a gep/, de most leesett az alllam es azota is ekresem, aTantonenit meg azon fuzom, hogy selejtezzuk le vegyunk neki ujat eztmeg elviszem en, de az istenneks em akr kotelnek allni.
udv
neduddki
p.s.* elegem lett a mechaika bugokbol, foleg a 6930p fedelrogzites tette be a kaput, attertem dell-re e6400/e4200 vonalon egyellore babak
-
Damage
senior tag
válasz
neduddki #5258 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ! Kb. valami ilyesmire számítottam, mert az NC szériát ténylegelég jól eltalálták. Egyébként leginkább az érintőkijelző érdekelne. Nyomásérzékenység érdekelne (felhívtam a HP-t), jó 5 percre eltűnt az ember, aztán közölte: "igen, érintőkijelzős". Erre a mai napig nem tudom a választ. Mennyire karcolódhat használat közben? Az előző szériás érintőkijelzősök előtt üveglap volt, ergo nem is nyomásézékeny, de nem is karcolódik. A TC4400-as 950 chipset-re épül (legalábbis az a típus, amit kinéztem) és T7200-as proci van benne. A TC4200-asok kijelzője hogy bírta? Nyomásérzékeny volt? A kijelző zsanérja nem fáradt el?
Üdv! -
ABE
őstag
válasz
neduddki #5144 üzenetére
nyugoggy meg nem vayg edjedul neke msi teccik hogy miket beszelgttk
vanaki csak nez de nem olvass )meg osszaa tudast(
OFF
meddig lehhet a zindex jegyekket beirati mer nekem meg elmaradt par es a eneregtika tanszek benyelte évvegen most meg szopok emrt meg vadj harom jegyet bekell iratnom
sokkat kell fizetni egy jegyert ha kateha irja eb?? asszem et tudo daválaszt dehanem akkro bocsanat azkltasert
ON
-
vallas
őstag
válasz
neduddki #4922 üzenetére
Hi!
A gép céges gép és 3-év garival van, ezért nem került semmibe a dolog, ilyenkor jó a care pack. Amúgy szerintem biztos egy 100-s lett volna.
Amúgy az volt a baja, hogy két év után elkezdte néha eldobálni az usb portjait, aztán amikor már nagyos sűrűn csinálta, felküldtük, és 3 hét alatt meg volt.
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki #4914 üzenetére
Te csak ahhoz értesz, hogy mikor mit boríts a disznyók elé a vályúba. nincs ezzel gond, valakinek ezt is meg kell cisnálni.
A mobile Pentium 4 legnagyobb baja, hogy nem mobil processzor, csak egy olyan asztali, amit próbáltak alkalmassá tenni mobil használatra. Nem sikerült. Anno egész szériákat csesztek el evle, amik egyébként akár jók is lehettek volna. ilyen volt pl a Compaq 6xx széria is.
Szerencsére az intel is érezte, hogy ez jgy nem buli, és visszaálltak a Pentium 3S architektúrájára, és így született meg a Pentium M.
p
-
ABE
őstag
válasz
neduddki #4907 üzenetére
nem tudom de nekme inkabb el kene eloszor olvasnom aszt a sok Rejto konyvte amit apam mra regota tukmal ram :- )))
epp ma alltam neki za eggyik konyvnek de elegge salata allapotba van : -(((
mod: megteccet ahgyo irsz asztan gondoltam muvelodom en is .)
szegyellem magama tde bepotolom : -))
-
spyduck
nagyúr
válasz
neduddki #4874 üzenetére
Van a HP Compaq ami tulajdonképpen az üzleti kategória az "s" kivételével, van a HP Pavilion ami a multimédia és van a HP Presario ami meg már inkább a kukába való
Magyaroszágon a HP csak a Compaq-ot ismeri el. A 6520/6720/6820s-t pedi vmi Compaq Pavilion hibrodnek mondanám ami lehet, h még rosszabb is mint a pavilion.
-
spyduck
nagyúr
válasz
neduddki #4869 üzenetére
Az a baj, h 110k-ért drága, 120k-ért lehet kapni AMD X2-es 6715b-t amit nem is lehet vele egy szinten emlegetni. Ami a bajom a 6720s-el, h rossza az anyaghasználata, feltűnően gagyi, ez a széria inkább közelebb áll a pavilionokhoz meg a pressariokhoz mint a Compaqokhoz amikről ugyan csak rossza tapasztalataim vannak. Rossza tapasztalatom van 6720s-ről és a 6820s-ről, hangosak, csúnyák stb.... Aki ezeket nem látja még nem volt másik notija. Ez tipikusan az a széria amit azért csináltak, h legyen egy olcsó gép amit mindenki megvesz, 1 év után beszarik és vagy megjavíttatod drágán vagy veszel újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged