Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Egy HP 4520s típusú gépen megoldható, hogy a tapipad oldalsó, görgetésre alkalmas része bírjon a kinetikus görgetés funkciójával? Ugyanis a Synaptics csak olyan görgetést ad hozzá, ami láthatóan szakaszos, előre megadható sorokat görget le, de ha jobban meglököm a tapipadot, nem pörög tovább a lap, hanem megáll. Van erre valami driver?
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Adott egy HP 4520s típusú gép. Reggel még hálózatról töltötte az akksit, mostanra pedig nem. Azt írja ki a win7 az akksi ikonra kattintva, hogy "0%, csatlakoztatva, nem töltődik". Ez mi?
-
plus44
veterán
válasz
pumukli23 #19469 üzenetére
Sajnos egy Win7 van itthon, meg egy MacOSX Snow leopard, de ez nincs is fenn, meg nem is hiszem, hogy azzal okosabbak lennénk, warez win7-tel nem próbálkozok, így meg vagyok lőve. Akkor valószínűleg újra rakom a win7-et, csak fáj a szívem, mert mire mindent visszapakolok (driverek, c-n lévő progik, nem sok de akkor is), elmegy vele a délutánom, de ha ez kell, hát ez kell. (ui: egy jó és ingyenes partícionáló progit tudsz mondani?)
-
plus44
veterán
válasz
pumukli23 #19465 üzenetére
Szia!
Ezeket a bios-ban való kutakodás és a memóriateszt efuttatása kivételével mind megcsináltam, az eredmény ugyanaz. Kéri, hogy a változások érvénybe lépéséhez indítsam újra a gépet, ez megtörténik, majd a bootolás után az első dolog, amit feldob az az ablak lesz, amit te is mondtál hogy nyissak meg...
-
plus44
veterán
hali! A HP Probook 4520s-em kezd megőrülni. Alapjáraton 2gb ram volt benne, rendesen tette a dolgát, aztán egy jó fél éve talán bővítettem 4 gb-ra, és azóta teljesen megkergült. Folyton kiírja hogy nincs elég memória, kidobál a játékok közben, lehúzogatja az ablakokat, mondván hogy nincs elég memória, vészesen kevés, mentsem az adataimat ás zárjam be a következő programot...xy (ez teljesen változó, van, hogy az adott játék, ami fut, de volt hogy a chrome-ot kérte, ha meg volt nyitva mondjuk 6-7 oldal, de azon kívül semmi más nem futott, vagy épp Itunes, vagy bármi más) Szerintem irreális ez a viselkedés, 4gb nem bír el ennyi adattal, valami nagy gubanc lehet. Tudjátok mi lehet a baj? Nem tudom, hogy összefügg-e ezzel, de nekem minden indításnál feldobja a következő ablakot a rendszer (Win7): lapozófájl beállítása, vagy valami ilyesmi. 3 helyre tudnám beállítani, C, D, és a HP quickweb-hez, de akármit csinálok, és akárhogy, a következő indításnál újra feldobja és mindenhol 0 van. Nem értem mi üthetett a gépembe, de nagyon zavaró, mert folyton akadályoz a munkában, játékban, bármiben...
-
plus44
veterán
Egy kérdés: zsír új probook 4520s-em van. Az akkumulátornál ír nekem egy olyat, hogy kisütés és csak 1 órát megy akksiról. (nem sokkal ezelőtt már 2 óra 30 percet ír...). Na most a kérdés: ezt ki kell sütni? Kizárt dolog, de akkor minek írja, valamint akkor mennyit megy akkuról? Mert ír össze vissza itt nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged