Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Írtam a csávónak ebayen, és visszírta, hogy a 20 dodóban worldwide free shipping van..
. Tehát cca 3700 ft-ból ok a holmi. Mondjuk ezt Saint_ is megerősítheti..
.
-
Geller72
veterán
válasz
principali #19495 üzenetére
Igazából ez nem FSC totyik, de ha már itt vagy..
. Nos, így elsőnek megnézném (OS-től függően) milyen energiagazdálkodási sémákhoz milyen esemény tartozik, milyen cselekményhez szintén milyen esemény tartozik, és onnan lépnék tovább. Tehát milyen OS-ről lenne szó? Mi van beállítva arra az esetre, ha mondjuk lecsukod a "fedőt", és/vagy készenléti állapot hogyan van beállítva, egyáltalán engedélyezve van e?
Pá..
-
Geller72
veterán
válasz
Takitoca22 #19489 üzenetére
35 dodóért rendelem az akkukat..
. Hoppá, a dv5-höz csak 34..
.
http://s.dealextreme.com/search/dv5
...azért az a 9600mAh erős..
.
-
Geller72
veterán
válasz
SeniorTilla #19478 üzenetére
Pedig de..
. A dealextremről heti szinten tucatjával rendelek, de én is megnéztem és valóban nincs ott...azzal kezdtem, mert onnan nagyon sokat rendelek..
.
Szal ingyen posta van még egy 100 forintos valamire is, ha hiszed, ha nem...
-
-
Geller72
veterán
válasz
pumukli23 #19474 üzenetére
Kínai oldalon 5.90-USD, plusz a shipping. Most éppen olyat keresek, ami free shipping, mert az eddigi többe kerül, mint a cucc maga..
. (7.90-USD)
Ilyen kellene. -
Geller72
veterán
Sziasztok. Rendelt már valaki Kínából ODD/HDD bay-t? Száműzni akarom az ODD-met és a HDD-t át akarom tenni erre a helyre, a HDD helyére pedig egy SSD-t tervezek. Az itteni árak horror, 14k-t kérnek egy 6 dolláros cuccért. Any idea?
-
Geller72
veterán
válasz
SeniorTilla #19348 üzenetére
+1 like a 6 puttyonyosnak..
..Ötnél alább nem szabad adni..
.
-
Geller72
veterán
Sziasztok. Van egy 6730s-es notim. Volt vele egy kis mizériám, de hagyjuk, nem qrom fel magam ismét. Szal a lényeg, hogy gariba kicserélték az akkut és az optikai meghatjtót. Előtte egy Lg volt benne. Nem is volt baj vele addig, amíg szép fokozatosan be nem szart. Tettek bele egy csodálatos AD-7561S-es Optiarc förmedvényt. 03-as FW van rajta, ez is volt, nem bántottam. Olyan gondom van, hogy bármit csinálok, akko rsem hajlandó 3.7x -es sebességnél gyorsabban írni. Átlag 16 perc egy full lemez backup. Az előző LG egész tűrhetően írt, persze nem várok 8x-os sebességet, de egy átlag 6x-os már elfogadható lenne számomra. de ez a 2.4x, ez egy vicc. Mi a túrót csinálhatnék vele? A márkaszervíz csak hümmögött. (Mint általában) Ennyiben ki is merült a tudomány. Any idea? Firmát nem találtam hozzá sehol. Op rendszer orig Vista 32 bit. (kiegészítő kérdés:
. A proci T4200-as, 800-as FSB-vel, a ram 2 gb samu DDR2-es modul. Miért megy csak 667-en, amikor elvileg a Cantiga tudja a 800-at? Mekkora procit és milyet lehet belerakni max? 800-as Penryn?)
Tenkjú
-
Geller72
veterán
válasz
CHIPman #12184 üzenetére
"Itt is olyan van, mint az ASUS-nál meg a Fujitsu-nál, hogy ingyen házhoz jönnek érte?"
Az a garidtól függ. A "sima" egy éves garis notiknál ez nem igazán megy. A garancia lapon van telefonszám is, és márkaszervíz címe is. Oda be kell vinned, ott kell hagynod (amit qrvára nem értek) több hétre, és amikor kész van, ismét elmész érte. Ez nekem alsó hangon is több, mint 10k. 9 éves HP multtal ez nekem egy kicsit fáj. 2001 óta van HP Kayak dual cpu-s szerverem, egy HP notim, egy HP iPAQ-om (és egy tartalék), egy XW6400 workstation, amiben két db ES-es quad xeon duruzsolt, kb 10 kliens..szal nem kevés kessem van benne, és akkor egy ilyen pcsa így beszél velem telefonban..ehh..mind1..ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy egyszer éjnek idején egy amcsi srác a HP online supportnál online chat közben Linux raid drivert túrt nekem....és segített életet lehelni haverom szekrény nagyságu 4 CPU-s ProLiant szerverébe..
.
Gart tudsz hosszabbítani plusz kessért, ahogy máshol is.
Való igaz..az S-es szériát le sem szarják..
.
-
Geller72
veterán
A 47-es 4200mAh-s. ezzel power save olyan 4 óra elérhető. Simán hihető a "hatfél".
(Kissé berágtam a HP ügyfélszolgra. Ilyen mogorva pcsával még nem beszéltem.....)
-
Geller72
veterán
válasz
kisza25 #12148 üzenetére
Nem, gyári orig Vista. De már power save módban, minden fullra levéve is max egy órát bír. Eddig meg nem volt ritka, hogy amikor az éjszaka úgy hagytam, hajnalban még odaültem és ment..Hogy lehet a gart intézni? Nem akarom, hogy a gépemet az adataimmal együtt elvigyék. Csak az akkut szeretném (meg közben úgy néz ki, hogy a satás dvd író is szar)
Garos minden. -
Geller72
veterán
válasz
capafog23 #12100 üzenetére
Szia. Írnál erről bővebben, mert nekem is van egy garis HP notim, amin hirtelen megtérdelt az akku és az akku csekk azt írja, hogy kuka. Nem igazán értem, hogy hogyan, mert eddig igen komoly ideig bírta. Nagyon gyanúsnak találom. Lehet, hogy kiröhögtök, de egy hivatalos update után nem sokkal kezdte ezt. Sokkal rövidebb lett az intervallum, ameddig az akku bírja. Lefuttattam a szóban forgó HP akku csekket és azt írta, cseréljem az akkut. Hogyan lehet megoldani ennek a hivatalos gar cseréjét? Mi alapján döntik el, hogy valóban xar e az akkum? Power save üzemmódban eddig majd 4 órát bírt, most alig egyet. Szal a gar lezavarásának módja érdekelne. A T-mobile-nál vettem. (6730s) Köszönöm a helpet.
Üdv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest