- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen1
csendes tag
-
Daert
őstag
válasz
Graphics #24518 üzenetére
Meglehet,de ő a legolcsóbbat kereste,és mivel magyar illetőségű,de meglehet hogy nem magyar tulajdonú webáruház,kutya kötelessége magyar számlát és magyar garanciát adni a termékéhez.ha nem így van abban az esetben el lehet állni az üzlettől,viszont ha mégis így van akkor meg nem mindegy hol a cég székhelye?
A második ajánlóm biztos magyarabb.Más:
Még mindíg a GPU hőmérsékletével kínlódom,semmi nem írja ki,de még a lehetőségét sem ajánlja fel.
Aida64 2.20-2.30 sem.Afterburner sem.Valami ötlet valakinek.Korábban frankón jelölte minden progi. -
jorden06
senior tag
válasz
Graphics #24517 üzenetére
Egy Elitebook 8530P-m van. 250GB-os 7200RPM-es hdd-vel, recovery particio egyaltalan nincsen rajta. A teljes hdd 2 reszre van particionalva, egy az oprendszernek es egy az adataimnak, es nekem mindketto meghajtorol szuksegem lenne fileokra.
Hogy erted azt, hogy hol helyezkedi el a vinyo?
En eloszor arra tippeltem, hogy ez a recovery manager azt csinalja, hogy rakotok a gepre egy kulso hdd-t, majd a recovery manager kimasol minden adatot a geprol. Fogalmam sincs, hogy csinalna, mert a gep be sem bootol ugye, de valamiert erre gondoltam
-
Daert
őstag
válasz
Graphics #24284 üzenetére
Értem,de ha pl fél év múlva újra kell rakni a rendszert akkor a recoveryt tegyem át egy hordozható adattárolóra,ahonnan tudom telepíteni a progikat?
Erről a recoverys ghostos hogyan csináljam útmutató van valahol magyarul?Thusor: Ez nagyon jó hír,egy ilyen lemez nagyon jó lenne.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Graphics #24256 üzenetére
http://www.newmodeus.com/shop/
Én már 3 gépbe vettem innen, egyikkel sem volt gond. -
gfefe
őstag
válasz
Graphics #24256 üzenetére
Én is gondolkodtam caddy-n, de végül elvetettem az ötletet.... nem ér annyit az a költség...
5000 a saddy + megint 5000 vagy ki tudja mennyi egy usb-s dvd keret....
inkább bele küldtem a vinyótz egy usb-s rack-be és csókolom..... ha kell rádugom
egyel több külső vinyó már úgy se számít.... így öszesen 2,5TB külső tárhelyem van -
zoli03
őstag
válasz
Graphics #24258 üzenetére
Köszi, de PS-sel én is meg tudom csinálni, csak gondoltam hátha van nagyobb felbontásban, csak én nem találom. Lehet látni pár HP 6910p reklámképen, úgyhogy elvileg lennie kéne nagyobb felontásban (hacsak nem arra is az 1024-es rakták rá
De közben találtam másfajtát, ami legalább annyira tetszik, és van normális felbontásban. -
papa019
senior tag
válasz
Graphics #24243 üzenetére
Nekem olyan sok plusszt nem hozott a 6490m az i5-höz képest...
Arra van valakinek ötlete, hogy a Switchable Graphics BIOSban való kikapcsolásakor sem tudom feltelepíteni az Intel Driverét, mert errort kapok, hogy a gépem nem teljesíti a szöükséges követelményeket... :/
Probook 4330s i5 - 6490m
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Graphics #24222 üzenetére
Nem igazán, valahogy szokatlan a másik géphez. A billentyűzet is valahogy kisebb,kicsik rajta a felíratok, meg írtóan szedi a port a billentyűzetek közti részen. De más minden szuper,halk, hűvös,
a kép is tökéletes. Az akksi normál módban 4 óra 15 percet bírt.Lehet hogy szoknom kellene? Tehát nem minden áron eladó.
-
Peczek
aktív tag
válasz
Graphics #23941 üzenetére
Én egyszer kaptam egyet karácsonyra, de annyira gagyinak tűnt, hogy nem mertem a laptopra rádugni. Szerintem úgy sem ott fúj, ahol a gépnek kellene.
Az ellenben sokat segít, ha megemeled a gépet hátul, hogy jobban szellőzőn. Vagy egy dokkolóval, vagy ezzel, nálunk az irodában többen ezzel használják...Szépen befeszül a hátsó két gumiláb elé. -
kapi12
tag
válasz
Graphics #23941 üzenetére
Olvasgattam más forumokon h soknál nem sokat ér meg a 3ventillátorosok szarok mert mind1iken rossz helyen van a venti
szóval ezért gondoltam egy ilyen atomventillátorost
Hát asszem az enyém alul szívja a dolgokat szóval lehet nem hülyeség ha rendelek esetleg akkor majd irok véleménytmeg hát 1800forint bukta még mindig jobban néz ki mint a drága és semmit nem érő 10k felettiek
-
Malwoon
csendes tag
válasz
Graphics #23681 üzenetére
Nálam is renitenskedik az Aida, de nem a 6910p-n. Másik notin jelenleg az aktuális kapacitás (pont most húztam le töltőről) pont annyi, mint a tervezett kapacitás, viszont a Kapacitás teljesen feltöltve mellett alacsonyabb érték van, mint a tervezett kapacitás, és van is elhasználódottság 5%, de ettől függetlenül a tervezett kapacitásra tudja feltölteni az aksit. Ubuntu alatt acpi meg azt mondja, hogy 100%, HP programmal még nem néztem, de akkor is érdekes.
-
SzaboZE
addikt
-
Z86
őstag
válasz
Graphics #23622 üzenetére
Hopp, nem voltam elég figyelmes
Valóban nagyon korrekt árszabás.(#23625) cassius.clay:
Ha 2 ember 3 órán keresztül csinálja, az 6 munkaóra, de ezek szerint más gépekkel is foglalkoztak a tiéddel párhuzamosan, így már nyilván kevesebb a rád jutó idő.(#23629) cassius.clay:
Így már teljesen tiszta -
cassius.clay
senior tag
válasz
Graphics #23626 üzenetére
Bátran, ha érdekel nagyon szivesen megadom a nevét. Én a licitálós oldalon akadtam rájuk, ott az értékelésük rengeteg üzletelés alapján 99,5% .A bolt egy kicsi barátságos kis üzlet, mindössze pár négyzetméter. de a hangulat nagyon jó. 30-as srácok dolgoznak ott és úgy haverkodnak,mintha évek óta ismernétek egymást, de mindenkivel. Nagyon barátságosak és jó fejek. Én szakadtam a poénjaikon
-
Sanyabá
senior tag
-
dh66e
veterán
-
Syl
nagyúr
válasz
Graphics #22414 üzenetére
(#22414) Duliee
Persze hogy nem hulladék, az árához képest nagyon jó kis gép.(#22415) apuc
Bizony ám!Sőt, abban az időben bökdöstem az assemblert is (devpac), mégsem lett belőlem programozó
(#22416) asound
Nem. A swap fájlnak a vinyón/ssd-n a helye, a win mellett. Ram disk-re rakni, olyan mint emulátoron belül emulátort futtatni - hülyeség.
Még az is lehet, hogy ki is kapcsolhatod, ha egyik programod sem igényli.(#22418) (Bundás)
Nekem volt két évig egy Fujitsu-Siemens laptopom és az utolsó napig tökéletes volt benne az akku, pedig az is folyton a 220-on lógott.(#22420) Saint_
Én csak idéztem egy kedves fórumkollégát. Ő beírhatja hogy hulladék? -
dh66e
veterán
válasz
Graphics #22176 üzenetére
Köszi!
Ott néztem ki mind a kettőt,de nem vágom hogy milyen proci mennyit számít mennyire tartósak,mennyire hangosak stb.stb (bár az öcsém toshibájára 3 év gari van nem tudom milyen ezeknek a sok éves tapasztalatai) mert akkor még gyűjtögetek inkább ha azt mondjátok,de szerintem nekem nem nagy lutri egy ilyen gép ennyiért ha megnézitek hogy mit használtam előtte.Persze ha meghal a 3.napon akkor tökön szúrom magam.
-
wikings2
őstag
válasz
Graphics #22029 üzenetére
Csak azért gondoltam mert fele ekkora desktopon Skyrimezgetek med grafikán
,de tény és való hogy pár ezer + ráfordítással messze jobbat is kapnék.
Meglátom mégAz az igazság hogy nem kell ennek a gépnek holnap a fa alatt ülnie, lehet 1-2 hét és nekem vágják 50% kedvezménnyel.
-
Adhie
csendes tag
-
LonGleY
veterán
válasz
Graphics #21827 üzenetére
A három év garanciából ítélve talán ez is üzleti szériás... Akkor
csak három nagy kérdésem marad, hátha tudja valaki a választ:- a HP 4730s-nek USB 3.0-ja akad-e?
- egy vagy két winyó férőhelyes?
- ténylegesen matt-e a kijelzője?Az a baj, hogy ötletem sincs, hol nézhetnék ennek biztosan utána..
-
-
Etzel
aktív tag
válasz
Graphics #21820 üzenetére
Köszönöm szépen srácok a választ!
Most tettem le ebben a pillanatban a telefont, a tulaj hívott, hogy nyugodjak meg mert GDDR5-ös ramok vannak benne és gyári win7 angol van rajta, ha kell csinál CPU-z, ill Aida64 printscreent is
Köszönöm szépen az infot ill segítséget mindenkitől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest