- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mr.nagy
tag
Nem ezzel a típussal, hanem NC6400-al nekem is volt ilyen gondom. A problémát úgy tűnik, hogy nekem pont a driver okozta (Windows 7). Az eltávolítás után letiltottam, a windows frissítés között újra megjelenő drivert. Semmi féle illesztő program nincs hozzá telepítve, így azóta kifogástalanul működik!
-
pumukli23
senior tag
dv6-ból van rendes alu borítású is.
-
pumukli23
senior tag
A max fogyasztása kevesebb 10 wattal az amd-nek. Átlag felhasználásra bőven jó, de én az intellel érzem jól magam
AMD-k terén nem is nagyon vagyok otthon..
Én még mindig a 4530s-t ajánlom, de járj körbe pár boltot, amit tudsz próbálj ki. Pl duna pláza/saturnban van az általad linkelt dv6. Tetszik, de a tapipad, a billzet oldalsó gombjai engem kicsit zavarnának, valamint, hogy pl vonaton "mozog" a kijelző, persze lehet, hogy ez a probooknál is ilyen lesz.4530s mivel még igen új, nem nagyon vannak róla tesztek, tapasztalatok, ha nem sürgős, várj pár hetet, nézelődj, gyűjts infókat.
-
b3Ro
senior tag
Bocs, lejart az szerkesztesi idom....
Nalam most ez a favorit. HP pavilon dv6
-
pumukli23
senior tag
Kb egy évvel fiatalabb a műanyag g62-nél.
Kényelmesebb a touchpadja, alu borítás, kapható matt kijelzővel és 3 év garanciával árulják, szemben a g62 1 (vagy már 2?) évével.
Mivel kisvállalatoknak szánt modellről van szó masszívabb, szerintem megbízhatóbb, és sandy bridge architektúra dolgozik benne, ezért valószínű kevesebbet fogyaszt mint a g62.
Mivel 200k-s határt mondtál, ezért ajánlottam ezt, g62-est valahol már 120k-tól felfele lehet venni. Mondtad még az envyt, ami bőven más kategória (és legalább melegszik), szerintem ár/érték arányban a probooknál jobbat nem találsz a hp kínálatábanItt tudod összehasonlítani a mobil vga-kat. HD-t simán viszi, régebbi játékokkal is elboldogul.
Ha a játék nem szempont, akkor inkább intel. Nem melegszik annyira mint egy ati.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest