Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ro_bert17
őstag
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Szerintem nem kell átesni a paci túloldalára. Épp elég lenne, ha korrektül járnának el. Egy vaio szervizeletetés esetében (saját tapasztalatom alapján) bedobnak a csomagba egy törlőkendőt. Jelképes, de az üzenet benne van, hogy foglalkoztak Veled. Ebben a sztoriban ezt hiányolom igazán. Egy darab műanyag darab, amit majd valaki egyszer használni akar. Nem azt érzem, hogy megakarták oldani a dolgot, hanem túl lenni rajta. Szerintem sok a különbség, nekem legalább is sokat számt.
Alaplap, hdd cserével, lassan "új" a gép.
(#28823) FRENK1988: Azóta korrigáltam az írásom is. Persze hogy nem új, és csökkent a bizalma a termék iránt, de hozzá lehet állni akár pozitívabban is.
 - 

FRENK1988
veterán
válasz

Pisztillus

üzenetére
						az a baj ha a régit kapja vissza (sőt ha újat is) akkor is ahányszor ránéz mindig az fog az eszébe jutni

- 

B-L-A-C-K
titán
válasz

Pisztillus

üzenetére
						"S csak zárójelben teszem hozzá, hogy új gép esetén - kárpótlásul a kellemetlenségekért - némi kis ajándék is, pl. memóriabővítés a duplájára ingyen. No de kiveszem a kezem a biliből.)"
Azért ne hülyéskedjünk....
 Már végig új gép miatt harcolok, és most ha kész lett volna ugye a régit kaptam volna vissza most is. Most is 95%-ra biztos vagyok hogy jövő héten megkapom a régi gépet elméletileg már hibátlanul, és legyek vele boldog...
Ha meg esetleg véletlenül új gépet kapnék, ezek után semmilyen extrákat nem fognak még nekem adni mellé ez fix...
 - 

Peczek
aktív tag
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Köszi mindenkinek a segítséget,
úgy nézem egy db. Samsung Ram van benne, tehát van még hely. XP-m van, 5.1 SP3-as, ez kihasználja a 3 v. 4 GB Ramot, vagy OP rendszert kell cserélni?
Más: 6530b Celeronnál meddig egészséges a proci hőmérséklet, és mikortól kritikus? Van egy a családban, és szerintem túlságosan melegszik.
 - 

pumukli23
senior tag
válasz

Pisztillus

üzenetére

Elnéztem, én 1 gigás modulra gondoltam. Egyébként ha egy modul van benne, akkor azt gyárilag a billentyűzet alá teszik, hogy egyszerűbb legyen a bővítés.
Peczek: Egyébként ez a fedél alatt van a memória, ha ez üres, akkor szabad az út.
 - 

Bobyjack
senior tag
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Működik önállóan is.
 - 

qwertly
addikt
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Szia!
Köszi,a választ.Az,hogy működik-e?dokkoló NAS-ként akkor is ha nincsen rajta a noti?Nem tudom egyértelműen mert még csak ismerkedek vele.De,hogy olvasgattam róla a netten azt hámoztam ki,hogy igen és még használhatód ftp szerverként is.De ha máshogy van akkor majd itt úgyis megcáfolnak itt akik jobban értenek hozzá. - 

cigam
titán
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Az jó, köszi!
 - 

mgabor01
csendes tag
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Most tettem fel, ezzel működnek az FN-es billentyűk, de a wifi gomb még mindig csúnya sárgán világít...
A programot köszönöm, bár már nem ilyen névvel fut windows 7 alatt, hanem HP Hotkey Support a neve. - 

mgabor01
csendes tag
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Hardveres kapcsolót nem találtam, ez volt asszem az első próbálkozásom.. A bios-t majd holnap nézem meg a hwinfoval együtt, most nem tudok gondolkodni
 és egyelőre elvagyok a kábeles nettel, gyorsabb is mint a wifi. Egyébként az eddig használt Toshiba laptopomon volt wifi kapcsoló gomb, de ha lekapcsoltam, a wifinek az ikonja a tálcáról akkor sem tűnt el, itt meg egyszerűen nincs wifi ikon, a network and sharing center-ben sem... - 

sosandr
csendes tag
válasz

Pisztillus

üzenetére
						Köszönöm, köszönöm, kipróbálom!
Baráti üdvözlettel
sosandr 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
 - Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
 - Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már végig új gép miatt harcolok, és most ha kész lett volna ugye a régit kaptam volna vissza most is. Most is 95%-ra biztos vagyok hogy jövő héten megkapom a régi gépet elméletileg már hibátlanul, és legyek vele boldog...

Pyttawrx